Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

Junior redovisningsekonom till Claremont

Har du några års erfarenhet inom redovisning och vill utvecklas vidare i en roll där du får möjlighet att arbeta brett och på sikt ansvara för flera bolag i en koncern? Trivs du i en föränderlig och social miljö med fart och fläkt? Då är det här en chans du inte vill missa - Vi ser fram emot din ansökan!

Om rollenSom junior redovisningsekonom på IT- och Managementföretaget Claremont kommer du initialt ansvara för delar av redovisningsprocessen såsom kund- och leverantörsreskontra, utläggsredovisning och avstämningar. När du har varit med i några bokslut kommer dina ansvarsområden vidgas och du kommer få möjlighet att utvecklas till redovisningsansvarig och hantera ett antal bolag inom koncernen. Som redovisningsansvarig förväntas du ansvara för alla flöden i redovisningen såsom kund- och leverantörsreskontra, bokföring, månads- och årsbokslut, analyser, årsredovisning, hantering av reseräkningar samt projektredovisning.

Vem söker vi?Vi söker dig som är utbildad ekonom med några års erfarenhet inom redovisning som nu är hungrig att utvecklas vidare. Vi ser att du har erfarenhet av att ha arbetat med avstämningar och moms. Kanske har du tidigare arbetat på en redovisningsbyrå eller i flera bolag samtidigt. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat och har lätt för att sätta dig in i nya rutiner. Vidare är du analytisk, ansvarstagande och kvalitetsmedveten. Du är en van användare av Excel och system, har du arbetat i NAV sedan tidigare är detta meriterande.

Som person är du driven, ambitiös och nyfiken, och samtidigt noggrann och strukturerad. Du är social och utåtriktad och då Claremont är ett bolag i stark tillväxt krävs det att du gillar och trivs i en föränderlig miljö. Hos Claremont är kulturen öppen och hjälpsam varför det är viktigt att du besitter en kommunikativ förmåga.

Erbjudande Claremont är ett tillväxtbolag som erbjuder konsulttjänster för en digital värld. På deras kontor möts du av en social och familjär kultur där man värderar sina medarbetare högt. Lokalerna, precis intill Nybroplan, erbjuder både havsutsikt och fräscha, ljusa arbetsytor. Här arbetar du i en entreprenöriell miljö med högt i tak. Du blir en del av ett team om 8 personer i en stabil och strukturerad organisation. Vill du veta mer om Claremont, gå in på www.claremont.se

Ansökan
Önskar du mer information kontakta Talent Acquisition Specialist Jenna Hemberg (jenna.hemberg@eqonomy.se). Vi ser fram emot att få din ansökan via eqonomy.se så snart som möjligt. Intervjuer kommer att ske löpande varför det är bäst att inte dröja med din ansökan. Varmt välkommen att söka!

Förmåner: Friskvård, Förmånsbil, Förtroendearbetstid, Karriärmöjligheter