HR Business Advisor till KPMG

Tillsatt

Stockholm Rekrytering

Vill du arbeta i en affärsnära HR-roll i en högpresterande kultur där medarbetarna delar med sig av kunskap och tar fram det bästa hos varandra? Då tycker vi du ska fortsätta läsa här nedan!

Rollen
Som HR Business Advisor på KPMG, agerar du HR-representant för ett av organisationens verksamhetsområden. Du coachar cheferna inom ditt verksamhetsområde i alla HR-relaterade områden och deltar i deras arbete med att driva verksamheten framåt. Du sätter dig in i och förstår hur affären är uppbyggd och kan därmed ta en aktiv roll i strategiska diskussioner. Även om ditt aktuella verksamhetsområde är ditt fokus, hjälps vi åt och du kommer, tillsammans med dina kollegor, att arbeta brett med HR-relaterade frågor i hela organisationen. Tjänstens placering är på KPMGs kontor i centrala Stockholm.

Exempel på arbetsområden;

·        Talent Management

·        Rekrytering

·        Performance Management & Development

·        Compensation & Benefits

·        Arbetsrätt

·        Arbetsmiljö och Hälsoarbete

·        Rehabilitering

·        Övriga projekt inom HR

Vem är du?
Vi söker dig med relevant utbildning inom personalområdet samt med gedigen erfarenhet av brett HR- arbete, exempelvis från en roll som HR Business Partner i ett konsultföretag Du kommer från och trivs bäst i företag som präglas av professionalism och höga krav på kvalitet i leveransen. 

Och personligheten?
Du gillar att arbeta nära affären och att leverera resultat. Du har integritet och ett gott tålamod, är positiv, trygg och balanserad. Kommunikation är av största vikt liksom att kunna samarbeta med, och motivera andra medarbetare och chefer i organisationen.

Det händer mycket hos oss! Därför är det viktigt att du trivs i en föränderlig miljö.

Låter detta som du, så tveka inte att söka denna tjänst!

Om KPMGKPMG är ett av Sveriges ledande kunskapsföretag! Vi är 1500 medarbetare på 50 orter som lotsar våra kunder rätt i en alltmer komplex verklighet där vi erbjuder branschspecifika, kvalificerade tjänster inom rådgivning, skatt och revision

Vill du vara med och påverka framtidens näringsliv?

Hos KPMG får du arbeta med landets mest spännande företag och organisationer- svenska och internationella. Att arbeta i en bred och internationellt ledande verksamhet som KPMG innebär att du hjälper våra kunder att lyckas. Dessutom får du tillsammans med dina kollegor enorma möjligheter att utvecklas och skapa din egen framtid. Hos oss kan du räkna med att göra skillnad.

Välj oss framförallt för vilka människor vi är och vilka värderingar som driver oss. Du kan läsa mer om våra värderingar HÄR

Vill du veta mer?
I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise Professionals. För att säkerställa en objektiv rekrytering kommer du att få genomföra arbetspsykologiska tester om du går vidare i denna process. Har du frågor om tjänsten kan du kontakta Andreas Larsson på andreas.larsson@wise.se . Annonsen kommer att ligga ute till 2019-03-31 men du är varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt. Observera att tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.

Vår rekryteringsprocess

Detta är vår standardprocess. I det fall vi förväntar oss ett stort urval, eller mindre antal sökande kommer vi att anpassa processen och tidplanen kommer att disponeras något olika. Detta kommer du att märka och få information om löpande i kontakten med ansvarig rekryteringskonsult.

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering fri från fördomar och magkänsla för att säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete.

Urval/Tester

Vi ser till kompetens och arbetspotential vilket innebär att du som kandidat får genomföra arbetspsykologiska tester tidigt i processen. Vi vill nämligen samla in så mycket fakta som möjligt för att kunna göra den bästa matchningen på kravprofilen. Alla kandidater får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi följer upp med både kandidat och kund efter 1 månad samt efter 5 månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Fler tillsatta jobb

Tillsatt

Marketing Specialist

Har du erfarenhet av att förstå och skapa framgång utifrån ett digitalt marknadsföringsperspektiv? Drivs du av att vara del i ett team och företag som skapar flexibla och anpassningsbara byggnader för ett mer hållbart och tillgängligt samhälle? Då kan denna roll vara precis det du söker. Nu söker vi dig som vill ta en aktiv roll som Marketing Specialist i uppbyggnaden av ett nytt varumärke, en ny avdelning och en ny roll.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Kommunikatör internkommunikation

Vi söker nu en Kommunikatör med ansvar för internkommunikation. Som Kommunikatör hos Arriva kommer du att spela en viktig roll i de utvecklingsprojekt och den digitala transformation som präglar vårt kommunikationsarbete.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Executive Assistant sökes till Euro Accident

Vill du jobba på en arbetsplats där hälsa och rätt försäkring är navet i verksamheten?
Där kulturen genomsyras av ledord som att ”vi bryr oss om varandra”, ”vi agerar nu” och ”vi vågar testa nya saker”? Rollen är ny och det finns stora möjligheter att påverka innehållet där du primärt stöttar chefsjuristen och ledningsgruppen som består av åtta personer.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer