HR-generalist till Upplands Motor

Tillsatt

Stockholm Rekrytering

Är du redo för en bred HR-roll, drivs du av att arbeta nära engagerade ledare där fokus ligger på det operativa chefsstödet? Älskar du dessutom att köra bil, arbeta i olika miljöer från dag till dag med en ”coffee to go” i handen, då fortsätter du läsa nu!

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

 • Förmånsbil
 • Förtroendearbetstid
 • Friskvård
 • Kollektivavtal

Förutom det operativa arbetet får du möjlighet att delta i utveckling av processer och rutiner med fantastiska kollegor – de kallar sig själva lite blygsamt ”Världens bästa HR-Team”.

Bilbranschen är snabbrörlig och Upplands Motor är med och leder förändringen med nya tekniker och arbetssätt. Det du kan förvänta dig är händelserika dagar och engagerade medansvariga som sätter guldkant på varje arbetsdag.

Ditt uppdragVi söker dig som gärna omgående vill kliva in och arbeta brett med HR och stötta både ledare, HR-teamet och medansvariga. HR har en viktig plats inom Upplands Motor, så du kommer att få stora möjligheter att vara med och utveckla dig själv, och hur HR-arbetet bedrivs. Du blir en del av HR-teamet som består av HR Chef, två HR Business Partners, två HR Generalister (där du blir en) samt två kollegor som arbetar med lön. Du rapporterar till HR Chef och jobbar väldigt nära övriga i teamet. Som HR Generalist kommer du att vara ett konsultativt stöd till ledare i olika befattningar och verksamheter, vilket bland annat kan innebära att i ena stunden bistå i en facklig förhandling i Rosersberg för att i nästa ta fram ett anställningsavtal eller stötta i en rekrytering i Länna.

Exempel på arbetsuppgifter

 • Operativt chefsstöd inom rekrytering, rehab, fackliga förhandlingar och individärenden
 • Delta tillsammans med HR-teamet i arbetet kring att utveckla processer och rutiner
 • Ansvara för att HR:s sidor på intranätet samt rekryteringssystem är uppdaterade med relevant information
 • All typ av förekommande HR administration

Din bakgrund

 • Examen inom personalområdet
 • Några års erfarenhet av liknande tjänst
 • Körkort är nödvändigt för tjänsten

Som person motiveras du av att både kunna arbeta självständigt, fatta egna beslut men samtidigt längtar du till gemensamma träffar för att få arbeta i team. Att kunna röra dig mellan olika anläggningar ser du gärna som ett tillfälle till miljöombyte – våra anläggningar finns från Uppsala i Norr till Södertälje i Söder. Vidare som person är du prestigelös och för att trivas i rollen har du även ett tydligt servicetänk, där du alltid sätter kunden främst. Du är modig och får med fördel komma med innovativa idéer och lösningar. Du har en naturlig fallenhet för att skapa relationer och är en god kommunikatör. Därutöver är du en person som förhåller dig entusiastisk och positiv även i tuffa situationer och påverkar din omgivning snarare än reagerar på den.

Om oss
Upplands Motor är ett av Sveriges mest kundfokuserade bilföretag med unika servicekoncept. Ett familjeägt bolag med drygt 800 anställda. Bolaget erbjuder service- och verkstadstjänster samt nya och begagnade bilar av märkena Volvo, Ford, Renault och Mercedes-Benz.
Verksamheten omsätter ca 5 miljarder kronor. Upplands Motor etablerades 1964 i Uppsala, och finns idag även i Arlandastad, Tierp, Hammarby Sjöstad, Danderyd, Södertälje, Länna och i Kista där huvudkontoret ligger.
Med utgångspunkt i värderingarna Enkelt-Omtänksamt-Engagerat hjälper Upplands
Motor sina kunder i vardagen, på jobbet och allt däremellan. För mer info välkomnar vi dig till
http://www.upplandsmotor.se/

Välkommen till Upplands Motor! Vi tror på riktigt bra service. Det gäller både dig och din bil.

ErbjudandeUpplands Motor är ett företag i tillväxt där expansion och tillväxt kommer att vara en del av utvecklingen framåt. Det finns mycket att göra på HR vilket är positivt om man är en person som gillar att utveckla och driva. Du erbjuds ett arbete med stor frihet under ansvar. Vidare är Upplands Motor ett företag där man trivs ihop och har roligt tillsammans. Upplands Motors framgång bygger på unikt kundfokus, stort engagemang och stark lagkänsla. Organisationen är platt och snabb, medarbetare jobbar tätt ihop och har kul tillsammans! Upplands Motors HR-Team är dessutom nominerade till Årets HR-Team i Human Growth Award 2019!

Ta reda på mer!

I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise Professionals. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Paul Sredojevic på paul.sredojevic@wise.se, 076-000 18 63. Vi kommer att intervjua kandidater under veckorna 33- 36. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail.

Glad sommar och varmt välkommen med din ansökan!

Vår rekryteringsprocess

Detta är vår standardprocess. I det fall vi förväntar oss ett stort urval, eller mindre antal sökande kommer vi att anpassa processen och tidplanen kommer att disponeras något olika. Detta kommer du att märka och få information om löpande i kontakten med ansvarig rekryteringskonsult.

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering fri från fördomar och magkänsla för att säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete.

Urval/Tester

Vi ser till kompetens och arbetspotential vilket innebär att du som kandidat får genomföra arbetspsykologiska tester tidigt i processen. Vi vill nämligen samla in så mycket fakta som möjligt för att kunna göra den bästa matchningen på kravprofilen. Alla kandidater får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi följer upp med både kandidat och kund efter 1 månad samt efter 5 månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Fler tillsatta jobb

Tillsatt

Executive Assistant sökes till Euro Accident

Vill du jobba på en arbetsplats där hälsa och rätt försäkring är navet i verksamheten?
Där kulturen genomsyras av ledord som att ”vi bryr oss om varandra”, ”vi agerar nu” och ”vi vågar testa nya saker”? Rollen är ny och det finns stora möjligheter att påverka innehållet där du primärt stöttar chefsjuristen och ledningsgruppen som består av åtta personer.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Communication & PR Manager

Adapteo skapar flexibla och anpassningsbara byggnader för ett mer hållbart och tillgängligt samhälle. Nu söker vi dig som vill ta en aktiv roll som Communication & PR Manager i uppbyggnaden av ett nytt varumärke!

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer