Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

Löne- och HR administratör till Kavli

Är du en erfaren löneadministratör som gärna också vill arbeta med HR? Kanske du är den vi söker till Kavli!

Detta är en direktrekrytering där processen sköts av Wise Professionals, men du blir anställd hos O. Kavli AB. Placeringen är i deras härliga kontorslokaler i Älvsjö i Stockholm. Här kommer du till ett omtänksamt och härligt bolag som även bidrar till välgörenhet.

Rollen och huvudsakliga arbetsuppgifter

Som löne- och HR-administratör kommer du att ansvara för löneadministrationen för Kavli OY, vilket innebär ca 40 löner på finska/engelska i lönesystemet Tuntinetti och även assistera i HR-frågor. Du kommer därutöver att tillsammans med en kollega hantera de svenska lönerna i lönesystemet Kontek och även vara involverad i andra HR-frågor. Totalt hanterar vi ca 225 svenska löner per månad.

Du kommer att ingå ett team på 6 personer bestående av löneadministratörer, HR och personal inom kommunikation. Gruppen leds av HR- och Kommunikationsdirektören.

Din bakgrund

Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av löneadministration och att du har erfarenhet av samtliga delar inom lönehanteringen och kan alla delarna i en löneprocess. Du behöver inte ha arbetat med finska löner tidigare men du är intresserad av att lära dig det och kan du finska är det väldigt meriterande för denna roll. God svenska i tal och skrift samt god förståelse för engelska ser vi också som ett krav.

Som person är du nyfiken och tycker om att utvecklas och att ta ansvar. Du har god förmåga att självständigt driva dina projekt. Du är noggrann, tycker om ordning och reda samt har hög integritet. Du tycker om att arbeta med lön och är intresserad av att lära dig mer inom HR.

Till en början kan vissa resor till Finland ingå men i övrigt behöver du inte resa regelbundet. Denna tjänst kan även vara en deltidstjänst ifall det passar dig bättre.

Erbjudande

Vi erbjuder rätt person en omväxlande roll där du får arbeta både med lön och HR. Det finns goda möjligheter att ta stort ansvar och att utvecklas i denna roll. Du får möjlighet att arbeta i en trevlig miljö där det råder god stämning med trevliga kollegor. Vi har även utvecklat en bra ledarskapsprofil, det empatiska nära ledarskapet, som alla ledare utövar. Att få arbeta för en organisation där företagets vinst går till den välgörenhet som de anställda har bestämt, är också väldigt tillfredsställande.

Om Kavli

O. Kavli AB omsätter 900 miljoner SEK och har ca 225 anställda i Sverige. Tillverkning sker vid anläggningarna i Älvsjö, Eslöv, Åbo. O. Kavli AB marknadsför varumärkena Kavli, Eriks såser och dressingar, Johnny’s®, Hultbergs®, Västerviks senap®, Bärry®, Skyr™ Isländsk yoghurt, Tigers yoghurt, Bollnäsfil, Perstorp ättika, Planti®, Druvan® och Lyckans Ost.

Vi är en del av Kavli Group som omsätter ca 3,3 miljarder SEK och finns i Norge, Finland, Sverige och England. Kavli Group ägs av en stiftelse med syfte att verksamhetens överskott ska gå till välgörande ändamål. Under 2017 delades 83 miljoner kronor ut från fonden.

Kavli tror på ett empatiskt ledarskap. Det empatiska ledarskapet bygger på tesen om att ledare med stark självinsikt och personlig mognad gör organisationer mer produktiva, välfungerande och harmoniska.

Läs mer på: www.kavli.se

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise Professionals. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Karin Rose på karin.rose@wise.se eller 072-303 59 24. Annonsen kommer att ligga ute till och med den 2019-02-15 och vi ser fram emot att få din ansökan via www.wise.se senast det datumet. Vi tar inte emot ansökningar via mail. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum.

Förmåner: Friskvård, Karriärmöjligheter, Kollektivavtal, Lunchförmåner