HR-ansvarig till Mangold Fondkommision

Tillsatt

Stockholm Heltid Rekrytering

Här är chansen för dig som vill arbeta i en nyckelroll i en organisation där HR är en viktig och central del av bolaget. En roll där HR arbetar tätt tillsammans med VD och är med där de strategiska besluten fattas.

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Friskvård
  • Privat sjukförsäkring

Här är chansen för dig som vill arbeta i en nyckelroll i en organisation där HR är en viktig och central del av bolaget. En roll där HR arbetar tätt tillsammans med VD och är med där de strategiska besluten fattas.

HR-ansvarig till Mangold Fondkommision

Mangold sitter i ljusa, anrika lokaler belägna mitt i centrala Stockholm, bara ett stenkast ifrån innerstadspulsen vid Stureplan samt lugnet i Humlegården. Mangold har även kontor i centrala Malmö vid Stortorget.

Vi letar efter dig som vill ta nästa steget i karriären. Här arbeta du brett inom samtliga av HR-områdets delar och ge stöd till bolagets chefer. Du som ser det som självklart att HR ingår i stabsledningen och som trivs i roller där du får växla mellan operativt och strategiskt HR-arbete i ett högt tempo.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Ge kvalificerat HR stöd till organisationen.
  • Ansvara för och driva operativa och strategiska HR-frågor.
  • Delta och driva utvecklings- och förbättringsarbete i verksamheten utifrån ett HR-perspektiv.
  • Ansvara för fackliga relationer och förhandlingar samt tolka och tillämpa lagar, avtal och policy.

Din bakgrund

Vi ser att du har en akademisk examen inom personalvetenskap eller motsvarande. Du arbete idag i en HR generalist roll eller liknande, och har några år erfarenhet av HR med motsvarande arbetsuppgifter. Du bör ha jobbat med affärsnära HR i en förändringsintensiv verksamhet och vara van vid att ge snabb service och växla mellan att vara både operativ och strategisk. Du trivs i ett bolag med ett högt tempo. Vidare är det positivt om du har erfarenhet från liknande bransch.

Då vi som bolag ständigt är i utveckling och förändring så tror vi att du är en engagerad person och att du ser fram emot att tillsammans med ledningen vara med på bolagets förändringsresa. Du arbetar nära både chefer och medarbetare på ett konsultativt sätt och med affären i fokus. Du är duktig på att bygga och utveckla relationer och skapa förtroende med chefer och medarbetare. Du trivs med att arbeta både operativt och strategiskt och är en ansvarsfull person med hög integritet.

Som person beskriver du dig själv som energisk, resultatinriktad och hungrig till att ta nästa steget i karriären. HR är en viktigt del i vårt bolaget, där många vänder till dig för stöd, så är det viktigt att du är på plats mellan 08:30 – 17:30.

Om Mangold

Mangold är en fondkommissionär som erbjuder finansiella tjänster till företag och privatpersoner med potential. Bolaget bedriver en omfattande verksamhet inom såväl Investment Banking som Private Banking. Mangold är en av de marknadsledande likviditetsgaranterna och uppdragstagarna som Certified Adviser på Nasdaq Stockholm First North.
Mangold vann priserna som bästa rådgivare i kategorin ”Kursutveckling i klassen mikrobolag” och bästa rådgivare i kategorin ”Kvalitet i klassen mikrobolag” när vinnarna i SvD Börsplus IPO-Guide meddelades den 4 juni 2018.

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise Professionals. Du söker tjänsten ansökningslänken på Wise Professionals hemsida. För att säkerställa en objektiv och icke-diskriminerade rekrytering kommer du att få genomföra arbetspsykologiska tester om du går vidare i denna process.

Har du frågor om tjänsten kan du kontakta ansvarig rekryteringskonsult Lisa Sidén på lisa.siden@wise.se, och Paul Sredojevic på paul.sredojevic@wise.se. Du är varmt välkommen med din ansökan.

Vår rekryteringsprocess

Detta är vår standardprocess. I det fall vi förväntar oss ett stort urval, eller mindre antal sökande kommer vi att anpassa processen och tidplanen kommer att disponeras något olika. Detta kommer du att märka och få information om löpande i kontakten med ansvarig rekryteringskonsult.

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter såväl som testresultat för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi följer upp med både kandidat och kund efter 1 månad samt efter 5 månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Här ligger Mangold Fondkommission

Engelbrektsplan 2, Stockholm

Fler tillsatta jobb

Tillsatt

Relationsskapande kommunikativ VD, Borätt Seniorgården

Vi söker nu vår nye VD till Borätt, Seniorgården. Vi är en del av JM-koncernen, en av Nordens ledande projektutvecklare av bostäder och bostadsområden.
Ditt övergripande uppdrag är att fortsätta den expansiva väg som vi är på med att förvärva mark i attraktiva lägen. Du leder verksamheten genom att själv och tillsammans med projektcheferna aktivt arbeta operativt såväl externt som internt.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer