Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

HR Business Partner – Arken Zoo

Arken Zoo är en rikstäckande Pet Retail kedja med majoriteten egenägda butiker samt franchisebutiker. Vi har vuxit snabbt de senaste åren, vi fortsätter att expandera och varumärket Arken Zoo blir bara starkare. Våra kärnvärden är kunskap och kvalitet och vi älskar djur.

Arken Zoo är en del av det nordiska, EQT ägda Pet Retail företaget Musti Group.

Inom Arken Zoo har vi butiker, marknadsledande e-handel, veterinärkliniker, hund- och katt-trimmare samt ett stort Centrallager.

Rollen:

Som HR Business Partner kommer du att arbeta brett och projektbaserat inom HR. Du är ansvarig för HR-frågor och projekt i Sverige och ingår i ett team med två HR-administratörer i Sverige samt HR-chefen. Du har även ett nära samarbete med HR-kollegor i Finland och Norge. Tjänsten är baserat på kontoret i Kista.

Dina ansvarsområden är arbetsmiljö, rekrytering, utbildning (Campus e-learning plattform), företagshälsovård, medarbetarundersökningar, lag och avtal samt övriga generella HR-frågor. På sikt kommer du även att få arbeta med onboarding (joining-leaving) och andra HR-processer. Det finns fortfarande mycket att bygga inom HR och du har goda möjligheter att utveckla och förbättra processer, verktyg och rutiner. Du kommer även att arbeta med HR-frågor på nordisk nivå och projektleda olika HR-projekt, bland annat upphandling och implementering av HR relaterade system.

Din bakgrund:

Vi önskar att du har universitetsexamen inom personalvetenskap eller motsvarande. Vi ser gärna också att du har cirka fem års erfarenhet av brett HR-arbete och nu vill ta nästa steg i karriären. Du har stor erfarenhet av att arbeta med rekrytering, utbildning, medarbetaresundersökningar och svensk arbetsrätt. Har du dessutom erfarenhet av att arbeta på nordisk nivå, implementera system eller erfarenhet från detaljhandeln är det meriterande.

För att lyckas i rollen behöver du vara självgående, flexibel och drivande samtidigt som du har sinne för ordning och reda. Du behöver också vara prestigelös då arbetsuppgifterna växlar mellan högt och lågt.

Vissa resor ingår i tjänsten, främst till Eskilstuna och Finland. Flera medarbetare har sin hund med sig på kontoret.

Om oss:

Du erbjuds en självständig och utvecklande roll där du har stor frihet. Arken Zoo är en stimulerande arbetsplats med mycket energi och hjälpsamma medarbetare. Det råder en gemytlig stämning på kontoret med ett antal fyrbenta kolleger.

Arken Zoo erbjuder dig att följa med på en spännande resa som Sveriges största Zoofackhandel inom husdjurssegmentet. Det kommer att bli en resa full av utmaningar tillsammans med kollegorna runt om i Sverige och Norden. Medarbetarnas passion är djur och att ge kunderna marknadens bästa upplevelse och erbjudande. Delar du denna passion?

Ansökan:
I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise Professionals. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Paul Sredojevic, paul.sredojevic@wise.se, telefon 076 000-18-63 eller Karin Rose, karin.rose@wise.se, telefon 072-303 59 24. Vi ser fram emot din ansökan senast den 22 februari. Vi tar inte emot ansökningar via mejl. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum.

Sedan 2015 är Arken Zoo en del av nordens största husdjurskedjekoncept, Musti Group, med över 200 butiker i Sverige, Norge och Finland. Arken Zoo grundades 1987 och har därmed drygt 30 års erfarenhet i branschen. Läsa mer på www.arkenzoo.se

Förmåner: Karriärmöjligheter, Kollektivavtal, Personalrabatt