Projektledare

Tillsatt

Stockholm Rekrytering

ÅJ Distribution växer och söker nu en projektledare till sin projektgrupp

Rollen

I rollen som projektledare kommer du att arbeta tätt med företagets kunder och verka för bra kundrelationer. Du får därmed ett stort ansvar i att vara ÅJ:s ansikte utåt. Du blir en del av den administrativa funktionen på ÅJ Distribution. Tjänsten är placerad i Bromma/Spånga. Du hanterar en mängd extern information och kommer dagligen att vara en av de på företaget som har mest kontakt med kunderna som återfinns över hela världen.

Tjänsten innebär eget kundansvar där du sköter kampanjer och övriga projekt för dina kunder. Du är delaktig i kampanjerna från start till mål där exempel på arbetsuppgifter kan vara att skriva offerter, ha kontakt med projektledare och övriga funktioner på andra företag, upprätta tidplaner, sköta kontakten med diverse leverantörer samt fakturera och följa upp. Att optimera logistiken och samfrakter från olika leverantörer till anvisad plats runt om i världen är ett stort mervärde för kunderna.

Arbetet kräver ett intresse för vidareutveckling då nya kunder, rutiner och arbetssätt ständigt implementeras. Det är därför av högsta vikt att alla medarbetare arbetar aktivt med ständiga förbättringar och har ett intresse för personlig utveckling.

Du bidrar till att nå uppsatta mål samt att alltid prioritera kunden och har ett kundbemötande som ger känsla av hög kvalité och service. Att ställa upp för gruppen och bidra till en god arbetsmiljö är en självklarhet.

Du ingår i en grupp på ca 15 personer som arbetar tätt tillsammans. I gruppen arbetar du med bland annat andra projektledare, helpdesk , IT och logistikansvarig.

Exempel på arbetsuppgifter

 • Kundkontakt med beställare av kampanjer och leverantörer
 • Skriva offerter
 • Fördelningar/Inläsningar
 • Hålla koll på kampanjen och att allt fortskrider enligt tidsplan samt problemlösning då det inte gör det
 • Instruera produktionen
 • Säkerställa tidsplaner
 • Fakturering
 • Delvis vara delaktig i sälj
 • Utveckling av kunderna

Vem söker vi?

Rollen är bred och kräver en flexibel, stresstålig och strukturerad person som kan hantera många saker samtidigt. Du är strategisk, människoorienterad och kommunikativ. Du. Du är bra på att fatta beslut, följa upp och ge återkoppling. Vi tror att du har minst fyra års erfarenhet av liknande arbete som projektledare eller produktionsledare.

ÅJ Distribution präglas av bra teamanda och är en flexibel organisation där man tror på att ge medarbetarna stor frihet och där du bör vara social och prestigelös för att passa bra in. 

Vi vill att du har:

 • Mycket goda Excelkunskaper
 • Vana av att arbeta i olika system
 • Svenska och engelska i både tal och skrift
 • Relevant högskoleutbildning är meriterande
 • Erfarenhet av arbete med kunder
 • Tidigare ledarskapserfarenheter är meriterande

Mer om ÅJ Distribution

Företaget levererar tjänster kring reklam, POS och butiksmateriel för detaljhandeln. Man plockar, packar och distribuerar reklamkampanjer över hela världen! Företaget startade 1983 och fick tidigt förmånen att arbeta med stora kedjeföretag inom detaljhandeln som givit en hög kompetens kring mycket effektiv kampanjhantering.

Organisationen är flexibelt uppbyggd för att klara alla ”korta bollar” som uppstår i det sista ledet i kedjan och produktionen understöds av avancerade IT-system och produktionssystem.

I dagsläget omsätter ÅJ Distribution ca. 65 miljoner kr/år och har 45 anställda och en varierande styrka behovsanställda. Besök gärna hemsidan www.ajdistribution.se för mer information.

Intresserad?

I den här rekryteringen samarbetar ÅJ Distribution med Wise Professionals. Kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult Jan Rosing via mail jan.rosing@wise.se eller på telefon 076-620 29 52 så får du veta mer om varför denna tjänst kan bli din nya arbetsplats. Vi ser fram emot att få din ansökan omgående då urval och intervjuer sker fortlöpande. Du ansöker via wise.se, dock senast 2019-01-24.

Vår rekryteringsprocess

Detta är vår standardprocess. I det fall vi förväntar oss ett stort urval, eller mindre antal sökande kommer vi att anpassa processen och tidplanen kommer att disponeras något olika. Detta kommer du att märka och få information om löpande i kontakten med ansvarig rekryteringskonsult.

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering fri från fördomar och magkänsla för att säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete.

Urval/Tester

Vi ser till kompetens och arbetspotential vilket innebär att du som kandidat får genomföra arbetspsykologiska tester tidigt i processen. Vi vill nämligen samla in så mycket fakta som möjligt för att kunna göra den bästa matchningen på kravprofilen. Alla kandidater får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi följer upp med både kandidat och kund efter 1 månad samt efter 5 månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Fler tillsatta jobb

Tillsatt

Marketing Specialist

Har du erfarenhet av att förstå och skapa framgång utifrån ett digitalt marknadsföringsperspektiv? Drivs du av att vara del i ett team och företag som skapar flexibla och anpassningsbara byggnader för ett mer hållbart och tillgängligt samhälle? Då kan denna roll vara precis det du söker. Nu söker vi dig som vill ta en aktiv roll som Marketing Specialist i uppbyggnaden av ett nytt varumärke, en ny avdelning och en ny roll.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Kommunikatör internkommunikation

Vi söker nu en Kommunikatör med ansvar för internkommunikation. Som Kommunikatör hos Arriva kommer du att spela en viktig roll i de utvecklingsprojekt och den digitala transformation som präglar vårt kommunikationsarbete.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Executive Assistant sökes till Euro Accident

Vill du jobba på en arbetsplats där hälsa och rätt försäkring är navet i verksamheten?
Där kulturen genomsyras av ledord som att ”vi bryr oss om varandra”, ”vi agerar nu” och ”vi vågar testa nya saker”? Rollen är ny och det finns stora möjligheter att påverka innehållet där du primärt stöttar chefsjuristen och ledningsgruppen som består av åtta personer.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer