Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

Lön- & Personalhandläggare/administratör

Vill du arbeta hos en trygg och stabil arbetsgivare i en ny roll internt? Här kommer du självständigt att driva lönearbetet men även få möjligheten att bredda dig inom HR området.

Vill du arbeta hos en trygg och stabil arbetsgivare i en ny roll internt? Här kommer du självständigt att driva lönearbetet men även få möjligheten att bredda dig inom HR området.

Vad ska du göra

Vi har precis tagit hem våra löner för att självständigt sköta dem inhouse och söker nu dig som vill fortsätta att bygga vidare på vår löneprocess. Du kommer att tillhöra ett härligt team där du rapporterar till Ulrika som är chef HR/Stab. Du samarbetar nära vår personalhandläggare Karina som också är din back-up. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att vara:

  • Hantera hela lönekedjan för cirka 170 tjänstemannalöner i Agda PS tillsammans med nuvarande personalhandläggare.
  • Tillsammans med Ulrika arbeta med lönerevisionsarbete samt lönekartläggning
  • Ansvara för masterdata i Agda samt vara systemansvarig
  • Administration kring förmåner och pensioner
  • Arbeta med övrig personaladministration, processer och policys

Vem är du

Vi ser att du som söker har god kunskap inom löneområdet där du självständigt arbetat med hela lönekedjan, har du sedan tidigare suttit i en ensamroll inom lön är det meriterande. Vi tror att du sedan tidigare har arbetat med personaladministration. Du gillar system och du vill gärna vara med och driva vår digitaliseringsresa framåt och ett krav är att du sedan tidigare arbetat i Agda.

Då det här är en ny roll hos oss har du en möjlighet att tänka nytt för att kunna fortsätta att bygga vår löneprocess effektivt. Du då kommer att vara den med mest kunskap inom lön i organisationen ser vi att du är trygg med din kunskap och är självständig samtidigt som du ser en fördel med att samarbeta nära med övriga i teamet. Du trivs i att arbeta i centralroll i bolaget med ett stort fokus på service.

Erbjudande

Givetvis har vi ett av riktigt bra kollektivavtal med tjänstepension. Vi har också ersättning för utlägg vid läkarbesök och väl tilltaget motionsbidrag. Vår arbetstid ger utrymme för flexibilitet under ansvar. Vi sitter i nyrenoverade lokaler på Södermalm i Stockholm.

Vi arbetar aktivt för att ha en arbetsmiljö som bidrar till att hälsa, arbetsglädje och utveckling främjas, och du ges naturligtvis möjlighet att använda din motionstimme.

Vill du veta mer?

I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise Professionals. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Ulrika Franzén Körlof på ulrika.franzen-korlof@wise.se. Du kan också ställa frågor till Unionens fackliga ombud på arbetsplatsen Eddie Johansson, eddie.johansson@unionensakassa.se, telefon 010-1834049.

Då vi går in i semestertider kommer annonsen att ligga ute till och med den 2019-08-15, och urvalet kommer att påbörjas efter det. Vi ser fram emot att få din ansökan via www.wise.se senast det datumet.

Om Unionens A-kassa

Unionens arbetslöshetskassa är den näst största arbetslöshetskassan i Sverige med ca 640 000 medlemmar.

Vi är ungefär 170 anställda med kontor på Södermalm i Stockholm och centralt i Malmö. Vi fattar beslut i ärenden om medlemskap och arbetslöshetsersättning enligt lagen om arbetslöshetskassor (LAK) och lagen om arbetslöshetsförsäkring (ALF). Arbetslöshetsförsäkringen är en omställningsförsäkring vid arbetslöshet och vårt arbete påverkar många människors vardag.

Vi lägger stor vikt vid kvalitet, effektivitet, tillgänglighet och engagemang. Vi är en organisation som möter framtiden med ett digitaliseringsfokus där säkerhetsaspekter är viktiga bitar. Vår vision är att vara det självklara valet.

Förmåner: Friskvård, Förtroendearbetstid, Karriärmöjligheter, Kollektivavtal