Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

Erfarna affärsmässiga konsulter till Systecon

Nu söker vi erfarna, drivna konsulter till vårt framgångsrika expansiva bolag. Systecon är ett välrenommerat och personalägt företag med korta beslutsvägar, goda anställningsvillkor och en fantastisk gemenskap. Här får du stor personlig frihet att ta egna initiativ och själv styra din tid. Vi hjälper varandra och har mycket kunskap och stor erfarenhet att luta oss emot.

Vi är inne i en mycket spännande fas med många intressanta samhällspåverkande uppdrag. Vi hjälper våra kunder genom att tillföra spetskompetens så att de kan fatta bättre långsiktiga hållbara beslut genom att redan från början tänka på hela livscykeln. Vill du bli en del av oss?

Vi har under många år stött på samma problematik inom en lång rad branscher: komplexa, tekniska system eller produkter som ska upphandlas, utvecklas och användas, och där nästan allt fokus läggs på inköpskostnaderna – istället för på systemets totala kostnad, det vill säga vad det kommer att kosta att äga och använda systemet över hela dess livslängd.

På vår nya informativa hemsida www.systecongroup.com/se får du en mycket bra bild av företaget, kunder, metoder och verktyg.

Om rollen

I rollen hjälper du våra kunder att fatta bättre och mer långsiktigt hållbara beslut. Ditt arbete gör stor skillnad och du får möjlighet att bidra till samhällsnytta genom våra projekt inom kollektivtrafik och räddningstjänst.

Du kommer att arbeta i olika konsultuppdrag med allt ifrån förstudier, upphandling och utveckling, till drift- och underhållsfrågor. Det handlar om att sätta sig in i komplexa sammanhang och du ges möjlighet att använda din analytiska och kreativa lösningsförmåga på problem.

Vem söker vi?

Vi söker dig som är akademiker eller har motsvarande erfarenhet/kompetens med intresse för både teknik och ekonomi. Du har en flerårig erfarenhet som konsult med ett engagemang och vilja att utveckla dig själv, vårt företag och våra kunder. Erfarenhet inom försvar, järnväg, flyg, gruvdrift, sjöfart, kollektivtrafik eller verkstadsindustri är meriterande, men din analytiska förmåga och intresse för teknikens påverkan på livscykelekonomin är minst lika viktigt.

Din personlighet är viktig. Du har förmåga, vilja och driv att både skapa och utveckla kundrelationer och affärer. Du är utåtriktad, förtroendegivande och kan ta för dig, samtidigt som du är prestigelös och tycker om att samarbeta med begåvade kollegor.

Mer om Systecon

Visst kan det vara svårt att överblicka alla aspekter av livscykeln tidigt i ett projekt. Om man inte försöker får man dock inte tillräcklig kontroll över vilka faktorer som påverkar produktionen eller kostnaderna. Resultatet? Vindkraftverk står stilla för att reservdelar saknas. Tåg blir försenade för att verkstaden saknar resurser. Flygplan kostar dubbelt så mycket att flyga.

Vi arbetar i hela produktlivscykeln, från idéutveckling och upphandling till drift och underhåll. Till vår hjälp har vi metoder som prövats och förfinats under snart 50 år, och analyser som görs med hjälp av den egenutvecklade, världsledande programvarusviten Opus Suite. För våra kunder innebär det effektivare drift och underhåll, kostnader under kontroll, och framför allt: beslut som är grundade på fakta, istället för enbart magkänsla.

Idag har vi erfarenhet från några av de mest komplexa teknikprojekten i Sverige och världen. Systecon och Opus Suite bidrar varje dag till överblick och välgrundade beslut i en mängd branscher och för hundratals ledande företag och organisationer i mer än 20 länder över hela världen. Vi skapar samhällsnytta.

Vi vet att det finns en stor potential att maximera effektiviteten och minimera kostnaderna genom att aktivt arbeta med Life Cycle Management – LCM. Vår världsledande mjukvara Opus Suite är vårt stöd till de analysinsatser som krävs inom LCM-arbetet.

Intresserad?

I den här rekryteringen samarbetar Systecon med Wise Professionals. Kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult Jan Rosing via mail jan.rosing@wise.se eller på telefon 076-620 29 52 så får du veta mer om varför denna tjänst kan bli din nya arbetsplats. Vi ser fram emot att få din ansökan omgående då urval och intervjuer sker fortlöpande. Du ansöker via wise.se, dock senast 2018-09-03.

Förmåner: Friskvård, Förtroendearbetstid, Lunchförmåner