Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

HR Manager – Linköping

Är du en HR manager som vill vara med och ”work towards a greener tomorrow”? Här får du möjligheten att arbeta i en central roll på ett företag som har som vision att leda ett nordiskt ekosystem för gas.

Rollen:

Hos oss kommer du att tillhöra ett nordiskt HR team men du kommer självständigt att driva HR arbetet i Sverige, i det lilla och det stora. Vi är mitt i ett spännande arbete där vi bygger en nordisk HR funktion och här kommer du att ha en viktig roll för att bidra till koncernens HR plan. Som HR manager i Sverige kommer du att bygga upp en HR funktion, som grundar sig Gasum strategi och HR planen. Det här är en ny tjänst hos oss. Dina arbetsuppgifter kommer huvudsakligen vara;

  • Implementera globala/lokala HR strategier, processer, policys och rutiner
  • Agera HR-partner till våra chefer i landet
  • Utveckling och löpande stöd inom områdena; Performance Management och Learning and Development
  • Löpande säkerställa bolagets arbetsgivaransvar beträffande lagstiftning, kollektivavtal m.m.
  • Driva och följa upp HR-frågor i verksamheten
  • Löpande HR-arbete

Erbjudande

Att arbeta på Gasum är spännande! Vi är ett framtidsinriktat bolag som bidrar till en värld som är bättre än den vi har idag. Gasums värderingar kan sammanfattas i en mening; “Med målmedvetenhet och ansvar mot nya möjligheter.” Som ett bolag verksamt inom energisektorn och dess snabba utveckling vill vi bidra med lösningar på dagens samhällsutmaningar. Vi vill vara en del av resan mot ett koldioxidneutralt samhälle.

Tjänsten är placerad på vårt kontor i Linköping och du rapporterar till HR direktören i Finland. För oss kommer du att vara en efterlängtad kollega och din plats vid bordet är självklar!

Vem är du?

Vi behöver dig som ur ett HR perspektiv har bred kunskap och erfarenhet. Du har i tidigare roller arbetat självständigt och arbetat med att implementera, utveckla HR processer och ta fram effektiva arbetssätt. Som vi tidigare nämnt kommer du att arbeta brett med HR vilket ställer krav på dig att vara prestigelös och lätt kunna byta fokus. Du har ett intresse för oss som bolag och kan applicera ett affärstänk kopplat till HR arbetet. Då du kommer att tillhöra ett nordiskt team söker vi dig som kan kommunicera obehindrat på svenska och engelska. Du har sannolikt en utbildning inom personalområdet.

Ta reda på mer!

I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise Professionals. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Paul Sredojevic på Paul.Sredojevic@wise.se, 076-000 18 63 eller Ulrika Franzén Körlof på ulrika.franzen-korlof@wise.se, 070-716 83 94 Annonsen kommer att ligga ute till och med den 2019-03-31 och vi ser fram emot att få din ansökan via www.wise.se senast det datumet. Vi tar inte emot ansökningar via mail. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum.

Om Gasum AB

Vi är ett nordiskt energibolag och den ledande experten inom gasbranschen i Norden. Tillsammans med våra samarbetspartners främjar vi utvecklingen av ett koldioxidneutralt samhälle på land och till sjöss.

Vi är en organisation med engagerade människor och i Gasum-koncernen arbetar cirka 450 personer i Finland, Norge och Sverige. Alla med stort engagemang för att nå en renare framtid.

Läs mer om oss på: https://www.gasum.com/sv/

Förmåner: Friskvård, Förmånsbil, Karriärmöjligheter