Senior rekryterare till ICA – också landets bästa

Tillsatt

Stockholm Rekrytering

Som tidigare utannonserats bygger ICA landets bästa rekryteringsteam! Du som senior rekryterare kommer tillsammans med landets bästa rekryteringschef vara med från början och bygga ett team som förväntas göra stor skillnad.
“Det här är också det roligaste jobb du kan ha ” säger Åsa Daxberg som blir din chefs närmaste chef. Och vi, Maria och Johanna från Wise, som ansvarar för även denna rekrytering, kan inte annat än att hålla med…. Den här gången också!

Seniora rekryterarens ansvar och arbetsuppgifter:Som senior rekryterare är du med från början när vi bygger upp rekryteringsteamet och verksamhet för ”inhouse rekrytering”. Du som senior rekryterare ska säkerställa bästa möjliga matchningar mellan människor och de roller och kompetensbehov som uppstår i kölvattnet av ICA:s digitaliseringsresa. Därför är det viktigt med förståelse för vad som krävs för att attrahera och rekrytera inom IT/Tech-området och på den digitala talangmarknaden. Som expert inom IT-rekrytering blir du en enormt viktig person i teamet, där din ambition är att ni som funktion ska vara marknadsledande inom rekrytering, talent acquisition och kandidatupplevelse. Tjänsten är på heltid och placering är på huvudkontoret i Solna, Stockholm.

Vem är du?Du är nyfiken, innovativ och modig! Därför att denna roll kräver att ligga i framkant inom innovation och att vara uppdaterad inom de metoder som krävs för att rekrytera inom den digitala talangmarknaden. Du är orädd och har en drivkraft att ständigt utveckla dig själv och andra i din roll utifrån verksamhetens behov.

Du är professionell! Du har god kännedom om kompetensbaserad rekrytering. Antingen som rekryteringskonsult inom IT/Tech, eller från rekrytering inom större bolag med utvecklad rekryteringsverksamhet.

Du är resultatinriktad! Du är van att arbeta målinriktat med rekryteringsprocesser i projektform!

Du är lyhörd! Du förmår att lyssna och förstå dina interna kunders behov och bidrar till att ICA:s rekryterande chefer får rätt människor på rätt plats. Du säkerställer adekvat underlag till rättvisa och kloka anställningsbeslut.

Du är kommunikativ! Genom din mycket goda kommunikativa förmåga, i tal, skrift, svenska och engelska, skapar du relationer på alla plan och är lyckosam i att få med dig andra i att förverkliga idéer till handling.

Du har hjärtat på rätta stället! Därför att förståelse för de förväntningar, förhoppningar, och drömmar som ryms i varje rekrytering är enormt viktigt.

Du är klok! Därför att du förstår att kandidatupplevelse inte bara är behjärtansvärt utan det är affärskritiskt och smart.

Att jobba på ICAHela ICA genomsyras av ett stort engagemang och du uppmuntras hela tiden att våga prova nya saker. Det ligger i vår företagskultur. Det finns ett stort hjärta och engagemang i alla delar av organisationen – från ICA-handlare till ledningsgrupp. Det är något man märker varje dag.”
Medarbetarna älskar, och är stolta över, att jobba på ICA. Framför allt gillar man att det är familjärt och prestigelöst, att man kan vara sig själv, att det finns en sådan stark entreprenörsanda, organisationens storlek till trots.

Om ICA Gruppen
Kärnan i ICA Gruppens verksamhet är handel med dagligvaror. I koncernen ingår ICA Sverige och Rimi Baltic som i huvudsak driver dagligvaruhandel, ICA Fastigheter som äger och förvaltar fastigheter, Apotek Hjärtat som driver apoteksverksamhet och ICA Banken och ICA Försäkring som erbjuder finansiella tjänster och försäkringar. I koncernen ingår även heminredningskedjan Hemtex. Mer om oss hittar du HÄR

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise Professionals. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Maria Esborn på maria.esborn@wise.se Annonsen kommer att ligga ute till och med den 2018-12-12 och vi ser fram emot att få din ansökan via www.wise.se senast det datumet. Vi tar inte emot ansökningar via mail. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum.

Vår rekryteringsprocess

Detta är vår standardprocess. I det fall vi förväntar oss ett stort urval, eller mindre antal sökande kommer vi att anpassa processen och tidplanen kommer att disponeras något olika. Detta kommer du att märka och få information om löpande i kontakten med ansvarig rekryteringskonsult.

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering fri från fördomar och magkänsla för att säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete.

Urval/Tester

Vi ser till kompetens och arbetspotential vilket innebär att du som kandidat får genomföra arbetspsykologiska tester tidigt i processen. Vi vill nämligen samla in så mycket fakta som möjligt för att kunna göra den bästa matchningen på kravprofilen. Alla kandidater får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi följer upp med både kandidat och kund efter 1 månad samt efter 5 månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Fler tillsatta jobb

Tillsatt

Marketing Specialist

Har du erfarenhet av att förstå och skapa framgång utifrån ett digitalt marknadsföringsperspektiv? Drivs du av att vara del i ett team och företag som skapar flexibla och anpassningsbara byggnader för ett mer hållbart och tillgängligt samhälle? Då kan denna roll vara precis det du söker. Nu söker vi dig som vill ta en aktiv roll som Marketing Specialist i uppbyggnaden av ett nytt varumärke, en ny avdelning och en ny roll.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Kommunikatör internkommunikation

Vi söker nu en Kommunikatör med ansvar för internkommunikation. Som Kommunikatör hos Arriva kommer du att spela en viktig roll i de utvecklingsprojekt och den digitala transformation som präglar vårt kommunikationsarbete.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Executive Assistant sökes till Euro Accident

Vill du jobba på en arbetsplats där hälsa och rätt försäkring är navet i verksamheten?
Där kulturen genomsyras av ledord som att ”vi bryr oss om varandra”, ”vi agerar nu” och ”vi vågar testa nya saker”? Rollen är ny och det finns stora möjligheter att påverka innehållet där du primärt stöttar chefsjuristen och ledningsgruppen som består av åtta personer.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer