Inköpsansvarig med fokus på inköp av tjänster till marknadsavdelningen

Tillsatt

Stockholm Rekrytering

Nu söker vi dig som vill ta ansvar för våra inköp med fokus på tjänster till marknadsavdelningen. Du som antar utmaningen kommer att komma till en härlig ”familj” med en stark kultur där dina kompetenser kommer att göra skillnad!

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Friskvård
  • Kollektivavtal
  • Privat sjukförsäkring

Skruf Snus AB dök upp på den svenska marknaden 2003 och blev snabbt känt som uppstickaren med de vita snusdosorna. Snuset började tillverkas i närheten av orten Skruv i Småland och det är därifrån namnet kommer. Idag är Skruf Snus AB Sveriges näst största snusföretag och fortsätter växa både i Sverige och Norge. Sedan start har produktportföljen utökats utöver Skruf med varumärkena Knox och Smålands.

Rollen                                                                                                                          

Som inköpsansvarig optimerar du alla inköp av indirekta material. Främst ligger fokus på inköp av tjänster till marknadsföringsavdelningen men även allt annat som kan sorteras in under indirekta material. Med indirekt menas allt som inte produceras och säljs. Du är placerad på kontoret centralt i Stockholms city tillsammans med ca 35 personer som alla arbetar med sälj och marknad. Du är i daglig kontakt med marknadsavdelningen men även med övriga funktioner.

Tjänsten rapporterar till Regional Procurement Manager i Tyskland. Tjänsten innebär månadsvisa resor inom norden och kvartalsvisa till Tyskland. I rollen fungerar du som ”bryggan” mellan kontoret i Hamburg och Skandinavien.

Exempel på arbetsuppgifter

  • Leda upphandlingar i Skandinavien för att optimera alla indirekta inköpsflöden med fokus på Sales Marketing organisationen. Du kommer även samarbeta med en inköpare i vår fabrik som finns i Sävsjö
  • Analysera inköp samt planera och ständigt söka efter nya och effektivare inköpskanaler
  •  Förhandla priser och villkor med leverantörer för indirekt material, ex marknadsföringsbyråer, IT-tjänster och konsulter
  •  Genomföra leverantörsutvärderingar

Vem söker vi?

Rollen är bred och kräver en driven och affärsmässig inköpare med flera års erfarenhet av liknade arbete. Du har en akademisk examen eller motsvarande. Du är ansvarstagande och har såväl strategisk som operativ förståelse för funktionens berättigande. Du är en god kommunikatör med en analytisk förmåga som du använder dig av i förhandlingar och i ditt nära samarbete med andra interna funktioner. Meriterande om du har erfarenhet av FMCG industrin (Fast Moving Consumer Goods). Om du har erfarenhet från liknande roller från marknadsbyråer ses detta också som meriterande.

AnsökanI den här rekryteringen samarbetar vi med Wise Professionals. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Jan Rosing på jan.rosing@wise.se eller 076-620 29 52. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så vi ser fram emot din ansökan snarast via www.wise.se dock senast den 21 mars 2019. Vi tar inte emot ansökningar via mail.

Vår rekryteringsprocess

Detta är vår standardprocess. I det fall vi förväntar oss ett stort urval, eller mindre antal sökande kommer vi att anpassa processen och tidplanen kommer att disponeras något olika. Detta kommer du att märka och få information om löpande i kontakten med ansvarig rekryteringskonsult.

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering fri från fördomar och magkänsla för att säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete.

Urval/Tester

Vi ser till kompetens och arbetspotential vilket innebär att du som kandidat får genomföra arbetspsykologiska tester tidigt i processen. Vi vill nämligen samla in så mycket fakta som möjligt för att kunna göra den bästa matchningen på kravprofilen. Alla kandidater får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi följer upp med både kandidat och kund efter 1 månad samt efter 5 månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Fler tillsatta jobb

Tillsatt

Marketing Specialist

Har du erfarenhet av att förstå och skapa framgång utifrån ett digitalt marknadsföringsperspektiv? Drivs du av att vara del i ett team och företag som skapar flexibla och anpassningsbara byggnader för ett mer hållbart och tillgängligt samhälle? Då kan denna roll vara precis det du söker. Nu söker vi dig som vill ta en aktiv roll som Marketing Specialist i uppbyggnaden av ett nytt varumärke, en ny avdelning och en ny roll.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Kommunikatör internkommunikation

Vi söker nu en Kommunikatör med ansvar för internkommunikation. Som Kommunikatör hos Arriva kommer du att spela en viktig roll i de utvecklingsprojekt och den digitala transformation som präglar vårt kommunikationsarbete.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Executive Assistant sökes till Euro Accident

Vill du jobba på en arbetsplats där hälsa och rätt försäkring är navet i verksamheten?
Där kulturen genomsyras av ledord som att ”vi bryr oss om varandra”, ”vi agerar nu” och ”vi vågar testa nya saker”? Rollen är ny och det finns stora möjligheter att påverka innehållet där du primärt stöttar chefsjuristen och ledningsgruppen som består av åtta personer.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer