Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

Interim HR Specialist Talent Management till Axfood

Vill du arbeta i ett av Sveriges ledande dagligvaruhandelsbolag där du kommer att få möjligheten att arbeta brett inom Talent Management och ha möjlighet att utvecklas? Trivs du att arbeta i en föränderlig miljö och i en roll där du tar eget ansvar, utmanar organisationen och driver frågor framåt? Då kan det här vara rollen för dig!

Rollen

Detta är ett vikariat på 12 månader. Som HR-specialist Talent Management kommer du vara med och leda och driva förändringsprojekt och verksamhetsutveckling i linje med Axfoods övergripande affärs- och HR-strategi kopplat till kompetensförsörjning och talent management.

En viktig del av rollen är att arbeta med förändringsprojekt inom vår kompetensförsörjning, att identifiera behov utifrån mål och strategier och omsätta det i konkreta åtgärder för att säkra framtidens kompetens. Ett exempel på detta är att arbeta med frågor och kompetenskartläggning kring identifiering av framtida chefer i butik och på supportkontor. Du kommer att bli involverad i projekt kring kultur, mångfald, traineeprogram och employer branding.

Din roll har många kontaktytor internt och du rapporterar till Chef för Strategisk Ledar- och Medarbetarförsörjning. Förutom dig består teamet i dagsläget av ytterligare en HR-specialist.

Din bakgrund

Då rollen innebär att leda projekt och förändringsarbete inom kompetensförsörjning och talent management vill vi att du har denna erfarenhet, med fördel från större organisation.

Vi står inför spännande utmaningar i och med digitaliseringen, automation och den branschglidning som sker genom förändrade konsumentbeteende. Vårt fokus är att driva utvecklingen inom området. Därför är det viktigt att du tilltalas av utveckling och innovation.

För oss är det viktigt att du ser utvecklingsmöjligheter i allt du gör. Du är engagerad, arbetar självständigt och driver dina arbetsuppgifter ansvarsfullt. Du har en god kommunikativ förmåga, skapar förtroende och har mod att ifrågasätta. Du är en stabil person som gillar att arbeta både operativt och strategiskt.

Erbjudande

Vi är ett stort gäng med olika erfarenheter och bakgrunder, men med samma passion för mat och människor. Med engagemang och stolthet arbetar vi tillsammans för en bättre vardag där alla kan dela glädjen för bra och hållbar mat. Vi är ett företag i ständig utveckling och vi arbetar medvetet och långsiktigt tillsammans med dig för att du ska utveckla din kompetens. För rätt person finns goda möjligheter att utvecklas hos oss.

Om företaget

Axfood är Sveriges näst största aktör inom dagligvaruhandeln med framgångsrika matkoncept som Willys, Hemköp, Tempo, Axfood Snabbgross, Mat.se och Middagsfrid. Vi är också delägare i Eurocash och Urban Deli.

Våra medarbetare är vårt framgångsrecept. Med passion för mat och människor, engagemang och stolthet arbetar vi tillsammans för en bättre vardag där alla kan dela glädjen för bra och hållbar mat. Axfood är noterat på Nasdaq Stockholm och huvudägare är Axel Johnson AB.

För oss är mångfald en affärsmöjlighet! Medarbetarnas breda kunskaper i språk, högtider och mat hjälper oss att spetsa vårt kunderbjudande. Vi har kommit långt men vi vill bli ännu bättre och välkomnar en mångfald av sökande till alla våra tjänster.

Delar du vår passion för mat och människor? Välkommen att göra karriär inom Axfoodkoncernen!

https://youtu.be/-HHhzpdzu_E

Ansökan

I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise Professionals. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Maria Esborn på maria.esborn@wise.se eller Karin Rose på karin.rose@wise.se. Annonsen kommer att ligga ute till och med den 2019-08-16 och vi ser fram emot att få din ansökan via www.wise.se senast det datumet. Vi tar inte emot ansökningar via mail. Vi kommer att påbörja intervjuer i augusti. Tjänsten är placerad vid Torsplan i Stockholm.

Förmåner: Friskvård, Föräldralön, Karriärmöjligheter, Personalrabatt