Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

Lönekoordinator till internationellt bolag

Har du några års erfarenhet av löneadministration, är bekväm med att arbeta med engelska på daglig basis och trivs som bäst i ett högt tempo? Då kan det vara dig vi söker till rollen som lönekoordinator hos ett välkänt, internationellt bolag på bästa läge i centrala Stockholm!

Det här är ett konsultuppdrag via oss på Wise Professionals, med start så snart som möjligt till och med maj. Rollen är på heltid, och är en interim lösning under pågående rekryteringsprocess.

Ditt uppdrag

Som lönekoordinator kommer du att vara kontaktperson gällande lönefrågor för bolagets 220 outsourcade löner. Du kommer att ha kontakt både med den externa löneleverantören samt agera support vad gäller lönefrågor internt. Du sitter tillsammans med 12 andra kollegor på HR-avdelningen, men jobbar även i ett tätt samarbete med ekonomiavdelningen.

Utöver ansvaret kring lönerna kommer du att hantera andra löneadministrativa uppgifter som exempelvis bonusutbetalningar, rapportera löneuppgifter till försäkringsmäklare, registrera nyanställda, samt skicka listor och rapporter till ekonomiavdelningen. Du kommer även vara behjälplig kring att förbättra rutiner kring skattepliktiga förmåner, frågor kring förmåner och hur ska de ska redovisas.

Din bakgrund

Vi söker dig som har några års erfarenhet av kvalificerat lönearbete och har god kännedom om processer, lagar och regler inom området. Du talar och skriver obehindrat på engelska, då du har engelska koncernkollegor samt kollegor i teamet som är engelsktalande. Vidare har du goda kunskaper i Excel.

Tidrapporteringssystemet som används är Agda, så kunskaper i det är meriterande men inget krav. Har du även en bakgrund inom ekonomi är det ett stort plus.

Du som söker kommer gärna med egna initiativ, och tycker det är roligt att jobba mot deadlines och att få snabba direktiv. Du ser lösningar där andra ser problem och letar självständigt upp information när du behöver. Vidare är du prestigelös och serviceminded både mot kunder och kollegor, och har ett kvalitetstänk utöver det vanliga.

När du blir en av oss

Som konsult hos Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Wise Professionals är rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med kunder och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Vi är en del av Wise Group, noterat på Nasdaq Stockholm Small Cap och finns idag med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö/Öresund.

Vi präglas av att vara en tillväxtorganisation – vår kultur andas nyfikenhet samt att vi är modiga och professionella i allt vi gör. Hos oss får du vara del av att ständigt utveckla både dig själv och dina kunder.

Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering som metod i våra kunduppdrag liksom i vår egen rekrytering. Det gör vi i vår strävan efter en mer potentialbaserad kompetensförsörjning. Vi ser därför gärna sökanden med olika bakgrunder och erfarenheter, eftersom vi vet att en bredare mångfald i bakgrund, erfarenhet och synsätt berikar var och en av oss och gör oss bättre och smartare som organisation med ledstjärnorna nyfiken – modig – proffsig. 

Om du vill veta mer

Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är Talent Acquisition Specialist Marie Fedeli (marie.fedeli@wise.se, 073-640 30 59) samt konsultchef Ulrica Thero (ulrica.thero@wise.se).

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Förmåner: Friskvård, Karriärmöjligheter, Kollektivavtal