HR Manager – Bright Group

Tillsatt

Stockholm Rekrytering

We are Bright. Vi är Nordens ledande leverantör inom events, underhållning och upplevelser. Vi söker dig som vill arbeta i en bred nordisk HR roll med ett fokus på att vidareutveckla befintliga HR-processer samt implementera nya.

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Förtroendearbetstid
  • Kollektivavtal
  • Privat sjukförsäkring

Rollen:

I tjänsten som HR Manager kommer du att ha ett stort fokus på det operativa och strategiska HR arbetet med ansvar för hela HR-processen med att stötta 35 chefer inom Norden. Tjänsten omfattar bland annat arbetsuppgifter inom arbetsrätt, arbetsmiljö, rekrytering, löneöversynsarbete, ledarutveckling och att självständigt genomföra företagets lönekartläggning och analys. Du blir ett coachande stöd och bollplank till företagets chefer i den dagliga verksamheten och du ingår i den operativa ledningsgruppen.

Du rapporterar till Patrick Svensk som är CEO och tjänsten är baserad på vårt kontor i Årsta. Vår verksamhet komma att flyttas till nya lokaler i nordvästra Stockholm under hösten 2020.

Exempel på dina arbetsuppgifter kan vara:

  • Ansvara för alla förekommande HR-relaterade uppgifter för den svenska verksamheten
  • Ansvarig för att driva anställnings- och rekryteringsprocesserna
  • Ansvarig för implementering och anpassning av HR-processer
  • Utbilda och guida chefer i HR-processer
  • Chefssupport i alla förekommande personalrelaterade frågor
  • Samarbete med alla nordiska kontor kring strategier för HR-processerna

Vem är vi?

Vi har över 350 entusiastiska medarbetare som skapar oförglömliga upplevelser genom att kombinera lång erfarenhet med nya idéer. Utöver våra anställda jobbar vi med designer och andra kreativa talanger inom underhållnings- och eventbranschen. Bright Group bildades år 2011, när AVAB-CAC och Eastway gick ihop och skapade Nordens största företag inom event- och underhållningsbranschen. Sedan dess har mer än 20 av Nordens ledande företag anslutit sig, många av vilka har över 30 års erfarenhet i branschen. Det som utmärker oss är just kombinationen av gedigen erfarenhet och nya idéer.

Bright Group ägs av CapMan Buyout IX Fund tillsammans med våra dotterbolags tidigare ägare.

Idag har vi verksamheter i Sverige, Finland och Norge. Vi är ett entreprenöriellt bolag med engagerade medarbetare som stärker relationer genom möten, upplevelser och träffsäker kommunikation. Vår passion att beröra och skapa minnen för livet går som en tydlig röd tråd genom våra arrangemang. 

Vem är du?

Du har förmågan att arbeta strategiskt med HR-frågor och tycker samtidigt det operativa arbetet är riktigt kul! Du ser fram emot att ansvara för HR i en nordisk verksamhet och vill vara med och påverka och bidra.

Vi söker dig som har arbetat några år i en bred generalistroll och arbetat brett med HR i olika miljöer och projekt. Vi ser att du har erfarenhet från kollektivavtalsbunden verksamhet där du drivit egna förhandlingar samt att du har erfarenhet från att sköta hela rekryteringsprocessen självständigt. I grunden har du en akademisk examen inom personal eller motsvarande. Då vi är ett nordiskt bolag ser vi att du kan kommunicera obehindrat på svenska och engelska.

Vi ser att du har ett stort intresse utav intern och externkommunikation. Det är meriterande om du har jobbat med detta tidigare.

Då du ensam har HR-ansvaret är det ett krav att du är självgående, initiativtagande samt lösningsorienterad.

Ta reda på mer!

I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise Professionals. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Paul Sredojevic på paul.sredojevic@wise.se, 076-000 18 63 eller Maria Esborn på maria.esborn@wise.se, 073-521 65 98

Vi kommer att intervjua kandidater under veckorna 33- 36. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail.

Glad sommar och varmt välkommen med din ansökan!

Vår rekryteringsprocess

Detta är vår standardprocess. I det fall vi förväntar oss ett stort urval, eller mindre antal sökande kommer vi att anpassa processen och tidplanen kommer att disponeras något olika. Detta kommer du att märka och få information om löpande i kontakten med ansvarig rekryteringskonsult.

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering fri från fördomar och magkänsla för att säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete.

Urval/Tester

Vi ser till kompetens och arbetspotential vilket innebär att du som kandidat får genomföra arbetspsykologiska tester tidigt i processen. Vi vill nämligen samla in så mycket fakta som möjligt för att kunna göra den bästa matchningen på kravprofilen. Alla kandidater får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi följer upp med både kandidat och kund efter 1 månad samt efter 5 månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Här ligger Bright Group AB

Älvkällevägen 3, Stockholm

Fler tillsatta jobb

Tillsatt

Marketing Specialist

Har du erfarenhet av att förstå och skapa framgång utifrån ett digitalt marknadsföringsperspektiv? Drivs du av att vara del i ett team och företag som skapar flexibla och anpassningsbara byggnader för ett mer hållbart och tillgängligt samhälle? Då kan denna roll vara precis det du söker. Nu söker vi dig som vill ta en aktiv roll som Marketing Specialist i uppbyggnaden av ett nytt varumärke, en ny avdelning och en ny roll.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Kommunikatör internkommunikation

Vi söker nu en Kommunikatör med ansvar för internkommunikation. Som Kommunikatör hos Arriva kommer du att spela en viktig roll i de utvecklingsprojekt och den digitala transformation som präglar vårt kommunikationsarbete.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Executive Assistant sökes till Euro Accident

Vill du jobba på en arbetsplats där hälsa och rätt försäkring är navet i verksamheten?
Där kulturen genomsyras av ledord som att ”vi bryr oss om varandra”, ”vi agerar nu” och ”vi vågar testa nya saker”? Rollen är ny och det finns stora möjligheter att påverka innehållet där du primärt stöttar chefsjuristen och ledningsgruppen som består av åtta personer.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer