Två jurister – affärsområdet Corporate & Enterprise

Tillsatt

Stockholm

På WSA: s Stockholmskontor arbetar cirka 40 personer. Vi växer och söker nu målinriktade jurister som vågar och kan omvärdera givna lösningar.

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Friskvård
  • Karriärmöjligheter
  • Privat sjukförsäkring

Om tjänsterna: Vi söker två jurister till affärsområdet Corporate & Enterprise. Du kommer självständigt och i team biträda advokatbyråns klienter i löpande rådgivning som en långvarig partner. Du kommer också vara en del i större processer, delta vid framtagande av nya avtalspaket och vid strategisk rådgivning i klientens verksamhet.

Målstyrning via Corporate & Enterprise innebär ett strategiskt helhetsgrepp på klientens verksamhet och de frågor som är aktuella för stunden. Tillsammans maximerar vi våra klienters affärsnytta.

Om oss. Vi är en av Sveriges större advokatbyråer med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg, Borås, Jönköping och Umeå. Vårt mål är att uppnå största möjliga affärsnytta för våra klienter och det gör vi tillsammans med över 100 engagerade, innovativa och skickliga medarbetare. Vi erbjuder en utmanande och rolig arbetsplats där vi utvecklas och trivs.

Vi har ett stort intresse för juridisk problemlösning och har hög integritet. Vi är noggranna och arbetar målinriktat och vi gillar att jobba i team.

Om dig. Vi söker dig som antingen är tingsmeriterad, möjligen även har erfarenhet från hovrätt, och har ett utpräglat intresse för att processa eller dig som har minst ett års tidigare yrkeserfarenhet från annan affärsjuridisk byrå med erfarenhet av företagsförvärv, bolagsrätt, due diligence och allmän affärsjuridik. Tingsmeritering är meriterande men inte ett krav.

Hos oss arbetar vi i regel i projekt som behöver starka team med olika kompetenser. Du kommer därmed uppskattas lika högt för ett analytiskt och metodiskt arbetssätt som för god social förmåga och prestigelöshet.

Tillsammans ser vi till att du får rätt fortbildning och stöd för att fortsätta utvecklas inom ramen för affärsområdet. Vi tillämpar lönetrappa och gemensam provision.

I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise Professionals. Har du frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Paul Sredojevic (paul.sredojevic@wise.se).

Vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänta därför inte med att skicka in din ansökan! I ansökan kommer du få svara på några urvalsfrågor.

Fler tillsatta jobb

Tillsatt

Communication & PR Manager

Adapteo skapar flexibla och anpassningsbara byggnader för ett mer hållbart och tillgängligt samhälle. Nu söker vi dig som vill ta en aktiv roll som Communication & PR Manager i uppbyggnaden av ett nytt varumärke!

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Content Manager till ICA-handlarnas Förbund

Vill du jobba kreativt och affärsmässigt med innehåll, digitala strategier, målgrupps- och kanalanalyser för att nå ut till våra målgrupper – Sveriges ICA-handlare och intressenter i omvärlden? Är du en skicklig redaktör med god känsla för att strukturera, skapa och producera innehåll som väcker intresse och engagemang? Då ska du ta chansen att söka en nyinrättad och rolig tjänst som Content Manager hos ICA-handlarnas Förbund.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer