Våra tjänster

Hur kan vi hjälpa dig?

Lösning och resultat

Våra tjänster i korthet

04.

Föreläsningar och workshops

Att ständigt lära för att utvecklas är en förutsättning för att bli en vassare kollega och medarbetare. Vill du göra en förändring eller sätta fart på idéerna? Boka in oss för en workshop eller föreläsning

Rätt lösning snabbt

Vad behöver du hjälp med?

Berätta kortfattat vad du har för utmaning så kontaktar vi dig med ett lösningsförslag inom kort.

Erfarenhet och kunskap

Våra specialistområden

HR

HR är vår kärna, vi har Sveriges största nätverk av yrkesverksamma HR-proffs. Låt våra specialister inom HR, arbetsrätt och rekrytering hjälpa dig att hitta din nästa medarbetare.

Lön

Våra specialister med bakgrund inom löneområdet kan snabbt sätta sig in i dina behov och har ett stort nätverk med marknadens bästa lönespecialister.

Specialiserade chefer

Våra metoder är särskilt inriktade på att rekrytera specialister och chefer. Därför är vi också framgångsrika i att rekrytera spetskompetens och ledare till många branscher. Vi rekryterar inom näringslivet likväl som offentlig sektor bland annat roller som inköpschef, verksamhetschef och byggprojektledare.

Marknad & kommunikation

Vårt specialistområde KIMM hjälper dig att hitta chefer och specialister inom marknad och kommunikation. Våra erfarna specialister med bakgrund från branschen och med blicken framåt vet vilken kompetens som möter ditt behov.

Ekonomi & finans

Oavsett om du behöver en ekonomichef, controller eller redovisningsekonom hjälper vi dig att hitta den bästa lösningen. Vårt specialistområde EQonomy – av och för affärsnära ekonomer.

Administration

The Pace är ett affärsområde inom Wise Professionals som är specialister på rekrytering och konsultuthyrning inom administration och tillsätter bland annat roller som administrativ chef, VD-assistent, office manager, sälj-, jurist- och kontorsassistent. Här finns även ett stort nätverk av exekutiva assistenter som du också kan anlita virtuellt.

E-handel

Drivs din affär till stor eller liten del av e-handel? Behöver du hjälp med att förstärka din e-handel med de rätta kompetenserna inom marknad och kommunikation? Vare sig du är på jakt efter en ny E-commerce Manager, CRM Manager, Conversion Manager, Channel Marketing Manager, Marketing Automation Specialist, Digital Strateg eller UX Designer så är du i trygga händer – vi hjälper dig gärna

platsannons

Med människan i fokus

En fullskalig rekryteringspartner

Vi är specialister på rekrytering och attraktion. Vår fokus ligger på chefer och specialister inom HR, lön, administration, ekonomi & finans och marknad & kommunikation och genom vår kompetensbaserade metod rekryterar vi marknadens bästa medarbetare. I vårt stora nätverk av erfarna ledare, förändringsmakare, doers och smala spjutspetsar finns just den där personen som kan ta ditt företag till nästa nivå. Genom att satsa stort på kandidatupplevelse och sätta människan i centrum skapar vi smarta hållbara matchningar som ger optimala förutsättningar för långa och givande relationer mellan arbetsgivare och medarbetare.

Och vi gör mer än så! Utöver våra rekryteringstjänster är vi en rådgivande samarbetspartner kring kompetensstrategi. Vi har en passion för framtidens HR-frågor och pratar mer än gärna nya trender, utmaningar och lösningar med dig och dina kollegor. Våra engagerade specialister hjälper dig också med utbildningar, föreläsningar och workshops eller strategisk rådgivning inom våra fokusområden kompetensbaserad rekrytering, attraktion, kandidatupplevelse, Talent Management, Employer Branding och onboarding.

Vi är mer än ett rekryteringsföretag eller ett bemanningsföretag. Vi är en fullskalig partner som hjälper dig att ta din rekrytering till nästa nivå!