Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

HR Administratör till DNB Bank

Vill du att vara med att utveckla processer och rutiner och har tidigare erfarenhet från att arbeta som HR administatör? Här har du chansen att bli en del av DNBs härligt HR-team!

Som HR administatör på DNB kommer du ingå i ett HR team som består av två HR Partners, en löneansvarig och en HR Chef. Utöver att ansvara för Sverige har vi även ansvar för DNB’s verksamheter i Finland, Danmark och Tyskland. Vi behöver nu utöka vårt team med en HR administratör. Du kommer vara placerad på vårt fina kontor i centrala Stockholm. 

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

Tillsammans med kollegorna på avdelningen kommer du arbeta för att DNBs chefer och medarbetare ska få ett professionellt HR stöd. Du kommer att ansvara för HR-administrationen och vara back up till löneansvarige samt jobba nära våra kollegor på ekonomiavdelningen.
HR administrationen innebär bland annat att du tar ansvar för vårt personalsystem, tar fram personalstatistik, anställningskontrakt, on/off boarding av nya medarbetare, sköta pensionsadministrationen mm. Du kommer även att hålla ihop administrationen kring våra expatriater, tillsammans med våra norska kollegor.

Förutom detta kommer du också få möjligheter att vara delaktig i övriga projekt inom HR-området, som tex rekryteringsprocesser, lönekartläggning, lönerevisionen mm.

Mer om dig:

För att lyckas i denna roll tror vi att du har arbetat brett med HR administration och du har koll på administrativa processer inom en HR avdelning. Som person är du strukturerad, drivande, prestigelös och proaktiv i ditt arbetssätt. Du är van att använda olika HR system och du uttrycker dig väl i tal och i skrift både på svenska och på engelska. Är du en administratör ut i fingerspetsarna, gillar struktur och ordning och ser möjligheter i att förbättra rådande rutiner? Då är detta tjänsten för dig! Vi ser givetvis också att du triggas av våra värdeord nyfiken, modig och ansvarsfull.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder ett positivt arbetsklimat med högt engagemang och ansvarstagande och kompetenta kollegor. Hos oss får du vara med och påverka och bidra till bolagets fortsatta utveckling. På DNB Bank strävar vi efter att skapa en kultur som där medarbetarna känner engagemang och trivs på jobbet, samtidigt som vi värnar om balans mellan arbete och fritid.

DNB strävar efter att skapa en arbetsplats där alla medarbetare trivs och känner sig inkluderade. DNB arbetar utifrån synsättet att mångfald och jämn könsfördelning ökar kvaliteten på de produkter och tjänster som DNB erbjuder.

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise Professionals. Du söker tjänsten ansökningslänken på Wise Professionals hemsida. För att säkerställa en objektiv och icke-diskriminerade rekrytering kommer du att få genomföra arbetspsykologiska tester om du går vidare i denna process.

Har du frågor om tjänsten kan du kontakta ansvarig rekryteringskonsult Johanna Nyqwist på johanna.nyqwist@wise.se.

Vi kommer att intervjua kandidater under veckorna 33- 34.Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail.

Glad sommar och varmt välkommen med din ansökan!

Förmåner: Friskvård, Förtroendearbetstid, Karriärmöjligheter, Kollektivavtal