HR Administratör till DNB Bank

Tillsatt

Stockholm Rekrytering

Vill du att vara med att utveckla processer och rutiner och har tidigare erfarenhet från att arbeta som HR administatör? Här har du chansen att bli en del av DNBs härligt HR-team!

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Förtroendearbetstid
  • Friskvård
  • Karriärmöjligheter
  • Kollektivavtal

Som HR administatör på DNB kommer du ingå i ett HR team som består av två HR Partners, en löneansvarig och en HR Chef. Utöver att ansvara för Sverige har vi även ansvar för DNB’s verksamheter i Finland, Danmark och Tyskland. Vi behöver nu utöka vårt team med en HR administratör. Du kommer vara placerad på vårt fina kontor i centrala Stockholm. 

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

Tillsammans med kollegorna på avdelningen kommer du arbeta för att DNBs chefer och medarbetare ska få ett professionellt HR stöd. Du kommer att ansvara för HR-administrationen och vara back up till löneansvarige samt jobba nära våra kollegor på ekonomiavdelningen.
HR administrationen innebär bland annat att du tar ansvar för vårt personalsystem, tar fram personalstatistik, anställningskontrakt, on/off boarding av nya medarbetare, sköta pensionsadministrationen mm. Du kommer även att hålla ihop administrationen kring våra expatriater, tillsammans med våra norska kollegor.

Förutom detta kommer du också få möjligheter att vara delaktig i övriga projekt inom HR-området, som tex rekryteringsprocesser, lönekartläggning, lönerevisionen mm.

Mer om dig:

För att lyckas i denna roll tror vi att du har arbetat brett med HR administration och du har koll på administrativa processer inom en HR avdelning. Som person är du strukturerad, drivande, prestigelös och proaktiv i ditt arbetssätt. Du är van att använda olika HR system och du uttrycker dig väl i tal och i skrift både på svenska och på engelska. Är du en administratör ut i fingerspetsarna, gillar struktur och ordning och ser möjligheter i att förbättra rådande rutiner? Då är detta tjänsten för dig! Vi ser givetvis också att du triggas av våra värdeord nyfiken, modig och ansvarsfull.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder ett positivt arbetsklimat med högt engagemang och ansvarstagande och kompetenta kollegor. Hos oss får du vara med och påverka och bidra till bolagets fortsatta utveckling. På DNB Bank strävar vi efter att skapa en kultur som där medarbetarna känner engagemang och trivs på jobbet, samtidigt som vi värnar om balans mellan arbete och fritid.

DNB strävar efter att skapa en arbetsplats där alla medarbetare trivs och känner sig inkluderade. DNB arbetar utifrån synsättet att mångfald och jämn könsfördelning ökar kvaliteten på de produkter och tjänster som DNB erbjuder.

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise Professionals. Du söker tjänsten ansökningslänken på Wise Professionals hemsida. För att säkerställa en objektiv och icke-diskriminerade rekrytering kommer du att få genomföra arbetspsykologiska tester om du går vidare i denna process.

Har du frågor om tjänsten kan du kontakta ansvarig rekryteringskonsult Johanna Nyqwist på johanna.nyqwist@wise.se.

Vi kommer att intervjua kandidater under veckorna 33- 34.Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail.

Glad sommar och varmt välkommen med din ansökan!

Vår rekryteringsprocess

Detta är vår standardprocess. I det fall vi förväntar oss ett stort urval, eller mindre antal sökande kommer vi att anpassa processen och tidplanen kommer att disponeras något olika. Detta kommer du att märka och få information om löpande i kontakten med ansvarig rekryteringskonsult.

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering fri från fördomar och magkänsla för att säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete.

Urval/Tester

Vi ser till kompetens och arbetspotential vilket innebär att du som kandidat får genomföra arbetspsykologiska tester tidigt i processen. Vi vill nämligen samla in så mycket fakta som möjligt för att kunna göra den bästa matchningen på kravprofilen. Alla kandidater får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi följer upp med både kandidat och kund efter 1 månad samt efter 5 månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Här ligger Dnb Bank Asa, Filial Sverige

Regeringsgatan 59, Stockholm

Fler tillsatta jobb

Tillsatt

Marketing Specialist

Har du erfarenhet av att förstå och skapa framgång utifrån ett digitalt marknadsföringsperspektiv? Drivs du av att vara del i ett team och företag som skapar flexibla och anpassningsbara byggnader för ett mer hållbart och tillgängligt samhälle? Då kan denna roll vara precis det du söker. Nu söker vi dig som vill ta en aktiv roll som Marketing Specialist i uppbyggnaden av ett nytt varumärke, en ny avdelning och en ny roll.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Kommunikatör internkommunikation

Vi söker nu en Kommunikatör med ansvar för internkommunikation. Som Kommunikatör hos Arriva kommer du att spela en viktig roll i de utvecklingsprojekt och den digitala transformation som präglar vårt kommunikationsarbete.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Executive Assistant sökes till Euro Accident

Vill du jobba på en arbetsplats där hälsa och rätt försäkring är navet i verksamheten?
Där kulturen genomsyras av ledord som att ”vi bryr oss om varandra”, ”vi agerar nu” och ”vi vågar testa nya saker”? Rollen är ny och det finns stora möjligheter att påverka innehållet där du primärt stöttar chefsjuristen och ledningsgruppen som består av åtta personer.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer