HR och lönekoordinator

Tillsatt

Stockholm Heltid Rekrytering

Är du duktig på lön och administration och intresserad att även arbeta med HR? Vill du arbeta i en spännande organisation som står inför förändring? Vi söker nu en HR och lönekoordinator till Cramo Adapteo i Stockholm.

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Friskvård
  • Karriärmöjligheter
  • Privat sjukförsäkring
  • SL-kort

Rollen

Som HR och lönekoordinator ansvarar du för och stödjer HR-avdelningen och chefer i Adapteos administrativa processer inom HR-området. Detta görs både i form av utförande och effektiviseringar. Adapteo Group har outsourcat sin lönehantering och du är kontaktperson och operativt ansvarig mot outsourcingbyrån och länk mellan dem och medarbetarna. Du koordinerar ca 300 löner i Sverige, 50 i Finland, 27 i Danmark och ca. 8 i Norge.

Detta är en administrativ roll och du kommer bl.a. att utforma anställningsavtal, rapportera statistik och nyckeltal till myndigheter, hantera företagsbilar, pensionsfrågor, sjukförsäkringsfrågor och andra lönerelaterade uppgifter. Du kommer även att vara ansvarig för att säkerställa att rätt uppgifter och data avseende organisation och person finns hos outsorcingpartnern, förbereda lönerevision och lönekartläggning samt supportera HR Chef och HR Partner i HR-relaterade frågor och processer. Du kommer även att hålla i introduktion av nyanställda i HR relaterade rutiner samt ständigt arbeta med processer inom ansvarsområdet och driva dessa framåt.

Din bakgrund

Vi ser gärna att du har 3- 5 års års erfarenhet av löneadministration eller har arbetat i en lönekoordinerande roll. Du har med fördel redan arbetat med HR administration eller är nyfiken på att utvecklas mer inom HR området. Det är också viktigt att du kan engelska då du kommer att ha kontakt med andra länder. Har du redan arbetat på nordisk nivå så är det meriterande. Det är även meriterande om du har erfarenhet av Agda men det är inget krav.

Som person är du noggrann, självgående och har god samarbetsförmåga. Då det sker stora förändringar inom organisationen är det också bra att du är flexibel och kan anpassa dig till nya situationer samt ta initiativ till förbättringar. Om du tycker om att arbeta med lön samt administration så kommer du att trivas i denna roll.

Erbjudande

I denna roll har du möjlighet att vara delaktig i en spännande framtid som Cramo Adapteo står inför och då detta är en ny roll så har du även möjlighet att påverka och forma rollen. Här kommer du till en organisation som vågar tänka nytt och utmanar det som redan finns.

Cramo Adapteo strävar alltid efter att utveckla sina anställda på bästa möjliga sätt. Deras löfte till de anställda är att ge dem möjlighet till utveckling på olika sätt. I gengäld förväntar de sig att de anställda är dedikerade, har integritet och passion för sitt arbete.

Om företaget

Cramo Adapteo levererar flexibla lokaler i form av moduler och paviljonger. De utvecklar flyttbara lokaler för nästan alla typer av verksamheter. Deras kunder utgörs av alltifrån stora börsföretag till små familjeföretag, skolor, förskolor, ambassader, kommuner och landsting.

Cramo Adapteo kännetecknas av kunniga medarbetare och ett genuint engagemang där kunden alltid sätts i centrum. Där andra bara gör affärer skapar de långsiktiga kundrelationer. Cramo Adapteo finns i Sverige, Norge, Danmark, Finland och Tyskland. Företaget har ca 400 anställda.

Ansökan

I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise Professionals. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Paul Sredojevic på Paul.Sredojevic@wise.se eller Karin Rose på karin.rose@wise.se. Annonsen kommer att ligga ute till och med den 17 mars och vi ser fram emot att få din ansökan via www.wise.se senast det datumet. Vi tar inte emot ansökningar via mail. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum.

Vår rekryteringsprocess

Detta är vår standardprocess. I det fall vi förväntar oss ett stort urval, eller mindre antal sökande kommer vi att anpassa processen och tidplanen kommer att disponeras något olika. Detta kommer du att märka och få information om löpande i kontakten med ansvarig rekryteringskonsult.

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering fri från fördomar och magkänsla för att säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete.

Urval/Tester

Vi ser till kompetens och arbetspotential vilket innebär att du som kandidat får genomföra arbetspsykologiska tester tidigt i processen. Vi vill nämligen samla in så mycket fakta som möjligt för att kunna göra den bästa matchningen på kravprofilen. Alla kandidater får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi följer upp med både kandidat och kund efter 1 månad samt efter 5 månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Fler tillsatta jobb

Tillsatt

Marketing Specialist

Har du erfarenhet av att förstå och skapa framgång utifrån ett digitalt marknadsföringsperspektiv? Drivs du av att vara del i ett team och företag som skapar flexibla och anpassningsbara byggnader för ett mer hållbart och tillgängligt samhälle? Då kan denna roll vara precis det du söker. Nu söker vi dig som vill ta en aktiv roll som Marketing Specialist i uppbyggnaden av ett nytt varumärke, en ny avdelning och en ny roll.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Kommunikatör internkommunikation

Vi söker nu en Kommunikatör med ansvar för internkommunikation. Som Kommunikatör hos Arriva kommer du att spela en viktig roll i de utvecklingsprojekt och den digitala transformation som präglar vårt kommunikationsarbete.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Executive Assistant sökes till Euro Accident

Vill du jobba på en arbetsplats där hälsa och rätt försäkring är navet i verksamheten?
Där kulturen genomsyras av ledord som att ”vi bryr oss om varandra”, ”vi agerar nu” och ”vi vågar testa nya saker”? Rollen är ny och det finns stora möjligheter att påverka innehållet där du primärt stöttar chefsjuristen och ledningsgruppen som består av åtta personer.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer