Implementeringskonsult till Konteks försystem

Tillsatt

Stockholm Heltid Rekrytering

Är du en hungrig och nyfiken person som är duktig på system? Tycker du om ett varierat och utvecklande arbete med olika kunder? Då kanske du är den vi söker till Kontek.

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Friskvård
  • Kollektivavtal
  • Privat sjukförsäkring

Detta är en direktrekrytering där processen sköts av Wise Professionals, men du blir anställd hos Kontek. Placeringen är i deras kontorslokaler i Stockholm.

Om jobbet

Tjänsten är varierande vilket innebär att du ibland tillbringar tid ute hos kund och ibland jobbar från kontoret med telefon/webbkontakt eller självständigt arbete. Resor är en naturlig del av arbetet och vid vissa tillfällen innebär detta även övernattningar.

I tjänsten ingår främst att sätta upp vårt nya molnbaserade system hos nya kunder. På sikt håller du utbildning i Konteks systemlösningar, antingen i någon av våra fina utbildningslokaler eller på plats ute hos kunden.

Du arbetar tätt i samarbete med kunden och till din hjälp har du övriga interna resurser som exempelvis IT, produktavdelning och supportavdelning, vilket innebär att vi sätter stort värde på din samarbetsförmåga.

Merparten av projekten driver du själv, vilket ställer krav på att du är självgående med god förmåga att ta eget ansvar.

När du börjar hos oss får du en gedigen introduktion och det finns goda utvecklingsmöjligheter inom företaget.

Om dig

Du har grundläggande kunskaper inom tid- och reseräkningssystem. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet som konsult (inom IT-system/affärssystem branschen).

Dessutom ser vi gärna att nedan punkter stämmer överens med dig som person och din kompetens:

  • Du är kundfokuserad och är van vid att kommunicera med kund
  • Du är drivande och tar egna proaktiva initiativ
  • Du är målmedveten, strukturerad och kan jobba såväl självständigt som i team

Ytterligare plus och önskemål för denna tjänst är:

  • Du har kunskap inom Affärssystem, ekonomi och/eller löne- HR-branschen
  • Du har god teknisk förståelse och lätt att ta in och förstå ny teknik och tjänster
  • Vi värdesätter också din pedagogiska förmåga

Vi tror att du idag jobbar som konsult inom IT-system/Affärssystem eller kanske jobbar i Konteks system som ”super user” och vill ta nästa steg mot konsultation.

Du delar givetvis våra kärnvärden, vilka innebär att vi är kunniga, alerta och familjära.

Om Kontek

Kontek Lön AB erbjuder allt ett företag kan behöva för lön och löneadministration. Vi har funnits sedan 1934 och är idag ca 130 medarbetare. Tillsammans erbjuder vi allt ifrån programvaror och support till outsourcing, konsultation och utbildning. Kunderna som väljer våra tjänster och produkter är såväl små som stora företag inom i princip alla branscher. Vi har haft en stabil tillväxt de senaste tio åren. Vårt huvudkontor ligger i Ljungby, men vi har också lokalkontor i Stockholm, Göteborg och Värnamo.

Läs mer på: https://www.kontek.se/

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise Professionals. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Karin Rose på karin.rose@wise.se, 072-303 59 24. Annonsen kommer att ligga ute till och med den 2019-01-11 och vi ser fram emot att få din ansökan via www.wise.se senast det datumet. Vi tar inte emot ansökningar via mail. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum.

Vår rekryteringsprocess

Detta är vår standardprocess. I det fall vi förväntar oss ett stort urval, eller mindre antal sökande kommer vi att anpassa processen och tidplanen kommer att disponeras något olika. Detta kommer du att märka och få information om löpande i kontakten med ansvarig rekryteringskonsult.

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering fri från fördomar och magkänsla för att säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete.

Urval/Tester

Vi ser till kompetens och arbetspotential vilket innebär att du som kandidat får genomföra arbetspsykologiska tester tidigt i processen. Vi vill nämligen samla in så mycket fakta som möjligt för att kunna göra den bästa matchningen på kravprofilen. Alla kandidater får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi följer upp med både kandidat och kund efter 1 månad samt efter 5 månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Här ligger Kontek Lön AB

Hammarby allé 91, Stockholm

Fler tillsatta jobb

Tillsatt

Marketing Specialist

Har du erfarenhet av att förstå och skapa framgång utifrån ett digitalt marknadsföringsperspektiv? Drivs du av att vara del i ett team och företag som skapar flexibla och anpassningsbara byggnader för ett mer hållbart och tillgängligt samhälle? Då kan denna roll vara precis det du söker. Nu söker vi dig som vill ta en aktiv roll som Marketing Specialist i uppbyggnaden av ett nytt varumärke, en ny avdelning och en ny roll.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Kommunikatör internkommunikation

Vi söker nu en Kommunikatör med ansvar för internkommunikation. Som Kommunikatör hos Arriva kommer du att spela en viktig roll i de utvecklingsprojekt och den digitala transformation som präglar vårt kommunikationsarbete.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Executive Assistant sökes till Euro Accident

Vill du jobba på en arbetsplats där hälsa och rätt försäkring är navet i verksamheten?
Där kulturen genomsyras av ledord som att ”vi bryr oss om varandra”, ”vi agerar nu” och ”vi vågar testa nya saker”? Rollen är ny och det finns stora möjligheter att påverka innehållet där du primärt stöttar chefsjuristen och ledningsgruppen som består av åtta personer.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer