Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

Senior HR Business Partner till Sobi

Sobi gör betydande skillnad för människor som lever med sällsynta sjukdomar genom innovativa behandlingar. Sobi är ett dynamiskt företag i tillväxt och vi söker nu en HR Business Partner som vill vara med och utveckla företaget och dess medarbetare.

Vill du arbeta i en organisation där man gör betydande skillnad för människor som lever med sällsynta sjukdomar? Sobi är ett internationellt dynamiskt företag i tillväxt och vi söker nu en HR Business Partner som vill vara med på vår resa.

Vi erbjuder dig en utvecklande roll där du tillsammans med kollegor hjälper och stöttar kunder på bästa sätt så att vi gemensamt kan jobba för patientens bästa med att rädda liv. Vi tror på att förena människor med olika bakgrund, kulturer och kompetenser. Här är det högt i tak; ledarskapet, verksamheten och HR-funktionen arbetar nära varandra.

Arbetsuppgifter

·        Du arbetar brett, med både strategiskt och operativt HR arbete nära våra chefer och medarbetare där du är en viktig del i företagets framgång.

·        Du coachar och vägleder chefer i deras ledarskap samt stöttar med utveckling av deras team på grupp och individnivå.

·        Du kommer att hålla workshops och arbeta med personalutveckling.

·        Du leder fackliga förhandlingar och hjälper chefer i tolkningar av avtal och lagar.

·        Du driver självständigt frågor inom ditt ansvarsområde och följer upp att policys, metoder och riktlinjer

·        Du fungerar som ett stöd till chefer och medarbetare i bl. a arbetsrätt, compensation & benefits, rekrytering, lönesättning och andra personalfrågor.

 Din profil

Du har sannolikt arbetat minst fem år i en bred HR Business Partner roll. Vi ser gärna att du har arbetat med coachning av chefer, lett förhandlingar och är van att arbeta i en internationell miljö. För att bli framgångsrik i denna roll är du trygg i dig själv, har lätt för att kommunicera samt skapa förtroende och goda relationer. Du är noggrann, strukturerad och trivs med att arbeta både självständigt och i team. Du talar och skriver obehindrat på såväl svenska som engelska

Vi erbjuder dig. En utvecklande roll i en internationell verksamhet i tillväxt, där du tillsammans med kollegor jobbar för patientens bästa och där vi till och med kan vara med och rädda liv. Vår kultur kännetecknas av högpresterande team som är engagerade i att hjälpa patienter – våra värderord är Care, Ambition, Urgency, Ownership and Partnership.

Mer om oss. På Sobi gör vi betydande skillnad för människor som lever med sällsynta sjukdomar. Som ett specialiserat, internationellt biofarmaceutiskt företag, tillhandahåller vi innovativa behandlingar inom hemofili, immunologi samt nischläkemedel. Vi tillför något sällsynt till sällsynta sjukdomar—en tro på styrkan av fokus, kraften av att vara snabbtänkta och potentialen hos de människor vi finns till för. Det hårda arbete och den hängivenhet som våra cirka 1050 medarbetare runt om i världen bidrar med har varit avgörande för vår framgång i Europa, Nordamerika, Mellanöstern, Ryssland och Nordafrika. 2018 uppgick de totala intäkterna till 9,1 miljarder SEK. Sobis aktie (STO:SOBI) är noterad på Nasdaq Stockholm. Ytterligare information finns på www.sobi.com

Om du vill veta mer – I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise Professionals. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Paul Sredojevic på paul.sredojevic@wise.se eller 076-000 18 63 och Johanna Nyqwist på johanna.nyqwist@wise.se eller 073-521 65 87. Vi svarar dig så snart vi är tillbaka från vår sommarledighet

Vi kommer att intervjua kandidater under veckorna 33- 36.Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail.

Glad sommar och varmt välkommen med din ansökan!

Förmåner: Friskvård, Karriärmöjligheter, Kollektivavtal