HR Koordinator

Tillsatt

Stockholm

Vill du vara med att göra skillnad? Trivs du att jobba i miljö som är föränderlig, snabbfotad och entrepenörell? Då kanske den här rollen är intressant för dig?

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Friskvård
  • Karriärmöjligheter
  • Kollektivavtal

Rollen 

Din roll är ett viktigt stöd till verksamheten. Du är med och bygger upp rutiner och strukturer för att klargöra hur HR- processer hanteras hos Sobi.

Arbetsuppgifter

  • Supporta och stötta HR, chefer och medarbetare inom personalsystemet
  • HRMS Super User – att utveckla, administrera och stödja de olika modulerna i systemet
  • Hantera systemkonfiguration, systemunderhåll och supportfall mot leverantörer samt frågor om intern support.
  • Medverka i fortlöpande utveckling av processer och rutiner
  • Stötta i HR-relaterade projekt

Mer om dig

Några års erfarenhet från att arbeta med HR-processer och relaterade programvarulösningar. Du har goda erfarenheter av samordning och administration.

Du är trygg i dig själv och har lätt för att skapa goda relationer. Som person är du engagerad, ödmjuk och ser styrkan i att arbeta i team. Vidare är du ansvarsfull, noggrann och lösningsorienterad. Din svenska såväl som engelska är flytande i tal och skrift.

Känner du igen dig? Då finns goda förutsättningar för att vi ska trivas tillsammans!

Erbjudande

Vi erbjuder dig ett tillväxtbolag med entreprenörsdriv och hög energi, med ett starkt moderbolag i grunden.

Mer om oss:

Sobi är ett ledande europeiskt bioteknologiskt läkemedelsföretag inriktat på att tillhandahålla innovativa behandlingar och service som ger patienter med sällsynta sjukdomar och deras familjer en bättre livskvalité. Sobi koncentrerar sig på läkemedel för behandling av hemofili, inflammmatoriska samt genetiska och metabola sjukdomar.

Uppdraget är lokaliserad i Solna, Stockholm.

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise Professionals. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Johanna Nyqwist på johanna.nyqwist@wise.se eller 073-521 65 87. Vi tar inte emot ansökningar via mail. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum.

Fler tillsatta jobb

Tillsatt

Marketing Specialist

Har du erfarenhet av att förstå och skapa framgång utifrån ett digitalt marknadsföringsperspektiv? Drivs du av att vara del i ett team och företag som skapar flexibla och anpassningsbara byggnader för ett mer hållbart och tillgängligt samhälle? Då kan denna roll vara precis det du söker. Nu söker vi dig som vill ta en aktiv roll som Marketing Specialist i uppbyggnaden av ett nytt varumärke, en ny avdelning och en ny roll.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Kommunikatör internkommunikation

Vi söker nu en Kommunikatör med ansvar för internkommunikation. Som Kommunikatör hos Arriva kommer du att spela en viktig roll i de utvecklingsprojekt och den digitala transformation som präglar vårt kommunikationsarbete.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Executive Assistant sökes till Euro Accident

Vill du jobba på en arbetsplats där hälsa och rätt försäkring är navet i verksamheten?
Där kulturen genomsyras av ledord som att ”vi bryr oss om varandra”, ”vi agerar nu” och ”vi vågar testa nya saker”? Rollen är ny och det finns stora möjligheter att påverka innehållet där du primärt stöttar chefsjuristen och ledningsgruppen som består av åtta personer.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer