HR-chef

Tillsatt

Göteborg Rekrytering

Är du en person som har förmågan att skapa engagemang? Tycker du dessutom om att vara med och påverka och utveckla? Då är sannolikt den här tjänsten som HR-chef hos oss på Exertis CapTech något för dig.

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Förtroendearbetstid
  • Friskvård
  • Kollektivavtal

Vi söker dig som i samarbete med ledningen kan lyfta vår HR-funktion till nästa nivå. Vi genomgår en förändringsprocess och ska nu ta nästa steg i vår tillväxtresa där vi ska fokusera än mer på kultur och ledarskap.

Arbetsuppgifter
I rollen som HR-chef arbetar du operativt och strategiskt. Du stöttar och coachar ca 15-20 chefer och bidrar med dina kunskaper inom arbetsrätt, fackliga förhandlingar/MBL, rehabilitering, arbetsmiljöfrågor, lönerevisioner, pensioner, försäkringar, policies, rekrytering och ledarskapsutveckling. En viktig del i tjänsten som HR-chef är att arbeta med vårt employer brand, medarbetarengagemang, kultur och ledarskap. Du arbetar även med att utveckla och bygga upp våra HR-processer. Som HR-chef ingår du i ledningsgrupp och rapporterar till VD.

Det här är du

Vi söker dig som har erfarenhet av självständigt arbete i en roll som HR Business Partner eller HR-generalist, med fördel inom retail, där du har stöttat chefer i de olika HR-processerna. Du har utmärkta kunskaper i arbetsrätt och MBL och har med fördel erfarenhet av både tjänstemän och kollektivanställda. Har du dessutom erfarenhet av digitalisering inom HR-området och löneadministration är det mycket meriterande.

Är du en person som drivs av att kunna påverka, utveckla och förbättra kommer du ha kul hos oss! För att lyckas i rollen som HR-chef tycker du om att arbeta mot uppsatta mål och har förmågan att driva och initiera utveckling samt genomföra projekt. Du inger förtroende och tycker om att kommunicera med alla typer av personer, din energi smittar av sig och du skapar engagemang.

 

Exertis CapTechs erbjudande till dig
Vi erbjuder en intressant och stimulerande HR-roll i ett företag som nyligen genomfört förändringar i syfte att fortsätta sin tillväxtresa med fokus på kulturbyggande och ledarskapsutveckling. Här får du stor möjlighet att vara med och bygga upp & utveckla HR-funktionen. Här kan du med andra ord göra skillnad. Vi är ett gott gäng i ett positivt arbetsklimat. Vi sitter i nya fina nybyggda lokaler i Mölndal

Om Exertis CapTech
Exertis CapTech är en av Nordens största grossister inom IT, AV, Large Display och som lagerhåller, paketerar och distribuerar varor via återförsäljare. Sedan starten 1996 har vi haft en ökande tillväxt varje år och hade 2017 en omsättning på över 2 miljarder kronor. Vi har idag fler än 225 anställda, vårt huvudkontor och lager ligger i Göteborg och vi har lokalkontor i Stockholm, Umeå, Helsingborg, Sandefjord i Norge, Köpenhamn i Danmark och Tampere i Finland. Välkommen in till oss www.exertis.se

Kontakt
I denna rekrytering samarbetar Exertis CapTech med Wise Professionals. Om du har frågor om tjänsten kontakta gärna rekryteringskonsult Alexandra Emilsson (0739-613063, alexandra.emilsson@wise.se). Varmt välkommen med din ansökan senast 5 februari. Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering som metod och det gör vi i vår strävan efter en mer potentialbaserad kompetensförsörjning. För att säkerställa en objektiv och antidiskriminerade rekrytering kommer du att få genomföra arbetspsykologiska tester i denna rekryteringsprocess.

Vår rekryteringsprocess

Detta är vår standardprocess. I det fall vi förväntar oss ett stort urval, eller mindre antal sökande kommer vi att anpassa processen och tidplanen kommer att disponeras något olika. Detta kommer du att märka och få information om löpande i kontakten med ansvarig rekryteringskonsult.

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering fri från fördomar och magkänsla för att säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete.

Urval/Tester

Vi ser till kompetens och arbetspotential vilket innebär att du som kandidat får genomföra arbetspsykologiska tester tidigt i processen. Vi vill nämligen samla in så mycket fakta som möjligt för att kunna göra den bästa matchningen på kravprofilen. Alla kandidater får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi följer upp med både kandidat och kund efter 1 månad samt efter 5 månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Fler tillsatta jobb

Tillsatt

Marketing Specialist

Har du erfarenhet av att förstå och skapa framgång utifrån ett digitalt marknadsföringsperspektiv? Drivs du av att vara del i ett team och företag som skapar flexibla och anpassningsbara byggnader för ett mer hållbart och tillgängligt samhälle? Då kan denna roll vara precis det du söker. Nu söker vi dig som vill ta en aktiv roll som Marketing Specialist i uppbyggnaden av ett nytt varumärke, en ny avdelning och en ny roll.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Kommunikatör internkommunikation

Vi söker nu en Kommunikatör med ansvar för internkommunikation. Som Kommunikatör hos Arriva kommer du att spela en viktig roll i de utvecklingsprojekt och den digitala transformation som präglar vårt kommunikationsarbete.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Executive Assistant sökes till Euro Accident

Vill du jobba på en arbetsplats där hälsa och rätt försäkring är navet i verksamheten?
Där kulturen genomsyras av ledord som att ”vi bryr oss om varandra”, ”vi agerar nu” och ”vi vågar testa nya saker”? Rollen är ny och det finns stora möjligheter att påverka innehållet där du primärt stöttar chefsjuristen och ledningsgruppen som består av åtta personer.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer