Marknadsansvarig till Posti Messaging

Tillsatt

Stockholm Konsultuppdrag

Till Posti Messaging i Sundbyberg söker vi nu en Marknadsansvarig som ansvarar för marknadsaktiviteterna i Sverige och Norge. Det här är en central roll i företagets skandinaviska organisation, med ansvar för marknadsföringen. Det här är ett konsultuppdrag genom KIMM & Wise Professionals, för att täcka upp en kommande föräldraledighet. Uppdraget är på heltid, startar i augusti 2019 och beräknas att pågå under 1 år. Varmt välkommen med din ansökan!

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Friskvård
  • Karriärmöjligheter
  • Kollektivavtal

Ditt uppdrag
Du kommer att arbeta i ett härligt team av proffs, som behåller sin humor och hjärta även under hektiska perioder. Posti Messagings företagskultur kännetecknas av öppenhet, samverkan och engagemang. Vi vill att medarbetarna ska trivas hos oss och vi gör vårt yttersta för att skapa en trevlig atmosfär där idéer kan blomstra.

Exempel på arbetsuppgifter:

  • Vidareutveckla marknadsplanen för Skandinavien och sätta upp mätbara mål baserade på strategier utifrån respektive marknad
  • Genomföra aktiviteter utefter marknadsplanen tillsammans med marknadsteamet, produktledning, försäljning och andra interna funktioner
  • Ansvarig för struktur och innehåll på webb och intranät i Skandinavien
  • Anpassa marknadsföring och kampanjer på lokala marknader
  • Deltagande i projekt, uppgifter och utvecklingsfrågor som berör hela den skandinaviska organisationen
  • Utveckla affärsstrategier och driva marknadsfrågor genom deltagande i den skandinaviska ledningsgruppen

Din bakgrund
Vi söker dig som har ett par års relevant erfarenhet inom B2B-marknadsföring. För att lyckas i rollen är du van att jobba i matrisorganisationer och internationella miljöer. Du behöver ha förståelse för kunders olika köpprocesser och du är van att jobba i processer där dina projektledaregenskaper driver dig framåt.

Du har med fördel kompetens i Salesforce, Hubspot samt hanterar något publiceringsverktyg för webb och intranät. Mycket goda muntliga och skriftliga färdigheter i engelska och svenska är ett krav, andra skandinaviska språk är en fördel. Som person är du bra på att lösa problem, du är en påverkare och har god förmåga att samarbeta med kollegor, partners och andra intressenter. Du har en relevant akademisk examen.

Om Posti Messaging
Posti Messaging hjälper organisationer att digitalisera och automatisera faktura- och dokumentprocesser. Med våra tjänster hanterar organisationer affärskritisk konsumentinformation och ger bättre kundupplevelse. Genom att automatisera våra kunders affärsprocesser, accelererar vi deras digitalisering och hjälper dem att växa.

Vi hanterar hundratals miljoner faktura- och dokumenttransaktioner årligen. Med 600 yrkesverksamma i 6 länder över Östersjön serverar vi över 5000 kunder. Posti Messaging affärsenhet ingår i Posti-koncernen, med huvudkontor i Helsingfors, Finland.

Vad händer nu?
Vi är nyfikna på dig! Skicka genast in din ansökan eftersom vi löpande går igenom kandidaturvalet och uppdraget kan bli tillsatt innan sista ansökningsdagen. Din ansökan behöver vara på engelska då vår kund är engelsktalande. Har du funderingar om hur det är att jobba som konsult genom KIMM & Wise Professionals? Här kan du läsa mer om det.

Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver, annars håller vi dig uppdaterad. Vi som arbetar med detta uppdrag är Talent Acquisition Specialist Lisa Andelius (la@kimm.se) och Konsultchef Anders Norrman (an@kimm.se). Dessvärre kan vi inte ta emot ansökningar via mail, utan du skickar in din ansökan genom annonsen.

Vi ser fram emot din ansökan!

Vår rekryteringsprocess för konsulter

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

I ett första steg ringer vi dig, om vi är fortsatt intresserade av varandra träffas vi för en kompetensbaserad intervju som syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, går du vidare i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi har kontinuerliga avstämningar med konsult och kund för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Här ligger Postit Messaging

Löfströms Allé 5, Sundbyberg

Fler tillsatta jobb

Tillsatt

Office Manager på Wise Group

Nu finns chansen att söka världens roligaste jobb! Vi söker vi dig som vill arbeta som Office Manager i en dynamisk och kreativ miljö där ingenting är omöjligt. Du kommer till en härlig kultur där vi vill att din tid som anställd hos oss ska vara den roligaste i din karriär.

Vi söker dig som vill ta vår service till nästa nivå och du får ansvar för våra kontor i Sverige och i Finland. Varje år har vi tusentals möten med allt från intervjuer och kundmöten till seminarier, utbildningar och events. Ja, du förstår! Här händer det grejer. Kan det här vara jobbet för dig? Läs vidare.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Communication Specialist till konsultuppdrag i Stockholm

Rollen som Communication Specialist är en bred roll där du kommer projektleda och samordna uppdateringar, nätverka i bolaget och skapa och uppdatera content i digitala kanaler. För att trivas och lyckas i rollen som Communication Specialist är du van att hantera många kontaktytor och kan bygga nätverk och vara den som når ut till andra i organisationen och externa partners och leverantörer.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Marknadsansvarig – Nokian Tyres

Du har bred marknadskompetens och letar efter en marknadsroll där du får arbeta klart operativt, med utrymme för kreativitet, i alla kanaler, i en organisation med säljdriv och högt i tak. Som Marknadsansvarig hos oss ges du möjligheter att vara del av vårt svenska team med tydlig nordisk förankring där du både kan påverka, driva, koordinera och utföra marknadsaktiviteter.

Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Innehållsproducent till Maskinentreprenörerna

Nu söker Maskinentreprenörerna (ME) en vass skribent och innehållsproducent som ska kunna skapa innehåll både för förbundets digitala kanaler och tidningen Maskinentreprenören. Vi verkar i en spännande bransch i utveckling. Låter det intressant? Då kanske du är den vi söker.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer