Senior rekryterare till ICA – också landets bästa

Tillsatt

Stockholm Rekrytering

Som tidigare utannonserats bygger ICA landets bästa rekryteringsteam! Du som senior rekryterare kommer tillsammans med landets bästa rekryteringschef vara med från början och bygga ett team som förväntas göra stor skillnad.
“Det här är också det roligaste jobb du kan ha ” säger Åsa Daxberg som blir din chefs närmaste chef. Och vi, Maria och Johanna från Wise, som ansvarar för även denna rekrytering, kan inte annat än att hålla med…. Den här gången också!

Seniora rekryterarens ansvar och arbetsuppgifter:Som senior rekryterare är du med från början när vi bygger upp rekryteringsteamet och verksamhet för ”inhouse rekrytering”. Du som senior rekryterare ska säkerställa bästa möjliga matchningar mellan människor och de roller och kompetensbehov som uppstår i kölvattnet av ICA:s digitaliseringsresa. Därför är det viktigt med förståelse för vad som krävs för att attrahera och rekrytera inom IT/Tech-området och på den digitala talangmarknaden. Som expert inom IT-rekrytering blir du en enormt viktig person i teamet, där din ambition är att ni som funktion ska vara marknadsledande inom rekrytering, talent acquisition och kandidatupplevelse. Tjänsten är på heltid och placering är på huvudkontoret i Solna, Stockholm.

Vem är du?Du är nyfiken, innovativ och modig! Därför att denna roll kräver att ligga i framkant inom innovation och att vara uppdaterad inom de metoder som krävs för att rekrytera inom den digitala talangmarknaden. Du är orädd och har en drivkraft att ständigt utveckla dig själv och andra i din roll utifrån verksamhetens behov.

Du är professionell! Du har god kännedom om kompetensbaserad rekrytering. Antingen som rekryteringskonsult inom IT/Tech, eller från rekrytering inom större bolag med utvecklad rekryteringsverksamhet.

Du är resultatinriktad! Du är van att arbeta målinriktat med rekryteringsprocesser i projektform!

Du är lyhörd! Du förmår att lyssna och förstå dina interna kunders behov och bidrar till att ICA:s rekryterande chefer får rätt människor på rätt plats. Du säkerställer adekvat underlag till rättvisa och kloka anställningsbeslut.

Du är kommunikativ! Genom din mycket goda kommunikativa förmåga, i tal, skrift, svenska och engelska, skapar du relationer på alla plan och är lyckosam i att få med dig andra i att förverkliga idéer till handling.

Du har hjärtat på rätta stället! Därför att förståelse för de förväntningar, förhoppningar, och drömmar som ryms i varje rekrytering är enormt viktigt.

Du är klok! Därför att du förstår att kandidatupplevelse inte bara är behjärtansvärt utan det är affärskritiskt och smart.

Att jobba på ICAHela ICA genomsyras av ett stort engagemang och du uppmuntras hela tiden att våga prova nya saker. Det ligger i vår företagskultur. Det finns ett stort hjärta och engagemang i alla delar av organisationen – från ICA-handlare till ledningsgrupp. Det är något man märker varje dag.”
Medarbetarna älskar, och är stolta över, att jobba på ICA. Framför allt gillar man att det är familjärt och prestigelöst, att man kan vara sig själv, att det finns en sådan stark entreprenörsanda, organisationens storlek till trots.

Om ICA Gruppen
Kärnan i ICA Gruppens verksamhet är handel med dagligvaror. I koncernen ingår ICA Sverige och Rimi Baltic som i huvudsak driver dagligvaruhandel, ICA Fastigheter som äger och förvaltar fastigheter, Apotek Hjärtat som driver apoteksverksamhet och ICA Banken och ICA Försäkring som erbjuder finansiella tjänster och försäkringar. I koncernen ingår även heminredningskedjan Hemtex. Mer om oss hittar du HÄR

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise Professionals. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Maria Esborn på maria.esborn@wise.se Annonsen kommer att ligga ute till och med den 2018-12-12 och vi ser fram emot att få din ansökan via www.wise.se senast det datumet. Vi tar inte emot ansökningar via mail. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum.

Vår rekryteringsprocess

Detta är vår standardprocess. I det fall vi förväntar oss ett stort urval, eller mindre antal sökande kommer vi att anpassa processen och tidplanen kommer att disponeras något olika. Detta kommer du att märka och få information om löpande i kontakten med ansvarig rekryteringskonsult.

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter såväl som testresultat för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi följer upp med både kandidat och kund efter 1 månad samt efter 5 månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Fler tillsatta jobb

Tillsatt

Video Content Producer till Wise Professionals

Som Video Content Producer hos Wise Professionals kommer du redan första dagen svepas med i en företagskultur där allt är möjligt. Där film är en självklar del i vardagen och där dina idéer blir verklighet. Vi är redan nyfikna på vem du är som filmskapare och vill att du ska ha den roligaste tiden i din karriär hos oss. Är du redo att kavla upp ärmarna och ta fram film som får oss att både tappa andan och hakan?

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Nu söker vi en analytisk kundrådgivare till 2Secure

Du erbjuds en dynamisk roll på ett branschledande företag där du tillsammans med ditt team bidrar till ett tryggare samhälle. Trivs du i kundmötet, är duktig på analys, är konsultativ och rådgivande, då kan det här vara rollen för dig!

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Scandinavian HR Manager till CERTEGO

CERTEGO har anor från industriell låsverksamhet som startades redan för 150 år sedan. Vi tillhör koncernen ASSA ABLOY och vägen fram till dagens högteknologiska företag har kantats av ett stort antal bolagsfusioner och förvärv över hela Norden.

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Landets bästa rekryteringschef till ICA

Nu går startskottet för uppbyggnaden av inget mindre än landets bästa rekryteringsteam! Du som rekryteringschef kommer forma och leda funktionen med några av Sveriges bästa rekryterare i en roll där du förväntas göra enorm skillnad.
“Det här kan på allvar vara det roligaste jobb du kan ha ” Så säger Åsa Daxberg som blir din närmaste chef i denna roll. Och vi, Maria och Johanna från Wise som ansvarar för denna rekrytering, kan inte annat än att hålla med.

Stockholm

Läs mer