Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

Löneadministratör till Tarkett i Sollentuna

Vi söker dig med kunskaper i Hogia Lön som tycker om att arbeta med eget ansvar, där du hanterar hela löneprocessen från ax till limpa!

Till Tarkett i Sollentuna söker vi en Löneadministratör. Detta är ett konsultuppdrag via Wise Professionals på heltid/deltid, med start så snart som möjligt tom slutet på året. Möjlighet till eventuell förlängning.

Ditt uppdrag

Som löneadministratör hos Tarkett kommer du att ansvara för hela löneprocessen från ax till limpa i Hogia Lön, för ca 100 tjänstemän. Detta innebär bland annat framtagande av rapporter och statistik, administration gällande pensioner och försäkringar, friskvård och traktamente. Du säkerställer att arbetet sker i enlighet med företagets rutiner samt lagar och avtal. Du kommer att ansvara för löpande lönehantering, redovisning av skatter, avgifter och statistik samt ge medarbetare stöd i olika lönerelaterade frågor. Du hanterar bilfrågor, försäkringar, sjukfrånvaro, bonusupplägg och bonusfrågor mm. Du kommer att arbeta inom HR avdelningen men samtidigt ha ett mycket nära samarbete med ekonomiavdelning.

Om Tarkett

Tarkett är ett ledande företag inom golvindustrin med 130 års erfarenhet. De finns i samtliga nordiska länder och har idag ca 200 anställda. Tarkett erbjuder golv till allt från privatpersoner till skolor, arbetsplatser, butiker, sjukhus och hotell såväl som sportanläggningar. Tarkett jobbar mycket för hållbara lösningar.

Som löneadministratör kommer du att arbeta inom Tarkett Sales – Som är en nordisk säljorganisation med svensk verksamhet. Din roll kan därför komma att innebära kontakt med medarbetare från övriga nordiska länder och även med huvudkontoret i Paris.

Din bakgrund

Vi söker dig som har erfarenhet av löneadministrativt arbete, gedigen kunskap inom området och bidrar gärna med denna för vidareutveckling och förbättring av våra löneprocesser. Du har en förmåga att snabbt sätta dig in i nya arbetsuppgifter och har erfarenhet av att arbeta självständigt med hela löneprocessen. Erfarenhet av Hogia Lön är ett krav.

Som person är du noggrann, strukturerad och ansvarstagande. Vidare har du en hög integritet, en god känsla för service och är flexibel och prestigelös i ditt sätt.

När du blir en av oss

Som uthyrd konsult via oss på Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg och att du ska trivas i din anställning. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos oss på Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning. Våra värdeord – Passion, Kvalitet och Tillväxt – är något som genomsyrar hela vår verksamhet. Vår kultur präglas av nyfikenhet, att vara på tå och ligga i framkant – vi kallar det att vara och agera Frontline. Vi har även flera initiativ kopplat till välgörande CSR-arbeten. Under 2018 är vi bland annat guldsponsor till Team Rynkeby God Morgon som cyklar till förmån för Barncancerfonden. Vi ser det som en perfekt match med våra värderingar om hälsa och önskan om att alla barn ska få sina drömjobb i framtiden.  

Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö/Öresund.

Om du vill veta mer

Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är kandidatansvarig Ellen Ritzer (ellen.ritzer@wise.se , 073-521 65 25) och konsultchef Ulrica Thero (ulrica.thero@wise.se ).

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Förmåner: Friskvård, Karriärmöjligheter, Kollektivavtal