Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

Rådgivare till Trygghetsstiftelsen i Stockholm

Arbetar du med arbetsförmedling, är kanske rekryteringskonsult eller konsultchef redo för nästa steg i ditt yrkesliv? Trygghetsstiftelsen söker nu flera rådgivare med placering i Stockholm.

Som rådgivare på Trygghetsstiftelsen träffar du statligt anställda som blivit uppsagda på grund av arbetsbrist eller de som haft en tidsbegränsad anställning som löpt ut. Din uppgift är att stötta dessa personer på vägen till ett nytt jobb eller annan sysselsättning. Tillsammans med personen, som vi kallar kund, planerar ni för det stöd som Trygghetsstiftelsen kan erbjuda. Du fattar beslut om stöd vilket kan vara coachning eller kompletterande utbildning. Du har löpande avstämningar och finns med som stöd tills kunden nått sitt mål. I tjänsten kan det även ingå arbete med interna utvecklingsprojekt.

Våra kunder finns runt om i hela landet, varför resor förekommer några gånger per månad.

Är du den vi söker?
Du har akademisk examen eller motsvarande med många års arbetslivserfarenhet. Du har kunskap om svensk arbetsmarknad, arbetsförmedling, coachning, rekrytering, bemanning och eller omställningsarbete. Kanske arbetar du som arbetsförmedlare, rekryteringskonsult, konsultchef eller liknande idag och är redo för nästa steg i ditt i yrkesliv.

Som person är du lyhörd och inspirerande samtidigt som du är drivande och målmedveten. Tydlig och rak kommunikation är en förutsättning för att bli framgångsrik i denna roll. Utöver en mycket god bedömningsförmåga krävs att du som söker har en stor trygghet i dig själv. Du är van att arbeta proaktivt, känner dig bekväm med att fatta beslut och ställa krav.

Du har god förmåga att handlägga ärenden och tar dig an dina arbetsuppgifter på ett strukturerat och metodiskt sätt. Du är van vid att tillämpa styrdokument och regelverk i ditt arbete. Du är systematisk och har en utvecklad administrativ förmåga.

Våra kunder kommer både från myndigheter och från akademin och en del har ett ursprung från andra länder än Sverige, därför är det viktigt att våra rådgivare speglar mångfalden hos våra målgrupper.

Vi erbjuder
Hos oss på Trygghetsstiftelsens blir du del av ett trevligt och målfokuserat team. Tjänsterna är tillsvidareanställningar med 6 månaders provanställning. Tillträde under vintern/våren 2019. Fast lön efter överenskommelse.

Mer om tjänsterna
I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise Professionals. Har du frågor om rekryteringsprocessen eller tjänsterna är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Jan Rosing på 076-620 29 52 eller jan.rosing@wise.se. Vi tar tyvärr inga ansökningar via mail pga GDPR.

Varmt välkommen med din ansökan med cv och personligt brev via www.wise.se senast den 21 januari. Urval sker löpande och tillsättning kan ske före sista ansökningsdag.

Trygghetsstiftelsen är omställningsorganisationen inom det statliga avtalsområdet. När en statsanställd blir uppsagd på grund av arbetsbrist eller när en anställd vars tidsbegränsade anställning löper ut är det Trygghetsstiftelsens uppgift att så långt som möjligt skapa förutsättningar för att hen så snart som möjligt ska finna ett nytt arbete eller annan sysselsättning. Vårt stöd är individinriktat och utgår ifrån arbetslinjen. Stiftelsen erbjuder även öppna aktiviteter för lokala parter i syfte att inspirera och stimulera till en proaktiv och långsiktig planering för de lokala omställningsmedlen.

Stiftelsen bildades av parterna på den statliga arbetsmarknaden 1990 och vårt stöd erbjuds till statligt anställda på myndigheter, universitet och högskolor. Drygt 100 000 personer har hittills omfattats av stiftelsens stöd och antalet anmälda kunder de senaste tre åren har legat på drygt 2 200 personer per år. Organisationen har drygt 30 anställda, med kontor i Göteborg, Malmö och Stockholm, Läs mer om oss på www.tsn.se

Förmåner: Friskvård, Kollektivavtal