Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

Content Manager

Stockholm
Berättelser om våra liv, världen runt omkring oss och vår närhet blir några av de allra bästa. Att föra dem samman med att optimera sättet de berättas och distribueras är vårt mission och vad vi kallar dokumentär storytelling. Nu söker vi en Content Manager som vill vara med på vår fortsatta resa!

Ditt uppdrag

Som Content Manager på Naudio kommer du vara ansvarig för kort- och långsiktig planering av innehållsköp och publiceringar baserat på produktionsflöde och kundupplevelsen, säkerställande av ett jämt publiceringsflöde av högkvalitativa produktioner. Du kommer ansvara för att allokera innehållsbudgeten till de projekt vi vill gå vidare med och komma med kreativa insteg för väcka intresse kring vår tjänst. Detta är en roll som kräver förkunskaper inom ekonomi, förhandling, köp av innehåll (dokumentärt), förståelse för kreativa processer, en datadriven utgångspunkt, projektledning och teamledarskap.

Naudio växer snabbt och vi hjälps ständigt åt att bli vårt bästa tillsammans. Det innebär att vi ständigt ger och lyssnar till varandras tankar och idéer. Vi respekterar också de beslut som fattas. Det innebär att du kommer att vara del av alla delar av vår verksamhet även om ditt huvudfokus är innehållet så hjälps vi alla åt överallt

Arbetsuppgifter – en lista som inte är uttömmande: 

  •          Ansvar att allokera innehållsbudgeten till de projekt vi vill gå vidare med
  •          Kommissionering till interna (vi har nära samarbete med tre produktionsbolag) och externa produktionsbolag 
  •          Ansvar för innehållsstrategin
  •          Schemaläggning och paketering av nya releaser
  •          Ansvarig utgivare för nya produktioner
  •          Varannan vecka presentationer till stakeholders

Om dig

Vi tror att du som söker är redo att ta nästa steg och du som söker har god erfarenhet och förståelse för innehållsproduktion och vet vad du kan jobba med i förhandlingen kring nästa stora story. Förhoppningsvis har du god förståelse för podcast landskapet, vad som fungerar där och ej, vad vi kan testa inom det och vågar testa det som inte gjorts förut. Du kan hantera och se till att vi ständigt har en bra och balans i volym av högkvalitativa berättelser för våra prenumeranter. Vidare tror vi du har några års erfarenhet av B2C och hanterat både kravställning mot externa parter som av budget.

Du är öppen, ärlig och har god moral. Du ger och tar emot feedback för att du vet att det är det bästa verktyget för oss som team att gemensamt utvecklas. Du har exceptionella kvaliteter när det kommer till att uttrycka sig i tal och skrift, både internt och externt, både på engelska och svenska. 

Om Naudio

Naudio är ett bolag och en app som distribuerar dokumentära ljudberättelser baserat i Stockholm. Vi tror att storytelling i ljud kan växa utanför traditionella format. Kombinationen av unika berättelser och vår passion i att utveckla och experimentera med hur de förmedlas har tagit oss och vår app dit vi redan är idag. Vi ska bli bättre än så, vi ska vara bäst och det självklara valet för producenter när de vill distribuera sina dokumentärer och för lyssnarna att välja för de bästa dokumentärerna. 

Intresserad?

I den här rekryteringen samarbetar vi med KIMM. Vi ser fram emot att få din ansökan med CV via www.kimm.se. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail, utan du söker enkelt med ditt CV eller din LinkedIn-profil på kimm.se där du får svara på tre korta frågor. Om du går vidare i processen kommer du inom några dagar att få genomföra två arbetspsykologiska tester. Vi vill nämligen tidigt i processen samla in så mycket fakta som möjligt för att vi ska kunna göra den bästa matchningen. Som kandidat får du göra testerna tidigt i processen eftersom vi vill säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete. 

Notera att vi nu kommer ta lite sommarledighet och att återkoppling och intervjuer börjar i Augusti. Men sök gärna redan idag!

Vi kommer löpande att gå igenom ansökningarna och notera att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vid frågor om rollen eller processen, vänligen kontakta Olof Lindmark på ol@kimm.se.

Förmåner: Friskvård, Förtroendearbetstid, Föräldralön