Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

HR Partner – Svenska Kyrkan Haninge

Haninge Pastorat är en mötesplats och kraftkälla mitt i människors vardag, där alla människor som bor eller uppehåller sig i Haninge ska känna sig sedda, hörda och bekräftade. Öppenhet, medmänsklighet och positiv framtidstro är viktiga ledord för oss. Delar du våra värderingar?

HR Partner – Svenska Kyrkan Haninge

Haninge Pastorat, Svenska kyrkan i Haninge i dagligt tal, bildades 2018 och består av tre församlingar, Dalarö-Ornö-Utö, Västerhaninge-Muskö och Österhaninge. I Haninge bor 88 000 människor varav 45 000 är medlemmar i Svenska kyrkan. Haninge utgör en kreativ miljö där storstad möter landsbygd och där olika kulturer möts. Vi brukar säga att framtiden bor hos oss.

Vi har 110 medarbetare som bokstavligt talat gör skillnad varje dag. Vi söker nu en HR Partner till vår ledningsgrupp.

Vår nya HR Partner ska sätta grundläggande HR-strukturer och HR-processer för pastoratet genom att implementera en årscykel för HR-arbetet. Vi erbjuder HR Partner att utveckla en ung organisation genom att bidra till arbetstrivsel genom kompetent och relevant chefsstöd.

I rollen ingår:

· Strategiskt och operativt ansvar för alla HR-relaterade frågor

· Ledningsgruppsarbete i Haninge Pastorat

· Organisationsutveckling som bidrar till att Haninge Pastorat har en optimal organisation som stöttar de övergripande målen

· Ansvar för att samordna, vidareutveckla och kvalitetssäkra arbetsmiljöarbetet

· Att säkerställa att Haninge Pastorat kontinuerligt arbetar med kompetensförsörjning och kompetensutveckling

· Att vara arbetsgivarens representant visavi de fackliga organisationerna i samverkan och arbetsrättsliga förhandlingar

· Att utgöra chefsstöd och ansvara för att Haninge Pastorat kontinuerligt arbetar med ledarskapsutveckling

Som HR Partner hos oss har du:

· Erfarenhet av organisationsutveckling och struktur

· En relevant högskole- eller universitetsutbildning

· Erfarenhet av arbetsrätt och fackliga förhandlingar

· Erfarenhet av att hantera olika personligheter och kulturella bakgrunder

· Tidigare erfarenhet av implementation av nya HR-system

I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise Professionals. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Paul Sredojevic på paul.sredojevic@wise.se eller telefon 076 000-18-63. Vi ser fram emot din ansökan senast den 31 januari 2018 via www.wise.se. Vi tar inte emot ansökningar via mejl. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Tjänsten är placerad centralt i Haninge.

Förmåner: Friskvård, Föräldralön, Kollektivavtal