Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

HR Manager – Aon

Aon söker en HR Manager som vill vara med och vidareutveckla verksamheten och skapa förutsättningar för tillväxt, effektivitet och inte minst nöjda kunder.

Tjänsten är ett vikariat under 18 månader med start omgående.

HR Manager till Aon:

Aon söker en HR Manager som kan vara med och vidareutveckla verksamheten och skapa förutsättningar för tillväxt, effektivitet och inte minst nöjda kunder. Är du en driven person och ser HR som en självklar funktion i det affärsnära arbetet och som gillar att vidareutveckla så kommer du ha kul hos oss!

Rollen

Din roll innebär ett övergripande ansvar för HR-frågorna i Sverige. Som HR Manager tar du ansvar för att etablera HR som affärspartner, implementerar globala/lokala HR strategier och processer samt ger stöd till bolagets chefer och i samarbete med koncern-HR i London. Arbetsuppgifterna är både av operativ och strategisk karaktär. Rollen är placerad centralt i Stockholm. Bolaget har ca 210 anställda i Sverige. 

Arbetsuppgifter

  • Implementera globala/lokala HR strategier, processer, policys och rutiner
  • Driva och följa upp HR-frågor i verksamheten
  • Personalansvar över två medarbetare inom HR
  • Stötta chefer i HR-relaterade frågor
  • Utveckling och löpande stöd inom områdena; Performance Management och Learning and Development”.
  • Löpande säkerställa bolagets arbetsgivaransvar beträffande lagstiftning, kollektivavtal m.m.
  • Löpande HR-arbete

Erbjudande

Vi erbjuder dig är ett företag med global styrka och en starkt kundfokuserad företagskultur. Vi drivs av entreprenörskap och tror på affärsmässighet och teamwork. Vi utgår alltid från kundens önskemål och förväntningar. Oavsett var vi befinner oss i vår organisation eller vilken roll vi har inom Aon Sweden, känner vi alla att vi har en viktig funktion att fylla för att uppfylla detta löfte som är vårt övergripande mål. Det är genom vårt agerande gentemot kunderna som vi utmärker oss.

Mer om dig

Du har några års erfarenhet av brett HR-arbete och har en styrka i strategisk/affärsmässig HR. Vi tror att det är viktigt att du kan arbeta både operativt och strategiskt och har en förståelse för kulturella skillnader internationellt. Din engelska är flytande i tal och skrift.

Som person har du hög integritet, pondus och duktig på att bygga relationer på alla nivåer. Det är viktigt att du har ett eget driv och kan arbeta självständigt.

Vidare söker vi dig som har en akademisk examen som personalvetare eller liknande samt minst 5 års relevant HR-erfarenhet.

Ta reda på mer!

Den här rekryteringen samarbetar vi med Wise Professionals. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Paul Sredojevic på paul.sredojevic@wise.se, 076 000-18-63 och Johanna Nyqwist, johanna.nyqwist@wise.se, 0735216587. Vi tar inte emot ansökningar via mail. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum.

Om Aon:

Aon Sweden är ett av Sveriges ledande kunskapsföretag inom riskhantering för företag och organisationer genom risk managementtjänster, försäkrings- och återförsäkrings-förmedling samt rådgivning och outsourcing inom Human Resources. Aon Sweden har ett starkt lokalt engagemang för sina kunder och ett globalt utbud av expertis och resurser. Verksamheten etablerades 1992 och idag har Aon Sweden 210 anställda i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Förmåner: Friskvård, Kollektivavtal