Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

HR Business Advisor till KPMG

Vill du arbeta i en affärsnära HR-roll i en högpresterande kultur där medarbetarna delar med sig av kunskap och tar fram det bästa hos varandra? Då tycker vi du ska fortsätta läsa här nedan!

Rollen
Som HR Business Advisor på KPMG, agerar du HR-representant för ett av organisationens verksamhetsområden. Du coachar cheferna inom ditt verksamhetsområde i alla HR-relaterade områden och deltar i deras arbete med att driva verksamheten framåt. Du sätter dig in i och förstår hur affären är uppbyggd och kan därmed ta en aktiv roll i strategiska diskussioner. Även om ditt aktuella verksamhetsområde är ditt fokus, hjälps vi åt och du kommer, tillsammans med dina kollegor, att arbeta brett med HR-relaterade frågor i hela organisationen. Tjänstens placering är på KPMGs kontor i centrala Stockholm.

Exempel på arbetsområden;

·        Talent Management

·        Rekrytering

·        Performance Management & Development

·        Compensation & Benefits

·        Arbetsrätt

·        Arbetsmiljö och Hälsoarbete

·        Rehabilitering

·        Övriga projekt inom HR

Vem är du?
Vi söker dig med relevant utbildning inom personalområdet samt med gedigen erfarenhet av brett HR- arbete, exempelvis från en roll som HR Business Partner i ett konsultföretag Du kommer från och trivs bäst i företag som präglas av professionalism och höga krav på kvalitet i leveransen. 

Och personligheten?
Du gillar att arbeta nära affären och att leverera resultat. Du har integritet och ett gott tålamod, är positiv, trygg och balanserad. Kommunikation är av största vikt liksom att kunna samarbeta med, och motivera andra medarbetare och chefer i organisationen.

Det händer mycket hos oss! Därför är det viktigt att du trivs i en föränderlig miljö.

Låter detta som du, så tveka inte att söka denna tjänst!

Om KPMGKPMG är ett av Sveriges ledande kunskapsföretag! Vi är 1500 medarbetare på 50 orter som lotsar våra kunder rätt i en alltmer komplex verklighet där vi erbjuder branschspecifika, kvalificerade tjänster inom rådgivning, skatt och revision

Vill du vara med och påverka framtidens näringsliv?

Hos KPMG får du arbeta med landets mest spännande företag och organisationer- svenska och internationella. Att arbeta i en bred och internationellt ledande verksamhet som KPMG innebär att du hjälper våra kunder att lyckas. Dessutom får du tillsammans med dina kollegor enorma möjligheter att utvecklas och skapa din egen framtid. Hos oss kan du räkna med att göra skillnad.

Välj oss framförallt för vilka människor vi är och vilka värderingar som driver oss. Du kan läsa mer om våra värderingar HÄR

Vill du veta mer?
I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise Professionals. För att säkerställa en objektiv rekrytering kommer du att få genomföra arbetspsykologiska tester om du går vidare i denna process. Har du frågor om tjänsten kan du kontakta Andreas Larsson på andreas.larsson@wise.se . Annonsen kommer att ligga ute till 2019-03-31 men du är varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt. Observera att tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.