Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

Löneadministratör till Delete Sweden AB

Är du en duktig löneadministratör med stort intresse för system och önskan att även arbeta med HR-frågor? Delete är ett spännande företag som just nu söker en löneadministratör.

Detta är en direktrekrytering där processen sköts av Wise Professionals, men du blir anställd hos Delete Sweden AB. Placeringen är i deras kontorslokaler i västra Stockholm. Här kommer du till ett bolag där det råder en härlig och avspänd stämning med entreprenörsanda.

 

Rollen och huvudsakliga arbetsuppgifter

Här kommer du till ett ungt snabbväxande företag med korta beslutsvägar och trevliga människor. Du kommer att ha två andra kollegor på distans ute i landet som också arbetar med lön. På samma kontor som du sitter även Vd:n, en av två affärsområdeschefer, en av flera regionchefer samt HR chef som också blir din närmaste chef. I rollen som löneadministratör kommer du att arbeta med hela löneprocessen. Du kommer att hantera löner för både kollektivanställda och tjänstemän inom bygg och ha hand om olika HR frågor. Exempel på arbetsuppgifter som ingår i rollen är:

 

  •         Använda och utveckla Lön och HR system.
  •         Ansvara för registervård – registrera nyanställda och ta bort vid avslut i respektive system
  •         Utbilda nya chefer och administratörer i lönerelaterade frågor
  •         Att sköta kontakt med lagstadgade externa parter, FORA, Collectum, Försäkringskassan m.fl.
  •         Att rapportera statistik internt och externt.
  •         Stöd till chefer kring arbetsrätt, kollektivavtal och anställningsavtal
  •         Skriva anställningsavtal
  •         Se över och uppdatera HR policys och handböcker
  •         Stötta HR chefen i det dagliga HR arbetet
  •         Övrig HR administration

 

Din bakgrund

Vi söker dig som har minst två års erfarenhet av lön och som har stort systemintresse och intresse för arbetsrätt, tolkning av kollektivavtal och HR frågor. Du ska ha erfarenhet av lönesystem, tidrapportering, resesystem och HR system och du är också van vid att arbeta i Office-paketet.

Du är en social person som gärna kan ha en bredare roll som inkluderar HR. Du finns där och kan svara på frågor som medarbetare och chefer har. Du är också flexibel och tycker om när det händer saker. Du är strukturerad och har integritet. Du måste inte ha erfarenhet av bygglöner men naturligtvis är det till en fördel.

 

Erbjudande

Här kommer du till en avspänd miljö med mycket kamratskap och trevliga människor. Du får möjlighet att vara med och påverka och genomföra förändringar och förbättringar.

Du får möjlighet att vara med och påverka ditt eget arbete och den framtida HR och lönefunktionen. Dina arbetskollegor längtar och ser verkligen framemot att du ska börja.

 

Om Delete Sweden AB

Delete Sweden AB är ett ungt, entreprenörsdrivet företag med engagerade, pålitliga och kompetenta medarbetare. Vi växer och finns idag på 13 orter från Sölvesborg i söder till Piteå i norr. Delete är Nordens ledande fullserviceföretag inom miljötjänster. 

Vi som arbetar på Delete har varierande bakgrund med det gemensamt att vi vill driva utveckling i vår bransch. Arbetet på Delete bedrivs i en miljö där fokus ligger på Skydd, Kvalitet och Attityd, SKA 100%.

 

För mer information se film här:

 

 

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise Professionals. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Karin Rose på karin.rose@wise.se eller 072-303 59 24. Annonsen kommer att ligga ute till och med den 2018-06-22 och vi ser fram emot att få din ansökan via www.wise.se senast det datumet. Vi tar inte emot ansökningar via mail. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Tjänsten är placerad i Stockholm.

 

Förmåner: Friskvård, Förtroendearbetstid, Kollektivavtal