Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

HR-assistent till Peab Industri

Vill du vara med och bygga ett hållbart samhälle tillsammans med oss?

Peab Industri är ett affärsområde inom Peabkoncernen. Till våra största bolag Peab Asfalt och Swerock i region Mellersta söker vi nu en HR-assistent som kommer att ingå i vårt engagerade HR-team!

Om tjänsten

Du kommer att arbeta med personaladministration men även med andra förekommande frågor inom personalområdet såsom rehabilitering, rekrytering, kontakter med skolor m.m. Du arbetar nära regionens chefer och medarbetare och därför är det viktigt att du har lätt för att skapa och upprätthålla goda relationer. HR-teamet i region Mellersta består av två personer, vilka är en del av en större HR-grupp inom bolagen Peab Asfalt och Swerock som har ett nära samarbete genom kontinuerliga uppföljningar och möten.

Din roll

Vi söker dig som har en högskoleutbildning inom HR samt något eller några års erfarenhet från en liknande roll. Som person är du självgående, engagerad, ödmjuk och ser styrkan i att arbeta i team. Vidare är du ansvarsfull, noggrann och trivs med en roll med en variation av arbetsuppgifter. Stor vikt kommer att läggas vid din personliga lämplighet.

Tjänsten är en heltidsanställning med placering i Rosersberg, norr om Stockholm. I tjänsten förekommer resor inom regionen och vi förutsätter därför att du har B-körkort.

Känner du igen dig? Då finns goda förutsättningar för att vi ska trivas tillsammans.

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Om företaget

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på 50 miljarder kronor. Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Intresserad?

I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise Professionals. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Johanna Nyqwist på johanna.nyqwist@wise.se eller 073-521 65 87.

Vi tar inte emot ansökningar via mail. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum.

Förmåner: Friskvård, Karriärmöjligheter, Kollektivavtal