Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

Kommunikatör med redaktionellt fokus till Nordic Growth Market (deltid)

Är du duktig på att planera, producera och anpassa innehåll för digitala kanaler? Har du erfarenhet och/eller god kännedom om finansmarknaden och aktiehandel? Då kan rollen som Redaktör / Kommunikatör för NGMs webb och sociala medier vara något för dig. Vi erbjuder ett variationsrikt arbete i en händelsestyrd verksamhet och söker dig som har erfarenhet av redaktionellt kommunikationsarbete inom finansbranschen, är driven och har intresse för att arbeta med text, foto och film. Det här är ett deltidsuppdrag (50%) genom KIMM & Wise Professionals, med omgående start eller efter överenskommelse.

Nordic Growth Markets är en av de ledande nordiska börserna med mer än 30 års erfarenhet som en dedikerad partner för tillväxtbolag. Vi har stor förståelse för entreprenörens utmaningar och möjligheter och vill därför vara en stabil partner under tillväxtresan. Genom våra marknadsplatser i Sverige, Danmark, Finland och Norge tillhandahåller vi handel i mer än 15 000 instrument som aktier, obligationer, AIF:er och derivat. Vi är ett helägt dotterbolag till Börse Stuttgart Group, en av Tysklands största marknadsplatser för privatpersoner. Vårt kontor ligger på Regeringsgatan i centrala Stockholm, men i den här rollen går det bra att jobba från andra delar i landet. Läs mer om oss på www.ngm.se

Arbetsbeskrivning

I rollen som Redaktör / Kommunikatör för webb och sociala medier på NGM ansvarar du för att samordna vår externa kommunikation. Du planerar, producerar och anpassar innehåll för digitala kanaler (webb och sociala medier) genom text, film, foto och enklare grafiska element. I rollen ingår även arbetsmoment såsom textproduktion och budskapsförmedling. Du planerar, genomför och följer upp digitala kommunikationsinsatser och ansvara för innehållsförvaltning av de digitala kanalerna. Du stöttar även övriga kollegor med bearbetning av extern kommunikation och deltar i utvecklingen av vårt kommunikationsarbete. Du arbetar såväl självständigt som tätt ihop med övriga kollegor på företaget.

Dina arbetsuppgifter är varierande och inkluderar bland annat att;

 • ansvara för material på våra digitala kanaler
 • ansvara för bearbetning av text, film och foto
 • delta i utveckling av företagets externa kommunikation

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har;

 • eftergymnasial utbildning inom kommunikation eller motsvarande
 • minst 5 års erfarenhet av kommunikation via sociala medier
 • erfarenhet av bearbetning och korrekturläsning av text
 • goda kunskaper om digital kommunikation SEO och SEM
 • praktiska kunskaper av publicering i olika verktyg samt foto- och filmredigering
 • kunskap och erfarenhet av att hantera publiceringsverktyg
 • erfarenhet av Employer Branding
 • mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift
 • erfarenhet av kommunikation inom bank- och finansbranschen

För att lyckas i rollen som Redaktör / Kommunikatör är det viktigt att du har god kännedom om samt intresse för finansbranschen och aktiehandel. För att axla rollen är det viktigt att du är initiativtagande, driven och noggrann i ditt arbete. Därtill är du samarbetsinriktad, men har samtidigt god förmåga till självständigt arbete och får saker genomförda snabbt. Rollen kräver att du har gott omdöme vid prioriteringar och beslut och är van att arbeta med budget- och tidsplanering. Du har en god kommunikationsförmåga och är bra på att nyhetsvärdera och kanalanpassa material. Du är innovativ, kreativ och hittar nya och aktuella vägar att kommunicera. Du får stor frihet under ansvar och ett varierande uppdrag med stort mandat.

OM KIMM & Wise Professionals

Vi på KIMM är specialister på rekrytering och attraktion inom kommunikation och marknadsföring. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Öresund och är ett affärsområde inom Wise Professionals – rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar. Exempel på organisationer som vi samarbetar med hittar du här.

Vad händer nu?

I detta uppdrag samarbetar NGM med KIMM & Wise Professionals. Vi tar inte emot ansökningar via mail, du behöver skicka in din ansökan genom annonsen och får i samband med det svara på några korta frågor. Önskar du mer information eller har frågor om rollen, kontakta ansvariga konsultchefer Anders Norrman, an@kimm.se eller Sabina Axelsson, sa@kimm.se. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Observera att detta är ett deltidsuppdrag på ca 50% som sträcker sig tillsvidare.

Är du nyfiken på att veta mer om hur det är att arbeta som konsult hos oss, läs mer här. Vi vill att våra medarbetare på KIMM & Wise Profes sionals ska ha den roligaste tiden i karriären och det gäller såklart även för dig som uthyrd konsult. Vi är måna om att du känner dig som en del av gänget och det berättar vi gärna mer om under processen.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Förmåner: Friskvård, Karriärmöjligheter