Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

Scandinavian HR Manager till CERTEGO

CERTEGO har anor från industriell låsverksamhet som startades redan för 150 år sedan. Vi tillhör koncernen ASSA ABLOY och vägen fram till dagens högteknologiska företag har kantats av ett stort antal bolagsfusioner och förvärv över hela Norden.

Är du nyfiken på mer om CERTEGOS historia klickar du HÄR.

Pssst! Är du lite ivrig och först vill veta mer om rollen? Då kan du fortsätta att läsa nedan….

Rollen
Detta är en mycket spännande och viktig roll som både kräver strategisk höjd och operativ skicklighet.  Idag finns HR representerat lokalt i de skandinaviska länderna och din uppgift blir att ta fram en gemensam HR-strategi för CERTEGO Scandinavia.

Rollen kommer att ingå i den skandinaviska ledningsgruppen och förväntas aktivt bistå, coacha och utmana CERTEGOS företagsledare i samtliga HR-relaterade områden.

Arbetsuppgifter och ansvar:

  • Övergripande ansvar för HR-funktionen inom CERTEGO Scandinavia, inklusive processägarskap för valda HR-områden på koncernnivå
  • Ansvar för att utforma och implementera HR-processer och HR-system samt att harmonisera och tillämpa dessa på såväl skandinavisk som landspecifik nivå
  • Förändringsledning inom HR
  • Säkerställa samverkan och synergier med HR ASSA ABLOY där så är tillämpbart
  • Medlem i CERTEGO Scandinavia ledningsgrupp

Din bakgrund
Vi söker dig med erfarenhet från förändringsledning inom HR. Du behöver också erfarenhet av att sätta strukturer, processer och system på plats, gärna inom större skandinavisk/nordisk organisation. Vi tror att du har en akademisk examen inom HR eller motsvarande. Du behärskar engelska och något nordiskt språk.

Att vara kommunikativ, affärsmässig, resultatorienterad och förändringsagent är avgörande kompetenser för att lyckas i rollen. Är du dessutom positiv, prestigelös, streetsmart och gillar att ha kul på jobbet? Då tror vi du kommer trivas alldeles utmärkt hos oss!  

Om CERTEGO
CERTEGO är en ledande nordisk leverantör av kompletta säkerhetslösningar. Våra kompetenta och engagerade medarbetare skapar innovativa, trygga och behovsanpassade system. CERTEGO finns på 90 orter i Norden, har över 1200 anställda och omsätter SEK 1,9 miljarder

Vi på CERTEGO vill att våra medarbetare ska trivas. Därför mäter vi temperaturen på arbetsklimatet regelbundet. Vi anser att ett starkt engagemang och en hög trivselgrad är viktiga drivkrafter för företagets resultat- och måluppfyllelse. Välkommen att kika in och varmt välkommen med din ansökan!

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise Professionals. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Maria Esborn på maria.esborn@wise.se. Annonsen kommer att ligga ute till och med den 2018-10-07 och vi ser fram emot att få din ansökan via www.wise.se senast det datumet. Vi tar inte emot ansökningar via mail. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Tjänsten är placerad centralt i Västberga eller Kista.