HR-support till Dahl

Tillsatt

Stockholm Rekrytering

Vill du bli del av ett starkt team på ett företag med engagerade medarbetare och dynamiskt klimat? Då har du kommit rätt! På Dahl drivs vi av att skapa värde för våra kunder och vi strävar efter att alltid göra saker lite bättre och att ge våra kunder det lilla extra.

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

 • Förtroendearbetstid
 • Friskvård
 • Karriärmöjligheter
 • Kollektivavtal

Ditt uppdrag

HR-support på Dahl ansvarar för att bygga effektiva processer och se till att flöden fungerar, vilket innebär både förvaltning och vidareutveckling av aktuella processer. I rollen som HR-support får du arbeta brett med HR-administration samt ge konsultativt stöd till chefer och medarbetare i olika HR-frågor. Du kommer i kontakt med frågor inom hela HR-området, bland annat utbildning, personalstatistik, belöningsfrågor och administration kring tjänstebilar. Utöver de löpande arbetsuppgifterna deltar du även i projekt som berör bland annat digitalisering och utveckling av HR-processerna.

Exempel på arbetsuppgifter:

 • Utbildningsadministration: Ansvar för kurskatalog, anmälningar, kallelser, bokningar, utvärderingar och administration i LMS
 • Personalstatistik: framtagning av nyckeltal, listor och rapporter
 • Tjänstebilshantering: Rapportering, godkännande och svara på frågor kring bilförmåner
 • HR-support mail: svara på dagliga HR-frågor från organisationens chefer
 • Uppdateringar och förändringar i HR-systemen samt dokumentering av HR-processer
 • HR internkommunikation: uppdatering av intranät och utskick av månadsbrev
 • Lönekartläggning och lönestatistik
 • Övrig HR-administration kring avtal, arkivering, fakturor.

Du kommer ingå i ett affärsdrivet HR-team placerat i Kallhäll. Din närmaste kollega inom HR-support är Jessica och du jobbar nära HR-partners Michelle, Maria och din chef är Marianne, HR-chef. HR-teamet bär på mycket kunskap och erfarenhet och arbetar som ett konsultativt stöd till organisationen, och framförallt har de väldigt roligt tillsammans!

Din bakgrund

Du har en relevant erfarenhet av att jobba brett med HR-administration i en liknande roll. Du är självgående i Office-programmen, framförallt Excel och har vana av att arbeta med nyckeltal och rapportering. Du tycker om att arbeta med systemstöd. Du talar och skriver svenska obehindrat, och har goda kunskaper i engelska.

För att trivas i rollen behöver du vara självständig och trygg i din roll och sätta ett stort värde i att skapa och upprätthålla relationer. Du tycker att administration är roligt och har en ”can-do-attityd”. Att vara lösningsorienterad och flexibel är en självklarhet för dig.

Det ses som meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med frågor kring tjänstebilar och förmåner,. Det är även meriterande om du kommer från en bransch med högt tempo.

Om Dahl

På Dahl är vi 1 200 engagerade medarbetare runt om i landet, från Ystad i söder till Kiruna i norr. Var och en och tillsammans strävar vi efter att upplevas som tillgängliga, tillförlitliga och kompetenta.

Vi är ett handelsbolag vilket innebär att inköp, försäljning och logistik är vår kärnverksamhet. För att hantera det behövs dock flera olika tjänster som alla är lika viktiga då Dahl är navet i produkt- och informationsflödet mellan 2 000 leverantörer och 36 000 kunder. Vi har över 100 års branscherfarenhet inom VVS och vår vision är att vara den ledande värdeskaparen i branschen. Det är vår drivkraft. Läs mer här: https://karriar.dahl.se/

Om du vill veta mer

I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise Professionals. Har du frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Paul Sredojevic (paul.sredojevic@wise.se) och Johanna Karlsson (johanna.karlsson@wise.se)

Vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänta därför inte med att skicka in din ansökan! I ansökan kommer du få svara på några urvalsfrågor. Svara gärna ärligt på dessa frågor då de ligger till grund för vårt fortsatta urvalsarbete.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Vår rekryteringsprocess

Detta är vår standardprocess. I det fall vi förväntar oss ett stort urval, eller mindre antal sökande kommer vi att anpassa processen och tidplanen kommer att disponeras något olika. Detta kommer du att märka och få information om löpande i kontakten med ansvarig rekryteringskonsult.

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering fri från fördomar och magkänsla för att säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete.

Urval/Tester

Vi ser till kompetens och arbetspotential vilket innebär att du som kandidat får genomföra arbetspsykologiska tester tidigt i processen. Vi vill nämligen samla in så mycket fakta som möjligt för att kunna göra den bästa matchningen på kravprofilen. Alla kandidater får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi följer upp med både kandidat och kund efter 1 månad samt efter 5 månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Fler tillsatta jobb

Tillsatt

Marketing Specialist

Har du erfarenhet av att förstå och skapa framgång utifrån ett digitalt marknadsföringsperspektiv? Drivs du av att vara del i ett team och företag som skapar flexibla och anpassningsbara byggnader för ett mer hållbart och tillgängligt samhälle? Då kan denna roll vara precis det du söker. Nu söker vi dig som vill ta en aktiv roll som Marketing Specialist i uppbyggnaden av ett nytt varumärke, en ny avdelning och en ny roll.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Kommunikatör internkommunikation

Vi söker nu en Kommunikatör med ansvar för internkommunikation. Som Kommunikatör hos Arriva kommer du att spela en viktig roll i de utvecklingsprojekt och den digitala transformation som präglar vårt kommunikationsarbete.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Executive Assistant sökes till Euro Accident

Vill du jobba på en arbetsplats där hälsa och rätt försäkring är navet i verksamheten?
Där kulturen genomsyras av ledord som att ”vi bryr oss om varandra”, ”vi agerar nu” och ”vi vågar testa nya saker”? Rollen är ny och det finns stora möjligheter att påverka innehållet där du primärt stöttar chefsjuristen och ledningsgruppen som består av åtta personer.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer