HR/Lönechef till Allianceplus

Tillsatt

Solna Rekrytering

Vill du vara med att göra skillnad? Trivs du att jobba i en miljö som är föränderlig, snabbfotad och entreprenöriell? Då kanske den här rollen är intressant för dig!

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Friskvård
  • Kollektivavtal

Vårt erbjudande

Vi erbjuder dig en rolig och utmanande roll där du kommer att ha en stor påverkan på HR/Löne-arbetet inom hela koncernen. Vi är i ett spännande skede där vi ska utveckla HR/Löne-funktionen och skapa mervärde genom att tillsammans driva kultur- och medarbetarfrågor till ett ökat engagemang och framgång, där du kommer vara en del av denna resa!

Allianceplus är ett värderingsdrivet företag som arbetar med människor från världens alla hörn, med olika bakgrund och erfarenheter. Att ha medarbetare med olika erfarenheter och bakgrund ger oss kunskap och perspektiv som hjälper oss att förstå målgruppernas olika behov. Det gör att vi kan utveckla bättre tjänster, produkter och service!

Din roll:

Som HR/Lönechef ansvar du för bolagets övergripande HR-frågor samt lönefunktionen och har ett övergripande ansvar för såväl det strategiska som det operativa inom HR och Lön. I arbetsuppgifterna ingår även:

–         Aktivt arbeta med att effektivisera och utveckla processer och rutiner inom HR- och lön för hela bolaget

–         Löpande förvaltning av HR-frågor och lön samt ledning och fördelning av arbetet som personal-och budgetansvar för lönegruppen.

–         Driva, effektivisera och förbättra arbetsprocesser och utvecklingsfrågor som Employee branding och utbildningsprojekt

–         Projektleda och ansvara för att nyckeltal och mål för HR drivs effektivt mot uppsatta mål och att vi har möjlighet att nå önskad effekt på våra satsningar

–         Driva centrala förhandlingar och samverkansprojekt samt säkerhetsställa att bolaget följer lagar och regler inom löne-och förmånshanteringen, kollektivavtalet och arbetsrätt-

–         Service och support till verksamheten i frågor som rör HR, lön, pension och försäkringar.

–         Personalansvar över 2–5 personer

HR/Lönechef ingår i företagsledningen och bidrar aktivt i ledningsgrupparbetet utifrån ett HR-samt ett löneperspektiv. HR/lönechefen har även ett stort ansvar i att leda och driva företagsövergripande frågor för att säkerhetsställa att bolaget kontinuerligt utvecklas.

Din bakgrund

Vi söker dig som har bred erfarenhet av HR/Löne-frågor gärna från en nordisk koncern. Du har minst 5-7 års erfarenhet som HR chef där du arbetat i en ledningsgrupp. Mycket goda kunskaper inom arbetsrätt, fackliga förhandlingar och erfarenhet från att drivna egna utvecklingsprojekt och leda personal/team.

Vi ser att du som person är strukturerad och har ett pedagogiskt och konsultativt arbetssätt. Din kommunikativa förmåga, skriftlig och muntlig, är mycket god. Svenska och engelska behärskar du på högsta professionell nivå. Vi ser även att erfarenhet av Agda PS är meriterande.

Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet från servicebranschen samt om du har erfarenhet av att arbeta i personalintensiva verksamheter.

Utbildning: Akademisk utbildning inom HR, juridik eller ekonomi

Mer om oss:

ALLIANCE+ är en av de ledande leverantörerna av facility-lösningar i Skandinavien. 
Vårt huvudkvarter ligger i Köpenhamn men vi har även kontor på flera orter i Danmark, Norge och Sverige. Vi har fler än 4 000 engagerade medarbetare som dagligen servar mer än 3 miljoner kvadratmeter och mer än 7 000 gäster i våra personalrestauranger. Välkommen att besöka vår hemsida; https://www.allianceplus.se/

Vårt kontor hittar du vid Evenemanggatan 31 i Solna.

Ansökan

I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise Professionals. Har du frågor om tjänsten kan du kontakta ansvarig rekryteringskonsult Johanna Nyqwist, johanna.nyqwist@wise.se eller 073 521 65 87.

Vi arbetar med löpande urval och ser därför fram emot att få din ansökan. Notera att då urval sker löpande kan tjänsten komma att tillsättas före utsatt datum.

Varmt välkommen med din ansökan

Vår rekryteringsprocess

Detta är vår standardprocess. I det fall vi förväntar oss ett stort urval, eller mindre antal sökande kommer vi att anpassa processen och tidplanen kommer att disponeras något olika. Detta kommer du att märka och få information om löpande i kontakten med ansvarig rekryteringskonsult.

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering fri från fördomar och magkänsla för att säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete.

Urval/Tester

Vi ser till kompetens och arbetspotential vilket innebär att du som kandidat får genomföra arbetspsykologiska tester tidigt i processen. Vi vill nämligen samla in så mycket fakta som möjligt för att kunna göra den bästa matchningen på kravprofilen. Alla kandidater får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi följer upp med både kandidat och kund efter 1 månad samt efter 5 månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Fler tillsatta jobb

Tillsatt

Marketing Specialist

Har du erfarenhet av att förstå och skapa framgång utifrån ett digitalt marknadsföringsperspektiv? Drivs du av att vara del i ett team och företag som skapar flexibla och anpassningsbara byggnader för ett mer hållbart och tillgängligt samhälle? Då kan denna roll vara precis det du söker. Nu söker vi dig som vill ta en aktiv roll som Marketing Specialist i uppbyggnaden av ett nytt varumärke, en ny avdelning och en ny roll.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Kommunikatör internkommunikation

Vi söker nu en Kommunikatör med ansvar för internkommunikation. Som Kommunikatör hos Arriva kommer du att spela en viktig roll i de utvecklingsprojekt och den digitala transformation som präglar vårt kommunikationsarbete.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Executive Assistant sökes till Euro Accident

Vill du jobba på en arbetsplats där hälsa och rätt försäkring är navet i verksamheten?
Där kulturen genomsyras av ledord som att ”vi bryr oss om varandra”, ”vi agerar nu” och ”vi vågar testa nya saker”? Rollen är ny och det finns stora möjligheter att påverka innehållet där du primärt stöttar chefsjuristen och ledningsgruppen som består av åtta personer.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer