Löne- och HR administratör till Kavli

Tillsatt

Stockholm Rekrytering

Är du en erfaren löneadministratör som gärna också vill arbeta med HR? Kanske du är den vi söker till Kavli!

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Friskvård
  • Karriärmöjligheter
  • Kollektivavtal
  • Lunchförmåner

Detta är en direktrekrytering där processen sköts av Wise Professionals, men du blir anställd hos O. Kavli AB. Placeringen är i deras härliga kontorslokaler i Älvsjö i Stockholm. Här kommer du till ett omtänksamt och härligt bolag som även bidrar till välgörenhet.

Rollen och huvudsakliga arbetsuppgifter

Som löne- och HR-administratör kommer du att ansvara för löneadministrationen för Kavli OY, vilket innebär ca 40 löner på finska/engelska i lönesystemet Tuntinetti och även assistera i HR-frågor. Du kommer därutöver att tillsammans med en kollega hantera de svenska lönerna i lönesystemet Kontek och även vara involverad i andra HR-frågor. Totalt hanterar vi ca 225 svenska löner per månad.

Du kommer att ingå ett team på 6 personer bestående av löneadministratörer, HR och personal inom kommunikation. Gruppen leds av HR- och Kommunikationsdirektören.

Din bakgrund

Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av löneadministration och att du har erfarenhet av samtliga delar inom lönehanteringen och kan alla delarna i en löneprocess. Du behöver inte ha arbetat med finska löner tidigare men du är intresserad av att lära dig det och kan du finska är det väldigt meriterande för denna roll. God svenska i tal och skrift samt god förståelse för engelska ser vi också som ett krav.

Som person är du nyfiken och tycker om att utvecklas och att ta ansvar. Du har god förmåga att självständigt driva dina projekt. Du är noggrann, tycker om ordning och reda samt har hög integritet. Du tycker om att arbeta med lön och är intresserad av att lära dig mer inom HR.

Till en början kan vissa resor till Finland ingå men i övrigt behöver du inte resa regelbundet. Denna tjänst kan även vara en deltidstjänst ifall det passar dig bättre.

Erbjudande

Vi erbjuder rätt person en omväxlande roll där du får arbeta både med lön och HR. Det finns goda möjligheter att ta stort ansvar och att utvecklas i denna roll. Du får möjlighet att arbeta i en trevlig miljö där det råder god stämning med trevliga kollegor. Vi har även utvecklat en bra ledarskapsprofil, det empatiska nära ledarskapet, som alla ledare utövar. Att få arbeta för en organisation där företagets vinst går till den välgörenhet som de anställda har bestämt, är också väldigt tillfredsställande.

Om Kavli

O. Kavli AB omsätter 900 miljoner SEK och har ca 225 anställda i Sverige. Tillverkning sker vid anläggningarna i Älvsjö, Eslöv, Åbo. O. Kavli AB marknadsför varumärkena Kavli, Eriks såser och dressingar, Johnny’s®, Hultbergs®, Västerviks senap®, Bärry®, Skyr™ Isländsk yoghurt, Tigers yoghurt, Bollnäsfil, Perstorp ättika, Planti®, Druvan® och Lyckans Ost.

Vi är en del av Kavli Group som omsätter ca 3,3 miljarder SEK och finns i Norge, Finland, Sverige och England. Kavli Group ägs av en stiftelse med syfte att verksamhetens överskott ska gå till välgörande ändamål. Under 2017 delades 83 miljoner kronor ut från fonden.

Kavli tror på ett empatiskt ledarskap. Det empatiska ledarskapet bygger på tesen om att ledare med stark självinsikt och personlig mognad gör organisationer mer produktiva, välfungerande och harmoniska.

Läs mer på: www.kavli.se

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise Professionals. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Karin Rose på karin.rose@wise.se eller 072-303 59 24. Annonsen kommer att ligga ute till och med den 2019-02-15 och vi ser fram emot att få din ansökan via www.wise.se senast det datumet. Vi tar inte emot ansökningar via mail. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum.

Vår rekryteringsprocess

Detta är vår standardprocess. I det fall vi förväntar oss ett stort urval, eller mindre antal sökande kommer vi att anpassa processen och tidplanen kommer att disponeras något olika. Detta kommer du att märka och få information om löpande i kontakten med ansvarig rekryteringskonsult.

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering fri från fördomar och magkänsla för att säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete.

Urval/Tester

Vi ser till kompetens och arbetspotential vilket innebär att du som kandidat får genomföra arbetspsykologiska tester tidigt i processen. Vi vill nämligen samla in så mycket fakta som möjligt för att kunna göra den bästa matchningen på kravprofilen. Alla kandidater får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi följer upp med både kandidat och kund efter 1 månad samt efter 5 månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Här ligger Kavli

Armborstvägen 7, Stockholm

Fler tillsatta jobb

Tillsatt

Marketing Specialist

Har du erfarenhet av att förstå och skapa framgång utifrån ett digitalt marknadsföringsperspektiv? Drivs du av att vara del i ett team och företag som skapar flexibla och anpassningsbara byggnader för ett mer hållbart och tillgängligt samhälle? Då kan denna roll vara precis det du söker. Nu söker vi dig som vill ta en aktiv roll som Marketing Specialist i uppbyggnaden av ett nytt varumärke, en ny avdelning och en ny roll.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Kommunikatör internkommunikation

Vi söker nu en Kommunikatör med ansvar för internkommunikation. Som Kommunikatör hos Arriva kommer du att spela en viktig roll i de utvecklingsprojekt och den digitala transformation som präglar vårt kommunikationsarbete.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Executive Assistant sökes till Euro Accident

Vill du jobba på en arbetsplats där hälsa och rätt försäkring är navet i verksamheten?
Där kulturen genomsyras av ledord som att ”vi bryr oss om varandra”, ”vi agerar nu” och ”vi vågar testa nya saker”? Rollen är ny och det finns stora möjligheter att påverka innehållet där du primärt stöttar chefsjuristen och ledningsgruppen som består av åtta personer.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer