Drivande Teamchef till Eltel i Gävle

Tillsatt

Gävle

Eltel i Gävle söker nu en drivande och kompetent ledare till teamet i Gävleborg. Teamets huvudsakliga uppdrag är felavhjälpning samt förbättringsarbete i telenätet och består av ca 30 medarbetare, främst tekniker.

Eltel erbjuder anslutningstjänster, dygnet-runt-service samt övervakning av befintliga fasta och mobila tele- och datanät. Mer information om företaget hittar du på deras informativa hemsida eltelnetworks.com/sv/svenska

Rollen

I rollen som Teamchef leder du ett team med personal i olika åldrar. Här får du praktisera ditt framgångsrika ledarskap genom att med planering, intresse och närvaro leda teamet mot uppsatta mål. Tjänsten innebär också att du är i kontakt med såväl gamla som nya kunder och vet vad som krävs för ”nöjd kund”.

Som teamchef ingår du i distriktets ledningsgrupp och rapporterar du till distriktschefen som ansvarar för flera liknande enheter i Mellansverige.

Exempel på ansvar och arbetsuppgifter som ingår i rollen:

  • Ekonomi och verksamhet:
    Ansvara för att teamet når sitt resultat samt levererar måluppfyllelse på lönsamhet, effektivitet och faktureringsgrad.
  • Kvalitet:
    Ansvara för att leverade tjänster uppfyller de krav och mål som är överenskommet med kund.
  • Personal:
    Säkerställa att arbetet bedrivs enligt företagets personalpolicy. Genomföra årliga mål/Utvecklingssamtal. Ansvara för arbetsmiljö och säkerhet och att arbetet bedrivs enligt gällande arbetsmiljöpolicy.

Din bakgrund/profil

Du har troligen en relevant högskoleutbildning eller motsvarande kompetens. Du har flera års erfarenhet av liknade arbete som chef/ledare. Som person är du drivande, entusiastisk och har lätt för att få med dig folk. Du har förmåga att överblicka helheten och göra rätt prioriteringar för teamet.

Att fatta beslut och att utveckla din verksamhet för att ligga i framkant är en självklarhet för dig.

Rätt kompetenser och personliga egenskaper är viktigt och om du kommer från branschen eller närliggande så är det meriterande. Att kunna förstå dina medarbetares vardag och omfattning av olika arbete är viktigt och ofta avgörande för att kunna planera och sätta rätt mål för såväl individ som team.

Din entusiasm och ”framåtlutande” attityd bidrar och gör skillnad!

Du är flytande i tal och skrift i både svenska och engelska då en del av kommunikationen sker på engelska.

Ansökan 

I denna rekrytering samarbetar Eltel med Wise Professionals. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Jan Rosing på jan.rosing@wise.se eller 076 620 29 52.

Urval sker löpande så skicka omgående in din ansökan! Sista ansökningsdag är den 14 april.

Fler tillsatta jobb

Tillsatt

Content Manager till ICA-handlarnas Förbund

Vill du jobba kreativt och affärsmässigt med innehåll, digitala strategier, målgrupps- och kanalanalyser för att nå ut till våra målgrupper – Sveriges ICA-handlare och intressenter i omvärlden? Är du en skicklig redaktör med god känsla för att strukturera, skapa och producera innehåll som väcker intresse och engagemang? Då ska du ta chansen att söka en nyinrättad och rolig tjänst som Content Manager hos ICA-handlarnas Förbund.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

HR Business Partner to NREP

NREP prides itself of its ambitious, experienced and talented people, who have accomplishments that truly stand out in our industry. We are proud that our team members chose to stay with NREP because of our entrepreneurial environment, our shared values and our strong commitment to each other.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Nu söker vi en assistent till EQT

Vill du vara en del av Europas mest framgångsrika och framåtlutade investmentbolag?
Söker du en central och bred assistentroll och är serviceminded, flexibel, kommunikativ och ambitiös? Då kan det vara dig vi söker.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Marknadskommunikatör till Wallenstam

Vill du vara med och bidra till en utveckling och miljö på riktigt och arbeta på ett modernt fastighetsbolag? Då kan det här vara rollen för dig. Vi på Wallenstam söker nu en marknadskommunikatör till vårt härliga team i Stockholm!

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer