Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

HR-chef

Är du en person som har förmågan att skapa engagemang? Tycker du dessutom om att vara med och påverka och utveckla? Då är sannolikt den här tjänsten som HR-chef hos oss på Exertis CapTech något för dig.

Vi söker dig som i samarbete med ledningen kan lyfta vår HR-funktion till nästa nivå. Vi genomgår en förändringsprocess och ska nu ta nästa steg i vår tillväxtresa där vi ska fokusera än mer på kultur och ledarskap.

Arbetsuppgifter
I rollen som HR-chef arbetar du operativt och strategiskt. Du stöttar och coachar ca 15-20 chefer och bidrar med dina kunskaper inom arbetsrätt, fackliga förhandlingar/MBL, rehabilitering, arbetsmiljöfrågor, lönerevisioner, pensioner, försäkringar, policies, rekrytering och ledarskapsutveckling. En viktig del i tjänsten som HR-chef är att arbeta med vårt employer brand, medarbetarengagemang, kultur och ledarskap. Du arbetar även med att utveckla och bygga upp våra HR-processer. Som HR-chef ingår du i ledningsgrupp och rapporterar till VD.

Det här är du

Vi söker dig som har erfarenhet av självständigt arbete i en roll som HR Business Partner eller HR-generalist, med fördel inom retail, där du har stöttat chefer i de olika HR-processerna. Du har utmärkta kunskaper i arbetsrätt och MBL och har med fördel erfarenhet av både tjänstemän och kollektivanställda. Har du dessutom erfarenhet av digitalisering inom HR-området och löneadministration är det mycket meriterande.

Är du en person som drivs av att kunna påverka, utveckla och förbättra kommer du ha kul hos oss! För att lyckas i rollen som HR-chef tycker du om att arbeta mot uppsatta mål och har förmågan att driva och initiera utveckling samt genomföra projekt. Du inger förtroende och tycker om att kommunicera med alla typer av personer, din energi smittar av sig och du skapar engagemang.

 

Exertis CapTechs erbjudande till dig
Vi erbjuder en intressant och stimulerande HR-roll i ett företag som nyligen genomfört förändringar i syfte att fortsätta sin tillväxtresa med fokus på kulturbyggande och ledarskapsutveckling. Här får du stor möjlighet att vara med och bygga upp & utveckla HR-funktionen. Här kan du med andra ord göra skillnad. Vi är ett gott gäng i ett positivt arbetsklimat. Vi sitter i nya fina nybyggda lokaler i Mölndal

Om Exertis CapTech
Exertis CapTech är en av Nordens största grossister inom IT, AV, Large Display och som lagerhåller, paketerar och distribuerar varor via återförsäljare. Sedan starten 1996 har vi haft en ökande tillväxt varje år och hade 2017 en omsättning på över 2 miljarder kronor. Vi har idag fler än 225 anställda, vårt huvudkontor och lager ligger i Göteborg och vi har lokalkontor i Stockholm, Umeå, Helsingborg, Sandefjord i Norge, Köpenhamn i Danmark och Tampere i Finland. Välkommen in till oss www.exertis.se

Kontakt
I denna rekrytering samarbetar Exertis CapTech med Wise Professionals. Om du har frågor om tjänsten kontakta gärna rekryteringskonsult Alexandra Emilsson (0739-613063, alexandra.emilsson@wise.se). Varmt välkommen med din ansökan senast 5 februari. Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering som metod och det gör vi i vår strävan efter en mer potentialbaserad kompetensförsörjning. För att säkerställa en objektiv och antidiskriminerade rekrytering kommer du att få genomföra arbetspsykologiska tester i denna rekryteringsprocess.

Förmåner: Friskvård, Förtroendearbetstid, Kollektivavtal