Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

HR Koordinator

Vill du vara med att göra skillnad? Trivs du att jobba i miljö som är föränderlig, snabbfotad och entrepenörell? Då kanske den här rollen är intressant för dig?

Rollen 

Din roll är ett viktigt stöd till verksamheten. Du är med och bygger upp rutiner och strukturer för att klargöra hur HR- processer hanteras hos Sobi.

Arbetsuppgifter

  • Supporta och stötta HR, chefer och medarbetare inom personalsystemet
  • HRMS Super User – att utveckla, administrera och stödja de olika modulerna i systemet
  • Hantera systemkonfiguration, systemunderhåll och supportfall mot leverantörer samt frågor om intern support.
  • Medverka i fortlöpande utveckling av processer och rutiner
  • Stötta i HR-relaterade projekt

Mer om dig

Några års erfarenhet från att arbeta med HR-processer och relaterade programvarulösningar. Du har goda erfarenheter av samordning och administration.

Du är trygg i dig själv och har lätt för att skapa goda relationer. Som person är du engagerad, ödmjuk och ser styrkan i att arbeta i team. Vidare är du ansvarsfull, noggrann och lösningsorienterad. Din svenska såväl som engelska är flytande i tal och skrift.

Känner du igen dig? Då finns goda förutsättningar för att vi ska trivas tillsammans!

Erbjudande

Vi erbjuder dig ett tillväxtbolag med entreprenörsdriv och hög energi, med ett starkt moderbolag i grunden.

Mer om oss:

Sobi är ett ledande europeiskt bioteknologiskt läkemedelsföretag inriktat på att tillhandahålla innovativa behandlingar och service som ger patienter med sällsynta sjukdomar och deras familjer en bättre livskvalité. Sobi koncentrerar sig på läkemedel för behandling av hemofili, inflammmatoriska samt genetiska och metabola sjukdomar.

Uppdraget är lokaliserad i Solna, Stockholm.

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise Professionals. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Johanna Nyqwist på johanna.nyqwist@wise.se eller 073-521 65 87. Vi tar inte emot ansökningar via mail. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum.

Förmåner: Friskvård, Karriärmöjligheter, Kollektivavtal