Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

Senior rekryterare till ICA – också landets bästa

Som tidigare utannonserats bygger ICA landets bästa rekryteringsteam! Du som senior rekryterare kommer tillsammans med landets bästa rekryteringschef vara med från början och bygga ett team som förväntas göra stor skillnad. “Det här är också det roligaste jobb du kan ha ” säger Åsa Daxberg som blir din chefs närmaste chef. Och vi, Maria och Johanna från Wise, som ansvarar för även denna rekrytering, kan inte annat än att hålla med…. Den här gången också!

Seniora rekryterarens ansvar och arbetsuppgifter:Som senior rekryterare är du med från början när vi bygger upp rekryteringsteamet och verksamhet för ”inhouse rekrytering”. Du som senior rekryterare ska säkerställa bästa möjliga matchningar mellan människor och de roller och kompetensbehov som uppstår i kölvattnet av ICA:s digitaliseringsresa. Därför är det viktigt med förståelse för vad som krävs för att attrahera och rekrytera inom IT/Tech-området och på den digitala talangmarknaden. Som expert inom IT-rekrytering blir du en enormt viktig person i teamet, där din ambition är att ni som funktion ska vara marknadsledande inom rekrytering, talent acquisition och kandidatupplevelse. Tjänsten är på heltid och placering är på huvudkontoret i Solna, Stockholm.

Vem är du?Du är nyfiken, innovativ och modig! Därför att denna roll kräver att ligga i framkant inom innovation och att vara uppdaterad inom de metoder som krävs för att rekrytera inom den digitala talangmarknaden. Du är orädd och har en drivkraft att ständigt utveckla dig själv och andra i din roll utifrån verksamhetens behov.

Du är professionell! Du har god kännedom om kompetensbaserad rekrytering. Antingen som rekryteringskonsult inom IT/Tech, eller från rekrytering inom större bolag med utvecklad rekryteringsverksamhet.

Du är resultatinriktad! Du är van att arbeta målinriktat med rekryteringsprocesser i projektform!

Du är lyhörd! Du förmår att lyssna och förstå dina interna kunders behov och bidrar till att ICA:s rekryterande chefer får rätt människor på rätt plats. Du säkerställer adekvat underlag till rättvisa och kloka anställningsbeslut.

Du är kommunikativ! Genom din mycket goda kommunikativa förmåga, i tal, skrift, svenska och engelska, skapar du relationer på alla plan och är lyckosam i att få med dig andra i att förverkliga idéer till handling.

Du har hjärtat på rätta stället! Därför att förståelse för de förväntningar, förhoppningar, och drömmar som ryms i varje rekrytering är enormt viktigt.

Du är klok! Därför att du förstår att kandidatupplevelse inte bara är behjärtansvärt utan det är affärskritiskt och smart.

Att jobba på ICAHela ICA genomsyras av ett stort engagemang och du uppmuntras hela tiden att våga prova nya saker. Det ligger i vår företagskultur. Det finns ett stort hjärta och engagemang i alla delar av organisationen – från ICA-handlare till ledningsgrupp. Det är något man märker varje dag.”
Medarbetarna älskar, och är stolta över, att jobba på ICA. Framför allt gillar man att det är familjärt och prestigelöst, att man kan vara sig själv, att det finns en sådan stark entreprenörsanda, organisationens storlek till trots.

Om ICA Gruppen
Kärnan i ICA Gruppens verksamhet är handel med dagligvaror. I koncernen ingår ICA Sverige och Rimi Baltic som i huvudsak driver dagligvaruhandel, ICA Fastigheter som äger och förvaltar fastigheter, Apotek Hjärtat som driver apoteksverksamhet och ICA Banken och ICA Försäkring som erbjuder finansiella tjänster och försäkringar. I koncernen ingår även heminredningskedjan Hemtex. Mer om oss hittar du HÄR

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise Professionals. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Maria Esborn på maria.esborn@wise.se Annonsen kommer att ligga ute till och med den 2018-12-12 och vi ser fram emot att få din ansökan via www.wise.se senast det datumet. Vi tar inte emot ansökningar via mail. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum.