Scandinavian HR Manager till CERTEGO

Tillsatt

Stockholm Rekrytering

CERTEGO har anor från industriell låsverksamhet som startades redan för 150 år sedan. Vi tillhör koncernen ASSA ABLOY och vägen fram till dagens högteknologiska företag har kantats av ett stort antal bolagsfusioner och förvärv över hela Norden.

Är du nyfiken på mer om CERTEGOS historia klickar du HÄR.

Pssst! Är du lite ivrig och först vill veta mer om rollen? Då kan du fortsätta att läsa nedan….

Rollen
Detta är en mycket spännande och viktig roll som både kräver strategisk höjd och operativ skicklighet.  Idag finns HR representerat lokalt i de skandinaviska länderna och din uppgift blir att ta fram en gemensam HR-strategi för CERTEGO Scandinavia.

Rollen kommer att ingå i den skandinaviska ledningsgruppen och förväntas aktivt bistå, coacha och utmana CERTEGOS företagsledare i samtliga HR-relaterade områden.

Arbetsuppgifter och ansvar:

  • Övergripande ansvar för HR-funktionen inom CERTEGO Scandinavia, inklusive processägarskap för valda HR-områden på koncernnivå
  • Ansvar för att utforma och implementera HR-processer och HR-system samt att harmonisera och tillämpa dessa på såväl skandinavisk som landspecifik nivå
  • Förändringsledning inom HR
  • Säkerställa samverkan och synergier med HR ASSA ABLOY där så är tillämpbart
  • Medlem i CERTEGO Scandinavia ledningsgrupp

Din bakgrund
Vi söker dig med erfarenhet från förändringsledning inom HR. Du behöver också erfarenhet av att sätta strukturer, processer och system på plats, gärna inom större skandinavisk/nordisk organisation. Vi tror att du har en akademisk examen inom HR eller motsvarande. Du behärskar engelska och något nordiskt språk.

Att vara kommunikativ, affärsmässig, resultatorienterad och förändringsagent är avgörande kompetenser för att lyckas i rollen. Är du dessutom positiv, prestigelös, streetsmart och gillar att ha kul på jobbet? Då tror vi du kommer trivas alldeles utmärkt hos oss!  

Om CERTEGO
CERTEGO är en ledande nordisk leverantör av kompletta säkerhetslösningar. Våra kompetenta och engagerade medarbetare skapar innovativa, trygga och behovsanpassade system. CERTEGO finns på 90 orter i Norden, har över 1200 anställda och omsätter SEK 1,9 miljarder

Vi på CERTEGO vill att våra medarbetare ska trivas. Därför mäter vi temperaturen på arbetsklimatet regelbundet. Vi anser att ett starkt engagemang och en hög trivselgrad är viktiga drivkrafter för företagets resultat- och måluppfyllelse. Välkommen att kika in och varmt välkommen med din ansökan!

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise Professionals. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Maria Esborn på maria.esborn@wise.se. Annonsen kommer att ligga ute till och med den 2018-10-07 och vi ser fram emot att få din ansökan via www.wise.se senast det datumet. Vi tar inte emot ansökningar via mail. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Tjänsten är placerad centralt i Västberga eller Kista.

Vår rekryteringsprocess

Detta är vår standardprocess. I det fall vi förväntar oss ett stort urval, eller mindre antal sökande kommer vi att anpassa processen och tidplanen kommer att disponeras något olika. Detta kommer du att märka och få information om löpande i kontakten med ansvarig rekryteringskonsult.

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter såväl som testresultat för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi följer upp med både kandidat och kund efter 1 månad samt efter 5 månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Fler tillsatta jobb

Tillsatt

Video Content Producer till Wise Professionals

Som Video Content Producer hos Wise Professionals kommer du redan första dagen svepas med i en företagskultur där allt är möjligt. Där film är en självklar del i vardagen och där dina idéer blir verklighet. Vi är redan nyfikna på vem du är som filmskapare och vill att du ska ha den roligaste tiden i din karriär hos oss. Är du redo att kavla upp ärmarna och ta fram film som får oss att både tappa andan och hakan?

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Nu söker vi en analytisk kundrådgivare till 2Secure

Du erbjuds en dynamisk roll på ett branschledande företag där du tillsammans med ditt team bidrar till ett tryggare samhälle. Trivs du i kundmötet, är duktig på analys, är konsultativ och rådgivande, då kan det här vara rollen för dig!

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Landets bästa rekryteringschef till ICA

Nu går startskottet för uppbyggnaden av inget mindre än landets bästa rekryteringsteam! Du som rekryteringschef kommer forma och leda funktionen med några av Sveriges bästa rekryterare i en roll där du förväntas göra enorm skillnad.
“Det här kan på allvar vara det roligaste jobb du kan ha ” Så säger Åsa Daxberg som blir din närmaste chef i denna roll. Och vi, Maria och Johanna från Wise som ansvarar för denna rekrytering, kan inte annat än att hålla med.

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Senior rekryterare till ICA – också landets bästa

Som tidigare utannonserats bygger ICA landets bästa rekryteringsteam! Du som senior rekryterare kommer tillsammans med landets bästa rekryteringschef vara med från början och bygga ett team som förväntas göra stor skillnad.
“Det här är också det roligaste jobb du kan ha ” säger Åsa Daxberg som blir din chefs närmaste chef. Och vi, Maria och Johanna från Wise, som ansvarar för även denna rekrytering, kan inte annat än att hålla med…. Den här gången också!

Stockholm

Läs mer