Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

HR & Employee Engagement Manager

Hos Zmarta händer det alltid spännande saker. En stark tillväxt år för år och strategiska förvärv såsom Elskling, varvas med en dynamisk affärs-, produkt- och techutveckling. För att lyckas med vår tillväxt är ett genuint fokus på både blivande och befintliga medarbetare det allra viktigaste, och vi söker därför en ny HR & Employee Engagement Manager till vårt kontor i centrala Stockholm med runt 50 medarbetare!

Om tjänsten

Vi vågar lova dig att ingen dag är den andra lik. Det kommer att variera från högt till lågt och du förväntas ha såväl kort – som lång sikt för ögonen. Du ingår som en del i ett People & Culture team med kollegor från vårt kontor i Ängelholm. Dina huvudsakliga arbetsområden blir:

·        Employer Branding – Du kommer att ha ett övergripande ansvar och arbeta strategiskt såväl som operativt med Employer Branding. Du kommer att sätta agendan för Employer branding och driva EB-relaterade projekt och aktiviteter, både själv och i samarbete med andra.

·        Rekrytering –  För att lyckas med Zmartas tillväxt har vi de senaste åren haft ett starkt rekryteringsbehov. I din roll kommer det att ingå att rekrytera nya medarbetare till Zmartas kontor i Stockholm, i synnerhet till vår Tech-avdelning.

·        HR-generalist – Din roll kommer att innebära ett dagligt stöd i diverse HR-frågor för ledare och medarbetare på kontoret i Stockholm. Du kommer att vara kontaktpunkt med övriga HR-kollegor vad gäller stöd, riktlinjer och benchmarking.

·        Employee engagement – Du kommer att vara ansvarig för att driva engagemang och bidra till att stärka vår kultur på Stockholmskontoret

 Du kommer också att ha ett övergripande ansvar för Shared Office services på Stockholmskontoret dit en medarbetare kommer att rekryteras.

Om dig

Du är självgående, förtroendeingivande och en relationsskapande lagspelare som bemästrar förmågan att lyssna in ett behov för att sedan omsätta detta till praktisk handling.

För att lyckas tror vi att du passar in i beskrivningen nedan:

·        Några års erfarenhet av brett HR-arbete där du samlat på dig en verktygslåda inom området och har en bred förståelse och insikt inom HR

·        Kvalificerat arbete av Employer Branding, gärna på både strategisk och operativ nivå

·        HR-relaterad utbildning eller motsvarade

Vi lägger stor vikt vid att dina personliga egenskaper och värderingar ska gifta sig med de värderingar vi har på Zmarta. Du brinner för att du tänka nytt, lösa problem och är inte beroende av att allt finns på plats

Du lockas av vår Zmarta ”resa” och att allt inte är serverat på ett silverfat. Stark potential & ambition blandas med din okomplicerade och prestigelösa personlighet som inger förtroende och upplevs senior (oaktat ålder och erfarenhet). En förutsättning för detta är lyhördhet, flexibilitet men också stark ryggrad samt förmåga att engagera, inspirera och få dina kollegor att känna sig delaktiga. För att trivas tror vi att du är en ”On the fly”-person som har lätt att greppa samband, ta till sig information och är snabbfotad från ”ord till handling”. Vi tar för givet att du har flytande svenska & engelska i tal och skrift.

Om ossZmarta Group erbjuder konsumenttjänster inom bank, försäkring och elavtal. I företagsgruppen ingår bland annat Zmarta, Freedom Finance, Centum och sedan i mars även Elskling Företaget grundades 1999, har ca 200 anställda och kontor i Stockholm, Ängelholm och Helsingfors. Zmarta Group ägs av Bauer Media Group. Vår strategi är att skapa en bred tjänst för din personliga ekonomi – att bli en Money Helper.

När du arbetar hos oss bjuds du på en arbetsplats som kännetecknas av hög utvecklingstakt, korta beslutsvägar, resultatorientering, ”can do”-mentalitet och hög grad av arbetstrivsel. Vi som arbetar här tycker om att förbättra och utvecklas!

Vi tror på att goda resultat skapas genom att vi ger alla som arbetar hos oss de bästa möjliga förutsättningarna till att trivas, må bra och ha roligt på arbetet. Vi inspirerar våra medarbetare till att känna egen motivation för sitt arbete och därigenom får vi återkommande positiva resultat. Med goda resultat föds dessutom både ny inspiration och motivation.

Information och ansökan

I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise Professionals. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Johanna Nyqwist på johanna.nyqwist@wise.se eller 073-521 65 87.

Vi tar inte emot ansökningar via mail. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Tjänsten är placerad centralt i Stockholm.

Förmåner: Friskvård, Karriärmöjligheter, Kollektivavtal