Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

HR/Lönechef till Allianceplus

Vill du vara med att göra skillnad? Trivs du att jobba i en miljö som är föränderlig, snabbfotad och entreprenöriell? Då kanske den här rollen är intressant för dig!

Vårt erbjudande

Vi erbjuder dig en rolig och utmanande roll där du kommer att ha en stor påverkan på HR/Löne-arbetet inom hela koncernen. Vi är i ett spännande skede där vi ska utveckla HR/Löne-funktionen och skapa mervärde genom att tillsammans driva kultur- och medarbetarfrågor till ett ökat engagemang och framgång, där du kommer vara en del av denna resa!

Allianceplus är ett värderingsdrivet företag som arbetar med människor från världens alla hörn, med olika bakgrund och erfarenheter. Att ha medarbetare med olika erfarenheter och bakgrund ger oss kunskap och perspektiv som hjälper oss att förstå målgruppernas olika behov. Det gör att vi kan utveckla bättre tjänster, produkter och service!

Din roll:

Som HR/Lönechef ansvar du för bolagets övergripande HR-frågor samt lönefunktionen och har ett övergripande ansvar för såväl det strategiska som det operativa inom HR och Lön. I arbetsuppgifterna ingår även:

–         Aktivt arbeta med att effektivisera och utveckla processer och rutiner inom HR- och lön för hela bolaget

–         Löpande förvaltning av HR-frågor och lön samt ledning och fördelning av arbetet som personal-och budgetansvar för lönegruppen.

–         Driva, effektivisera och förbättra arbetsprocesser och utvecklingsfrågor som Employee branding och utbildningsprojekt

–         Projektleda och ansvara för att nyckeltal och mål för HR drivs effektivt mot uppsatta mål och att vi har möjlighet att nå önskad effekt på våra satsningar

–         Driva centrala förhandlingar och samverkansprojekt samt säkerhetsställa att bolaget följer lagar och regler inom löne-och förmånshanteringen, kollektivavtalet och arbetsrätt-

–         Service och support till verksamheten i frågor som rör HR, lön, pension och försäkringar.

–         Personalansvar över 2–5 personer

HR/Lönechef ingår i företagsledningen och bidrar aktivt i ledningsgrupparbetet utifrån ett HR-samt ett löneperspektiv. HR/lönechefen har även ett stort ansvar i att leda och driva företagsövergripande frågor för att säkerhetsställa att bolaget kontinuerligt utvecklas.

Din bakgrund

Vi söker dig som har bred erfarenhet av HR/Löne-frågor gärna från en nordisk koncern. Du har minst 5-7 års erfarenhet som HR chef där du arbetat i en ledningsgrupp. Mycket goda kunskaper inom arbetsrätt, fackliga förhandlingar och erfarenhet från att drivna egna utvecklingsprojekt och leda personal/team.

Vi ser att du som person är strukturerad och har ett pedagogiskt och konsultativt arbetssätt. Din kommunikativa förmåga, skriftlig och muntlig, är mycket god. Svenska och engelska behärskar du på högsta professionell nivå. Vi ser även att erfarenhet av Agda PS är meriterande.

Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet från servicebranschen samt om du har erfarenhet av att arbeta i personalintensiva verksamheter.

Utbildning: Akademisk utbildning inom HR, juridik eller ekonomi

Mer om oss:

ALLIANCE+ är en av de ledande leverantörerna av facility-lösningar i Skandinavien. 
Vårt huvudkvarter ligger i Köpenhamn men vi har även kontor på flera orter i Danmark, Norge och Sverige. Vi har fler än 4 000 engagerade medarbetare som dagligen servar mer än 3 miljoner kvadratmeter och mer än 7 000 gäster i våra personalrestauranger. Välkommen att besöka vår hemsida; https://www.allianceplus.se/

Vårt kontor hittar du vid Evenemanggatan 31 i Solna.

Ansökan

I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise Professionals. Har du frågor om tjänsten kan du kontakta ansvarig rekryteringskonsult Johanna Nyqwist, johanna.nyqwist@wise.se eller 073 521 65 87.

Vi arbetar med löpande urval och ser därför fram emot att få din ansökan. Notera att då urval sker löpande kan tjänsten komma att tillsättas före utsatt datum.

Varmt välkommen med din ansökan

Förmåner: Friskvård, Kollektivavtal