Scandinavian HR Manager till CERTEGO

Tillsatt

Stockholm Rekrytering

CERTEGO har anor från industriell låsverksamhet som startades redan för 150 år sedan. Vi tillhör koncernen ASSA ABLOY och vägen fram till dagens högteknologiska företag har kantats av ett stort antal bolagsfusioner och förvärv över hela Norden.

Är du nyfiken på mer om CERTEGOS historia klickar du HÄR.

Pssst! Är du lite ivrig och först vill veta mer om rollen? Då kan du fortsätta att läsa nedan….

Rollen
Detta är en mycket spännande och viktig roll som både kräver strategisk höjd och operativ skicklighet.  Idag finns HR representerat lokalt i de skandinaviska länderna och din uppgift blir att ta fram en gemensam HR-strategi för CERTEGO Scandinavia.

Rollen kommer att ingå i den skandinaviska ledningsgruppen och förväntas aktivt bistå, coacha och utmana CERTEGOS företagsledare i samtliga HR-relaterade områden.

Arbetsuppgifter och ansvar:

  • Övergripande ansvar för HR-funktionen inom CERTEGO Scandinavia, inklusive processägarskap för valda HR-områden på koncernnivå
  • Ansvar för att utforma och implementera HR-processer och HR-system samt att harmonisera och tillämpa dessa på såväl skandinavisk som landspecifik nivå
  • Förändringsledning inom HR
  • Säkerställa samverkan och synergier med HR ASSA ABLOY där så är tillämpbart
  • Medlem i CERTEGO Scandinavia ledningsgrupp

Din bakgrund
Vi söker dig med erfarenhet från förändringsledning inom HR. Du behöver också erfarenhet av att sätta strukturer, processer och system på plats, gärna inom större skandinavisk/nordisk organisation. Vi tror att du har en akademisk examen inom HR eller motsvarande. Du behärskar engelska och något nordiskt språk.

Att vara kommunikativ, affärsmässig, resultatorienterad och förändringsagent är avgörande kompetenser för att lyckas i rollen. Är du dessutom positiv, prestigelös, streetsmart och gillar att ha kul på jobbet? Då tror vi du kommer trivas alldeles utmärkt hos oss!  

Om CERTEGO
CERTEGO är en ledande nordisk leverantör av kompletta säkerhetslösningar. Våra kompetenta och engagerade medarbetare skapar innovativa, trygga och behovsanpassade system. CERTEGO finns på 90 orter i Norden, har över 1200 anställda och omsätter SEK 1,9 miljarder

Vi på CERTEGO vill att våra medarbetare ska trivas. Därför mäter vi temperaturen på arbetsklimatet regelbundet. Vi anser att ett starkt engagemang och en hög trivselgrad är viktiga drivkrafter för företagets resultat- och måluppfyllelse. Välkommen att kika in och varmt välkommen med din ansökan!

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise Professionals. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Maria Esborn på maria.esborn@wise.se. Annonsen kommer att ligga ute till och med den 2018-10-07 och vi ser fram emot att få din ansökan via www.wise.se senast det datumet. Vi tar inte emot ansökningar via mail. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Tjänsten är placerad centralt i Västberga eller Kista.

Vår rekryteringsprocess

Detta är vår standardprocess. I det fall vi förväntar oss ett stort urval, eller mindre antal sökande kommer vi att anpassa processen och tidplanen kommer att disponeras något olika. Detta kommer du att märka och få information om löpande i kontakten med ansvarig rekryteringskonsult.

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering fri från fördomar och magkänsla för att säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete.

Urval/Tester

Vi ser till kompetens och arbetspotential vilket innebär att du som kandidat får genomföra arbetspsykologiska tester tidigt i processen. Vi vill nämligen samla in så mycket fakta som möjligt för att kunna göra den bästa matchningen på kravprofilen. Alla kandidater får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi följer upp med både kandidat och kund efter 1 månad samt efter 5 månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Fler tillsatta jobb

Tillsatt

Marketing Specialist

Har du erfarenhet av att förstå och skapa framgång utifrån ett digitalt marknadsföringsperspektiv? Drivs du av att vara del i ett team och företag som skapar flexibla och anpassningsbara byggnader för ett mer hållbart och tillgängligt samhälle? Då kan denna roll vara precis det du söker. Nu söker vi dig som vill ta en aktiv roll som Marketing Specialist i uppbyggnaden av ett nytt varumärke, en ny avdelning och en ny roll.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Kommunikatör internkommunikation

Vi söker nu en Kommunikatör med ansvar för internkommunikation. Som Kommunikatör hos Arriva kommer du att spela en viktig roll i de utvecklingsprojekt och den digitala transformation som präglar vårt kommunikationsarbete.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Executive Assistant sökes till Euro Accident

Vill du jobba på en arbetsplats där hälsa och rätt försäkring är navet i verksamheten?
Där kulturen genomsyras av ledord som att ”vi bryr oss om varandra”, ”vi agerar nu” och ”vi vågar testa nya saker”? Rollen är ny och det finns stora möjligheter att påverka innehållet där du primärt stöttar chefsjuristen och ledningsgruppen som består av åtta personer.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer