Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

Digital Marketing Specialist till FxScouts

Är du en stark Digital Specialist med ett brinnande intresse för digitala medier, analys och optimering? Vill du vara del av en internationell organisation där du spelar en central roll för utvecklingen av organisationens närvaro i digitala medier? FxScouts söker nu en Digital Specialist för att ta ett helhetsgrepp om organisationens digitala kanaler i en både kreativ och analytisk roll. Låter det intressant? Läs mer nedan!

Om uppdraget

Detta är ett konsultuppdrag via KIMM/Wise Professionals hos FxScouts. Uppdraget är på heltid med start i början av juni eller enligt överenskommelse. Uppdraget kommer att pågå i månader med eventuell chans till förlängning eller anställning. Start sker omgående eller enligt överenskommelse. Arbetet sker 100% på distans så du har möjlighet att utgå från valfri plats. 

Om rollen

I rollen kommer du arbeta mot flera olika delar i världen och ha många kontaktytor. I rollen har du en viktig funktion för utvecklingen av organisationens digitala närvaro. I rollen förväntas du ta ett helhetsgrepp om organisationens digitala kanaler och agera rådgivande i hur organisationen ska satsa på sin synlighet i digitala medier framåt. Du kommer till ett starkt team med en varm och härlig företagskultur. Trots att arbetet sker helt på distans har du dagliga avstämningar i större och mindre format och företagskulturen beskrivs som öppen och energifylld. Du rapporterar till CMO. 

Ansvarsområden och arbetsuppgifter:

 • Skapa och producera content till digitala medier. Du kommer skriva copy och skapa grafiskt material för både bild och rörligt.
 • Analysera och utvärdera vilket innehåll som konverterar, både i syftet att driva affär och att bygga varumärke
 • Agera rådgivande i hur organisationen skapa arbeta med synlighet i digitala kanaler framåt
 • Optimera och analysera content i organisationens digitala kanaler
 • Arbeta i nära samarbete med anlitad contentbyrå 

Om dig

Vi tror att du är en person som trivs både med att arbeta självständigt och i team. Eftersom du arbetar på distans kommer det vara viktigt att du vågar ta plats och skapa relationer och kontaktytor internt. För att passa i rollen bör du vara prestigelös och kommunikativ och trivs med att komma med egna initiativ och idéer. Vi tror att du trivs i ett team med mycket humor och olika personligheter. 

Vi tror att du har

 • Relevant utbildning inom Kommunikation, Digitala medier etc.
 • Minst 2-3 års erfarenhet inom en liknande roll
 • Erfarenhet av att skapa grafiskt material och copy
 • God kunskap inom digitala medier och att arbeta med analys och optimering
 • God kunskap inom engelska
 • Meriterande om du är van vid att arbeta internationellt & i en komplex bransch
 • Meriterande om du har ett personligt intresse för branschen. 

Ansökan

Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail, utan du söker enkelt med ditt CV via ”Sök rollen” här nedan och du kommer i samband med det att få svara på några korta frågor. Önskar du mer information eller har frågor om rollen, kontakta kandidatansvarig Sofie Garpered på 

sg@kimm.se.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. 

Välkommen med din ansökan!

Är du nyfiken på att veta mer om hur det är att arbeta som konsult hos oss, läs mer här. Vi vill att våra medarbetare på KIMM & Wise Professionals ska ha den roligaste tiden i karriären och det gäller såklart även för dig som uthyrd konsult. Vi är måna om att du känner dig som en del av gänget och det berättar vi gärna mer om under processen.

Vi ser fram emot att höra från dig!

 

Förmåner: Friskvård, Karriärmöjligheter, Kollektivavtal