HR Partner – Svenska Kyrkan Haninge

Tillsatt

Stockholm Rekrytering

Haninge Pastorat är en mötesplats och kraftkälla mitt i människors vardag, där alla människor som bor eller uppehåller sig i Haninge ska känna sig sedda, hörda och bekräftade. Öppenhet, medmänsklighet och positiv framtidstro är viktiga ledord för oss. Delar du våra värderingar?

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Föräldralön
  • Friskvård
  • Kollektivavtal

HR Partner – Svenska Kyrkan Haninge

Haninge Pastorat, Svenska kyrkan i Haninge i dagligt tal, bildades 2018 och består av tre församlingar, Dalarö-Ornö-Utö, Västerhaninge-Muskö och Österhaninge. I Haninge bor 88 000 människor varav 45 000 är medlemmar i Svenska kyrkan. Haninge utgör en kreativ miljö där storstad möter landsbygd och där olika kulturer möts. Vi brukar säga att framtiden bor hos oss.

Vi har 110 medarbetare som bokstavligt talat gör skillnad varje dag. Vi söker nu en HR Partner till vår ledningsgrupp.

Vår nya HR Partner ska sätta grundläggande HR-strukturer och HR-processer för pastoratet genom att implementera en årscykel för HR-arbetet. Vi erbjuder HR Partner att utveckla en ung organisation genom att bidra till arbetstrivsel genom kompetent och relevant chefsstöd.

I rollen ingår:

· Strategiskt och operativt ansvar för alla HR-relaterade frågor

· Ledningsgruppsarbete i Haninge Pastorat

· Organisationsutveckling som bidrar till att Haninge Pastorat har en optimal organisation som stöttar de övergripande målen

· Ansvar för att samordna, vidareutveckla och kvalitetssäkra arbetsmiljöarbetet

· Att säkerställa att Haninge Pastorat kontinuerligt arbetar med kompetensförsörjning och kompetensutveckling

· Att vara arbetsgivarens representant visavi de fackliga organisationerna i samverkan och arbetsrättsliga förhandlingar

· Att utgöra chefsstöd och ansvara för att Haninge Pastorat kontinuerligt arbetar med ledarskapsutveckling

Som HR Partner hos oss har du:

· Erfarenhet av organisationsutveckling och struktur

· En relevant högskole- eller universitetsutbildning

· Erfarenhet av arbetsrätt och fackliga förhandlingar

· Erfarenhet av att hantera olika personligheter och kulturella bakgrunder

· Tidigare erfarenhet av implementation av nya HR-system

I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise Professionals. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Paul Sredojevic på paul.sredojevic@wise.se eller telefon 076 000-18-63. Vi ser fram emot din ansökan senast den 31 januari 2018 via www.wise.se. Vi tar inte emot ansökningar via mejl. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Tjänsten är placerad centralt i Haninge.

Vår rekryteringsprocess

Detta är vår standardprocess. I det fall vi förväntar oss ett stort urval, eller mindre antal sökande kommer vi att anpassa processen och tidplanen kommer att disponeras något olika. Detta kommer du att märka och få information om löpande i kontakten med ansvarig rekryteringskonsult.

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering fri från fördomar och magkänsla för att säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete.

Urval/Tester

Vi ser till kompetens och arbetspotential vilket innebär att du som kandidat får genomföra arbetspsykologiska tester tidigt i processen. Vi vill nämligen samla in så mycket fakta som möjligt för att kunna göra den bästa matchningen på kravprofilen. Alla kandidater får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi följer upp med både kandidat och kund efter 1 månad samt efter 5 månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Fler tillsatta jobb

Tillsatt

Marketing Specialist

Har du erfarenhet av att förstå och skapa framgång utifrån ett digitalt marknadsföringsperspektiv? Drivs du av att vara del i ett team och företag som skapar flexibla och anpassningsbara byggnader för ett mer hållbart och tillgängligt samhälle? Då kan denna roll vara precis det du söker. Nu söker vi dig som vill ta en aktiv roll som Marketing Specialist i uppbyggnaden av ett nytt varumärke, en ny avdelning och en ny roll.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Kommunikatör internkommunikation

Vi söker nu en Kommunikatör med ansvar för internkommunikation. Som Kommunikatör hos Arriva kommer du att spela en viktig roll i de utvecklingsprojekt och den digitala transformation som präglar vårt kommunikationsarbete.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Executive Assistant sökes till Euro Accident

Vill du jobba på en arbetsplats där hälsa och rätt försäkring är navet i verksamheten?
Där kulturen genomsyras av ledord som att ”vi bryr oss om varandra”, ”vi agerar nu” och ”vi vågar testa nya saker”? Rollen är ny och det finns stora möjligheter att påverka innehållet där du primärt stöttar chefsjuristen och ledningsgruppen som består av åtta personer.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer