Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

HR-Specialist till Peab Industri

Vill du vara med och bygga ett hållbart samhälle tillsammans med oss?

Peab Industri är ett affärsområde i Peabkoncernen. Till våra största bolag Peab Asfalt och Swerock i region Mellersta söker vi nu en HR-specialist som kommer att ingå i vårt engagerade HR-team!

Om tjänsten

Som HR-specialist på Peab Asfalt och Swerock erbjuds du en bred tjänst med möjlighet att påverka ditt eget arbete. Du kommer att arbeta med en HR-kollega och ni tillsammans ansvarar för strategiska och operativa personalfrågor inom regionen. En viktig del i arbetet är att kunna ge konsultativt stöd till cheferna i deras vardag. Det regionala HR-teamet är en del av en större HR-grupp inom bolagen Peab Asfalt och Swerock som har ett nära samarbete genom kontinuerliga uppföljningar och möten.

I den här rollen kommer du att ansvara för och bistå med kunskaper inom det breda HR-fältet med frågor som rör allt inom att attrahera, rekrytera, anställa, utveckla och omställa. Andra arbetsuppgifter kan vara inom hälsoarbete, rehabilitering, personalförsörjning samt medverka i olika HR-projekt. På sikt finns möjlighet till en fördjupning inom något av dessa specialistområden. I tjänsten ingår även facklig samverkan eftersom vi tillämpar flera olika kollektivavtal. Som HR-specialist ingår du i regionens ledningsgrupp för Peab Asfalt och Swerock.

Din roll

Vi söker dig som har en högskoleutbildning inom HR med minst fem års erfarenhet från en bred generalistroll. Som person är du självgående och tar initiativ till att driva ditt arbete framåt. Du är trygg i dig själv och har lätt för att skapa goda relationer på olika nivåer i organisationen. Som person är du engagerad, ödmjuk och ser styrkan i att arbeta i team. Vidare är du ansvarsfull, noggrann och trivs med en bred roll med en variation av arbetsuppgifter. Stor vikt kommer att läggas vid din personliga lämplighet.

Tjänsten är en heltidsanställning med placering i Rosersberg, norr om Stockholm. I tjänsten förekommer resor inom regionen och vi förutsätter därför att du har B-körkort.

Känner du igen dig? Då finns goda förutsättningar för att vi ska trivas tillsammans.

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Om företaget

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på 50 miljarder kronor. Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Intresserad?

I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise Professionals. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Johanna Nyqwist på johanna.nyqwist@wise.se eller 073-521 65 87.

Vi tar inte emot ansökningar via mail. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum.

Förmåner: Friskvård, Karriärmöjligheter, Kollektivavtal