Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

HR Manager – Bright Group

We are Bright. Vi är Nordens ledande leverantör inom events, underhållning och upplevelser. Vi söker dig som vill arbeta i en bred nordisk HR roll med ett fokus på att vidareutveckla befintliga HR-processer samt implementera nya.

Rollen:

I tjänsten som HR Manager kommer du att ha ett stort fokus på det operativa och strategiska HR arbetet med ansvar för hela HR-processen med att stötta 35 chefer inom Norden. Tjänsten omfattar bland annat arbetsuppgifter inom arbetsrätt, arbetsmiljö, rekrytering, löneöversynsarbete, ledarutveckling och att självständigt genomföra företagets lönekartläggning och analys. Du blir ett coachande stöd och bollplank till företagets chefer i den dagliga verksamheten och du ingår i den operativa ledningsgruppen.

Du rapporterar till Patrick Svensk som är CEO och tjänsten är baserad på vårt kontor i Årsta. Vår verksamhet komma att flyttas till nya lokaler i nordvästra Stockholm under hösten 2020.

Exempel på dina arbetsuppgifter kan vara:

  • Ansvara för alla förekommande HR-relaterade uppgifter för den svenska verksamheten
  • Ansvarig för att driva anställnings- och rekryteringsprocesserna
  • Ansvarig för implementering och anpassning av HR-processer
  • Utbilda och guida chefer i HR-processer
  • Chefssupport i alla förekommande personalrelaterade frågor
  • Samarbete med alla nordiska kontor kring strategier för HR-processerna

Vem är vi?

Vi har över 350 entusiastiska medarbetare som skapar oförglömliga upplevelser genom att kombinera lång erfarenhet med nya idéer. Utöver våra anställda jobbar vi med designer och andra kreativa talanger inom underhållnings- och eventbranschen. Bright Group bildades år 2011, när AVAB-CAC och Eastway gick ihop och skapade Nordens största företag inom event- och underhållningsbranschen. Sedan dess har mer än 20 av Nordens ledande företag anslutit sig, många av vilka har över 30 års erfarenhet i branschen. Det som utmärker oss är just kombinationen av gedigen erfarenhet och nya idéer.

Bright Group ägs av CapMan Buyout IX Fund tillsammans med våra dotterbolags tidigare ägare.

Idag har vi verksamheter i Sverige, Finland och Norge. Vi är ett entreprenöriellt bolag med engagerade medarbetare som stärker relationer genom möten, upplevelser och träffsäker kommunikation. Vår passion att beröra och skapa minnen för livet går som en tydlig röd tråd genom våra arrangemang. 

Vem är du?

Du har förmågan att arbeta strategiskt med HR-frågor och tycker samtidigt det operativa arbetet är riktigt kul! Du ser fram emot att ansvara för HR i en nordisk verksamhet och vill vara med och påverka och bidra.

Vi söker dig som har arbetat några år i en bred generalistroll och arbetat brett med HR i olika miljöer och projekt. Vi ser att du har erfarenhet från kollektivavtalsbunden verksamhet där du drivit egna förhandlingar samt att du har erfarenhet från att sköta hela rekryteringsprocessen självständigt. I grunden har du en akademisk examen inom personal eller motsvarande. Då vi är ett nordiskt bolag ser vi att du kan kommunicera obehindrat på svenska och engelska.

Vi ser att du har ett stort intresse utav intern och externkommunikation. Det är meriterande om du har jobbat med detta tidigare.

Då du ensam har HR-ansvaret är det ett krav att du är självgående, initiativtagande samt lösningsorienterad.

Ta reda på mer!

I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise Professionals. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Paul Sredojevic på paul.sredojevic@wise.se, 076-000 18 63 eller Maria Esborn på maria.esborn@wise.se, 073-521 65 98

Vi kommer att intervjua kandidater under veckorna 33- 36. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail.

Glad sommar och varmt välkommen med din ansökan!

Förmåner: Förtroendearbetstid, Kollektivavtal, Privat sjukförsäkring