Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

HR Business Partner till ICA Logistik

I Västerås finns ett av Sveriges största och ledande lager med över 1100 medarbetare som förser ICA-butiker med varor. En arbetsplats med ständig puls och härligt kamratskap. Nästan lite kosmopolitiskt, ett Manhattan med puls dygnet runt, olika människor med olika bakgrund och en fantastiskt mängd med framgångssagor där allt är möjligt! Nu söker vi dig engagerade HR Business Partner som vill vara en del i ingredienslistan i vårt framgångsrecept!

Din nya vardag?
HR är en av lagerdriftens viktiga framgångsfaktorer och bidrar i många verksamhetsfrågor. Här finns möjlighet för dig att skapa betydande värde och verklig skillnad i en organisation med fokus på att uppnå en attraktiv och hälsosam lagerdrift med ett hållbart medarbetarskap. Vi har tagit stora kliv den senaste tiden och ambitionen för kommande år är höga (minst sagt)!

Skarpa sinnen, varma hjärtan och uppkavlade ärmar blir den vardag du kommer möta. Här gillar vi alla att hugga i! Samarbete är en självklarhet och du kommer alltid mötas av kollegors hjälpsamma händer, på samma sätt som du finns där när någon behöver dig.

 

Som HR Business Partner kommer du att bidra till stora och små förflyttningar. Somliga dagar fylls av förändringsprocesser eller proaktiv verksamhets- och ledarutveckling, medan andra av mer operativa inslag och hands on-arbete. Allt fyller sin viktiga funktion och det tror vi du gillar!

Rollen är placerad i Hacksta, beläget i utkanten av Västerås. Här bultar ICAs hjärta och du möts av en mix av härlig natur och kontrasten av ICA lagrets ständiga puls med in-och utgående lastbilar.

Om Dig
Vi erbjuder en fantastisk arbetsplats med obegränsade möjligheter för dig nyfikna, öppna, professionella person med ett genuint intresse för HR!

Ibland händer mycket på en och samma gång och för att då vara lyckosam behöver du vara trygg och prestigelös. Att utmana (gärna med glimten i ögat!) är inget du har något emot, inte heller att sätta dig in i frågor av mer analytisk karaktär. Ett proaktivt och lösningsorienterat förhållningssätt och en förmåga att koppla HR-arbetet till affärsnyttan är något du har med dig sedan länge. Givet rollens verksamhetsnära karaktär förutsätter rollen en förtroendegivande personlighet och ett grymt bra affärsfokus.

Just det! Eftersom de interna kontaktytorna är många och att vi verkar i en kontext där vi alla bryr oss om varandra och hjälps åt, så måste du verkligen tycka om att samarbeta och skapa fina relationer.

På det mer formella planet ser vi gärna att du har en akademisk examen, med fördel personal- eller beteendevetare. Du har en gedigen arbetslivserfarenhet från brett HR-arbete med vana att coacha och utveckla ledare.

Om ICA Logistik
ICA Logistik skapar konkurrenskraftiga logistiklösningar för ICAs nya affärsmöjligheter och anpassar varuförsörjningen utifrån sortimentens och butikernas lokala behov. Målsättningen är att alltid ha kunden i fokus. Uppdraget innebär att leverera varor till samtliga butiker så kostnadseffektivt som möjligt samtidigt som vi bibehåller en hög kvalitet och bra service

Vill du veta mer om ICA Gruppen är du välkommen att besöka oss HÄR

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise Professionals. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Maria Esborn på maria.esborn@wise.se Annonsen kommer att ligga ute till och med den 2020-06-14 och vi ser fram emot att få din ansökan via www.wise.se senast det datumet. Vi tar inte emot ansökningar via mail. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum.