Drivande Teamchef till Eltel i Gävle

Tillsatt

Gävle

Eltel i Gävle söker nu en drivande och kompetent ledare till teamet i Gävleborg. Teamets huvudsakliga uppdrag är felavhjälpning samt förbättringsarbete i telenätet och består av ca 30 medarbetare, främst tekniker.

Eltel erbjuder anslutningstjänster, dygnet-runt-service samt övervakning av befintliga fasta och mobila tele- och datanät. Mer information om företaget hittar du på deras informativa hemsida eltelnetworks.com/sv/svenska

Rollen

I rollen som Teamchef leder du ett team med personal i olika åldrar. Här får du praktisera ditt framgångsrika ledarskap genom att med planering, intresse och närvaro leda teamet mot uppsatta mål. Tjänsten innebär också att du är i kontakt med såväl gamla som nya kunder och vet vad som krävs för ”nöjd kund”.

Som teamchef ingår du i distriktets ledningsgrupp och rapporterar du till distriktschefen som ansvarar för flera liknande enheter i Mellansverige.

Exempel på ansvar och arbetsuppgifter som ingår i rollen:

  • Ekonomi och verksamhet:
    Ansvara för att teamet når sitt resultat samt levererar måluppfyllelse på lönsamhet, effektivitet och faktureringsgrad.
  • Kvalitet:
    Ansvara för att leverade tjänster uppfyller de krav och mål som är överenskommet med kund.
  • Personal:
    Säkerställa att arbetet bedrivs enligt företagets personalpolicy. Genomföra årliga mål/Utvecklingssamtal. Ansvara för arbetsmiljö och säkerhet och att arbetet bedrivs enligt gällande arbetsmiljöpolicy.

Din bakgrund/profil

Du har troligen en relevant högskoleutbildning eller motsvarande kompetens. Du har flera års erfarenhet av liknade arbete som chef/ledare. Som person är du drivande, entusiastisk och har lätt för att få med dig folk. Du har förmåga att överblicka helheten och göra rätt prioriteringar för teamet.

Att fatta beslut och att utveckla din verksamhet för att ligga i framkant är en självklarhet för dig.

Rätt kompetenser och personliga egenskaper är viktigt och om du kommer från branschen eller närliggande så är det meriterande. Att kunna förstå dina medarbetares vardag och omfattning av olika arbete är viktigt och ofta avgörande för att kunna planera och sätta rätt mål för såväl individ som team.

Din entusiasm och ”framåtlutande” attityd bidrar och gör skillnad!

Du är flytande i tal och skrift i både svenska och engelska då en del av kommunikationen sker på engelska.

Ansökan 

I denna rekrytering samarbetar Eltel med Wise Professionals. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Jan Rosing på jan.rosing@wise.se eller 076 620 29 52.

Urval sker löpande så skicka omgående in din ansökan! Sista ansökningsdag är den 14 april.

Fler tillsatta jobb

Tillsatt

Marknadsprojektledare till YAMAHA Motors

Är du projektledare ut i fingerspetsarna och har möjlighet att resa i tjänsten? Har du erfarenhet av att implementera en visuell identitet i fysiska butiker? Då kan rollen som projektledare till YAMAHA vara något för dig! Det här är ett konsultuppdrag på ett år via KIMM/Wise Professionals.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Marketing Manager till Perimed

Vi söker dig som vill vara med att bygga upp vår digitala närvaro globalt. Vi är ett traditionellt medtechbolag som behöver din hjälp med skapa en modern och träffsäker digital kommunikationsplattform . Har du ett starkt intresse för teknik och medtech och ser du kopplingen mellan marknadsföring och försäljning som tydlig och självklar? Då är det kanske dig vi söker till rollen som Marketing Manager till vårt kontor i Järfälla!

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer