Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

Marketing Manager – Clarion Hotel Stockholm

Nu söker vi en ny talang för att skapa unika upplevelser på Clarion Hotel Stockholm. Mitt på Södermalm möts våra gäster av ett levande hotell där nya möten sker varje dag. Brinner du liksom vi för marknadsföring och gästupplevelser så kanske vi är the perfect match. Tillsammans ska vi sätta Clarion Hotel Stockholm på kartan!

Om rollen  

I rollen som Marketing Manager har du ett brett, operativt ansvar för alla marknadsaktiviteter. Till din hjälp har du en hållbarhets- och marknadskoordinator samt ett ​centralt marknadsteam.​ Du rapporterar till VD och ingår i hotellets ledningsgrupp. Du får ett övergripande ansvar för att skapa och verkställa marknads- och aktivitetsplaner, restaurang Eatery Social Skanstull samt Elements Spa. Vi hämtar inspiration från vårt grannområde i brokiga och trendiga Södermalm och bemöter personal, gäster och grannar med stort hjärta. Vi arbetar målmedvetet för att skapa en hållbar framtid. 

Vi söker dig 

Du är en engagerad och resultatfokuserad ”doer” som får saker att hända och du blir spindeln i nätet för många av våra viktigaste projekt. Det innebär att du är grym på att skapa relationer då många av våra samarbetspartners kommer att höra av sig till just dig. Vi ser också att du är både kommunikativ och prestigelös. Med en välarbetad marknadsplan i ryggen lyckas du lösa även de mest brinnande ad-hoc uppdragen. Du jobbar strategiskt mot uppsatta mål och vågar utmana status quo. Alla dina insatser bidrar till att öka varumärkeskännedomen kring ett av Stockholms mest levande hotell.    

Exempel på arbetsuppgifter 

 • Arbete med hotellets alla digitala och sociala kanaler.
 • Rapportering, analys, uppdatering och utveckling.  
 • Aktivt arbete med PR, intern- och extern kommunikation och kriskommunikation.  
 • Du driver trafik och efterfrågan till hotellet, spa & restaurangerna via webb.  
 • Ansvarig för koordinering och avtalsskrivande för diverse fotograferingar och filmningar som sker på hotellet.   
 • Du kvalitetssäkrar all marknadsföring och kommunikation online och offline och att hotellet följer Clarion Hotel´s grafiska profil, tone of voice och varumärkesprofil.   
 • Initiera och genomföra säljdrivande kampanjer och erbjudanden för logi, hotellpaket, restaurang, spa tillsammans med berörda avdelningar, ex. bokning och Revenue.  
 • Tillsammans med General Manager har du budgetansvar samt uppföljning av detta.  
 • Marknadsföra hotellets events, konstsamling, erbjudanden och paket i valda kanaler och medier. 

Utöver det har du erfarenhet av att

 • Planera, samordna, genomföra och följa upp dina marknad och kommunikationsaktiviteter. 
 • Skapa innehåll som driver engagemang och resultat i olika format såsom tex, bild och gärna rörligt till olika kanaler och syfte. 
 • I tidigare roller samarbetat med leverantörer, partners, influencers och webbredaktörer. 
 • Arbeta i Adobe CC, webbpubliceringsverktyg, Google Analytics och system för mailutskick samt för redigering av rörligt. 
 • Arbeta i skrift och muntligt på både svenska och engelska.
 • Du har relevant utbildning inom marknadsföring och/eller kommunikation. 
 • Konferens- och/eller hotellbranschen är det meriterande. 

Detta erbjuder vi  

Hos oss får du en unik möjlighet att vara med och utveckla en av Nordens mest spännande hotellkoncerner. Vi tror på att ansvar är inte något man får, det är något man tar. Och efter den devisen är vi alla med och bidrar till att skapa Nordens bästa gästresa. Som en del av en stor koncern finns det många utvecklingsmöjligheter och chans till att växa internt. Clarion Hotel erbjuder även sina anställda bra förmåner som till exempel personalrabatter på våra hotell och restauranger. Lön enligt överenskommelse. 

Intresserad? Välkommen med din ansökan! 

Vad händer nu? I denna rekrytering samarbetar vi med KIMM. Önskar du mer information eller har frågor om rollen, kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult Sabina Axelsson ​sa@kimm.se​. Vi ser fram emot din ansökan med CV och ett personligt brev via www.kimm.se senast 2019-11-10. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail pga GDPR. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan redan idag!  

Om hotellet 

Vi är ett av Stockholms största hotell med 532 rum, 17 konferensrum, Elements Spa, barer och restauranger. Vi söker dig som vill arbeta med ett engagerat och energiskt team och vill skapa en minnesvärd upplevelse för våra gäster. Vi arbetar tillsammans på hotellet på Ringvägen 98 i Skanstull.

Förmåner: Friskvård, Karriärmöjligheter, Kollektivavtal, Personalrabatt