Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

Kommunikatör med webbutvecklarkompetens

Vi söker en kommunikatör till Partsrådet. Här får du en central roll för Partsrådets kommunikation och webbutveckling. Du ansvarar för vårt operativa kommunikationsstöd tillsammans med arbetsområdena.

Vi erbjuder

Partsrådet är en ideell förening som ägs av arbetsgivare och fack på central nivå inom staten. Tillsammans tillhandahåller vi verktyg för ett bättre arbetsliv, bättre lönebildning, bättre arbetsmiljö, bättre samverkan och bättre utveckling på statliga arbetsplatser. Som kommunikatör här på Partsrådet får du en central roll för Partsrådets kommunikation och webbutveckling. Du ansvarar för vårt operativa kommunikationsstöd tillsammans med arbetsområdena och kansliet och samordnar Partsrådets samarbetspartners inom det kommunikativa området.

https://www.youtube.com/watch?v=aYUCAiWeFSM

Rollen                                                                                                                                           

Som kansliets kommunikatör utvecklar och underhåller du våra webbplatser och ansvarar för att de hålls aktuella och uppfyller de behov våra användare har. Du planerar, producerar och publicerar innehåll till samtliga våra webbar och olika sociala medier. Här agerar du även rådgivare till våra olika arbetsområden. Rollen är både operativ och strategisk. Du har en central roll i planeringen av kommunikation och i produktionen av produkter som artiklar, filmer, webbverktyg och Partsrådets verksamhetsberättelse. I rollen ansvarar du även för att upphandla, beställa, samordna och följa upp externt stöd inom kommunikationsområdet. Vi sitter i trevliga lokaler mitt i centrala Stockholm på Hötorget. I tjänsten rapporterar du till kanslichefen.

 Vi söker dig som har:

  • minst fem års relevant arbetslivserfarenhet från en liknande roll
  • högskoleutbildning med inriktning mot kommunikation och marknad, webbutveckling eller annan likartad eftergymnasial utbildning.
  • erfarenhet av att anpassa budskap och förmedla kunskap till olika målgrupper på ett engagerat, pedagogiskt och intresseväckande sätt.
  • har erfarenhet av att kravställa mot byrå och samarbeta med konsulter
  • har erfarenhet på strategisk nivå och intresse av att arbete med digitala kommunikationsvägar och kanaler, webb och sociala medier.
  • har erfarenhet av att sammanställa och komplettera årlig kommunikationsplan
  • har erfarenhet och vana av Wordpress, Google Analytics, MS Office samt Adobe CC.
  • har mycket goda kunskaper i svenska
  • meriterande om du har arbetat i CMS-verktyget Umbraco

Om dig.                                                                                                                                                     

Vi söker dig som är innovativ och har en naturlig fallenhet för användarvänlig och tillgänglig webb. Du behöver vara lyhörd, prestigelös och ha förmågan att bygga långsiktiga relationer med kollegor, användare och leverantörer. Du behöver vara samarbetsorienterad, kostnadsmedveten, självgående och kunna ta eget ansvar. Du har ett flexibelt förhållningssätt och kan snabbt omprioritera dina arbetsuppgifter. Du är en noggrann skribent och bra på att hålla deadlines. Det är meriterande om du arbetat i eller åt partsgemensamma organisationer eller statlig sektor.

Mer om företaget   

Vad Partsrådet gör bestäms i centrala förhandlingar och bygger på de problem som fack och arbetsgivare vill ändra på. Det kan till exempel handla om att sänka sjuktalen, få friskare arbetsplatser och att verka för jämställda löner. Inom Partsrådet jobbar fack och arbetsgivare centralt med att ge stöd i form av tjänster, verktyg, seminarier och inspiration till fackliga företrädare och arbetsgivarföreträdare lokalt på statliga myndigheter. Partsrådet arbetar för att statlig sektor ska ha de bästa arbetsplatserna, vilket i sin tur ger en bättre statsförvaltning. Läs mer om Rådet för partsgemensamt stöd på det statliga avtalsområdet, Partsrådet, på www.partsradet.se. Partsrådet har ett litet kansli och ett programkontor för Hållbart arbetsliv. Vi sitter på Kungsgatan 48 vid Hötorget i Stockholm.

Intresserad?

I denna rekrytering samarbetar Partsrådet med KIMM. Önskar du mer information eller har frågor om rollen, kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult Sabina Axelsson sa@kimm.se. Vi ser fram mot din ansökan med CV och ett personligt brev via www.kimm.se senast 2019-11-10. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail pga GDPR. Välkommen med din ansökan redan idag!

Förmåner: Friskvård, Kollektivavtal