Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

Digital Specialist till Nobina

Nobina – Nordens största och mest erfarna operatör inom kollektivtrafik Många säger sig göra det, men vi kan backa upp påståendet: Vi jobbar med marknadsföring som gör skillnad. Varje gång vi får en person att välja bussen istället för bilen gör vi en insats för miljön, trafikbeläggningen och folks privatekonomi. Nobinas Inhousebyrå gör kampanjer åt SL, Västtrafik, Skånetrafiken samt Nobinas eget varumärke och innovationsavdelning, Nobina Technology, som utvecklat världens första självkörande bussar i linjetrafik.

I rollen som digital specialist är du ansvarig för våra kanalval med fokus på de digitala. Du kommer även projektleda vissa aktiviteter och säkerställa uppföljning av kampanjer. Med din kunskap och erfarenhet anpassar och optimerar du de digitala delarna i våra kampanjer för att nå den mest effektiva matchningen mot valda målgrupper. Rollen vi söker är alltså riktad mot såväl projektledning, produktion och strategi.

Ex. på arbetsuppgifter:

  • Ansvara för mediaplanen (inkl. mål, genomförande och uppföljning)
  • Säkerställa och boka digitala kanaler samt sociala medier för kampanjer, Facebookaktivering samt vid behov även analoga kanaler
  • I vissa fall kontakt med mediebyrå 
  • Du analyserar och omvärldsbevakar (Google Analytics)
  • Projektledning
  • Stödja våra lokala marknadsförare med uppföljning

Är det här du?

Att du är trevlig och social ser vi som en självklarhet. Har du dessutom relevant utbildning och arbetslivserfarenhet inom marknadsföring börjar vi närma oss varandra. Och har du arbetat i minst 5 år i en liknande roll, ja, då kanske vi är en perfect match. Men för att vår perfect match ska hålla över tid ser vi gärna att du även har bred erfarenhet av olika typer av produktioner, varumärken och kan hantera mediaköp med full koll på mediamixen. Att röra sig obehindrat bland digitala medier och inom sociala kanaler med fokus på Facebook ser du som en självklarhet. Är du dessutom leveranssäker inom både strategisk och operativ projektledning med kanalplanering är du mycket nära en ny utmaning i din karriär.

På Nobinas Inhousebyrå kommer du jobba självgående, men alltid i nära samarbete med AD, copy och externa kontakter där dina kreativa idéer och kvalitéer alltid är uppskattade.

Meriter med guldstjärna:

  • Har erfarenhet från byråsidan
  • Arbetat med CRM-system
  • Är aktiv inom sociala medier kopplat till arbetet

Det här är Nobina

På Nobina är alla välkomna, oavsett bakgrund, könstillhörighet, hudfärg eller religion. Vi är stolta över vår mix av människor från världens alla hörn. Vårt eget lilla hörn av världen ligger i Solna, där vi har vårt huvudkontor. Nobina är Nordens största leverantör av kollektivtrafik och kör dagligen över en miljon människor till sina destinationer. I Sverige kör Nobina åt bland andra SL, Västtrafik och Skånetrafiken. Läs mer på www.nobina.se

Låter det lockande?

Vi samarbetar med KIMM i denna rekrytering, för ytterligare frågor kontakta Rekryteringskonsult Sabina Axelsson på 08-5552900 eller sa@kimm.se, eller Cecilia Ericsson de Contreras på cec@kimm.se . Varmt välkommen med din ansökan med CV och personligt brev så snart som möjligt – senast den 13 oktober. Observera att vi tyvärr inte har möjlighet att ta emot ansökningar via mejl.