Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

Inköpsansvarig med fokus på inköp av tjänster till marknadsavdelningen

Nu söker vi dig som vill ta ansvar för våra inköp med fokus på tjänster till marknadsavdelningen. Du som antar utmaningen kommer att komma till en härlig ”familj” med en stark kultur där dina kompetenser kommer att göra skillnad!

Skruf Snus AB dök upp på den svenska marknaden 2003 och blev snabbt känt som uppstickaren med de vita snusdosorna. Snuset började tillverkas i närheten av orten Skruv i Småland och det är därifrån namnet kommer. Idag är Skruf Snus AB Sveriges näst största snusföretag och fortsätter växa både i Sverige och Norge. Sedan start har produktportföljen utökats utöver Skruf med varumärkena Knox och Smålands.

Rollen                                                                                                                          

Som inköpsansvarig optimerar du alla inköp av indirekta material. Främst ligger fokus på inköp av tjänster till marknadsföringsavdelningen men även allt annat som kan sorteras in under indirekta material. Med indirekt menas allt som inte produceras och säljs. Du är placerad på kontoret centralt i Stockholms city tillsammans med ca 35 personer som alla arbetar med sälj och marknad. Du är i daglig kontakt med marknadsavdelningen men även med övriga funktioner.

Tjänsten rapporterar till Regional Procurement Manager i Tyskland. Tjänsten innebär månadsvisa resor inom norden och kvartalsvisa till Tyskland. I rollen fungerar du som ”bryggan” mellan kontoret i Hamburg och Skandinavien.

Exempel på arbetsuppgifter

  • Leda upphandlingar i Skandinavien för att optimera alla indirekta inköpsflöden med fokus på Sales Marketing organisationen. Du kommer även samarbeta med en inköpare i vår fabrik som finns i Sävsjö
  • Analysera inköp samt planera och ständigt söka efter nya och effektivare inköpskanaler
  •  Förhandla priser och villkor med leverantörer för indirekt material, ex marknadsföringsbyråer, IT-tjänster och konsulter
  •  Genomföra leverantörsutvärderingar

Vem söker vi?

Rollen är bred och kräver en driven och affärsmässig inköpare med flera års erfarenhet av liknade arbete. Du har en akademisk examen eller motsvarande. Du är ansvarstagande och har såväl strategisk som operativ förståelse för funktionens berättigande. Du är en god kommunikatör med en analytisk förmåga som du använder dig av i förhandlingar och i ditt nära samarbete med andra interna funktioner. Meriterande om du har erfarenhet av FMCG industrin (Fast Moving Consumer Goods). Om du har erfarenhet från liknande roller från marknadsbyråer ses detta också som meriterande.

AnsökanI den här rekryteringen samarbetar vi med Wise Professionals. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Jan Rosing på jan.rosing@wise.se eller 076-620 29 52. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så vi ser fram emot din ansökan snarast via www.wise.se dock senast den 21 mars 2019. Vi tar inte emot ansökningar via mail.

Förmåner: Friskvård, Kollektivavtal, Privat sjukförsäkring