Cookie-inställningar Vår webbplats använder cookies för att webbplatsen ska fungera korrekt och för att din användarupplevelse ska bli ännu bättre. Du kan läsa mer om dem samt konfigurera dina inställningar
Skip to content

Konsulter och rekrytering i Stockholm

Är du i behov av personal inom HR, Talent Acquisition, lön, administration, ekonomi eller marknad och kommunikation? Letar du efter en rekryteringsbyrå här i Stockholm eller ett konsultbolag som kan stötta dig i att hitta rätt kompetens? Wise Professionals finns här för dig som vill bygga framtidens arbetsplatser där människan bakom kompetensen för att skina!  

Rekryteringsföretag i Stockholm

Wise Professionals är ett rekryteringsföretag som kan mer än bara rekrytering. Vi har nischade team inom diverse branscher. Det gör att vi både förstår dina dagliga utmaningar och snabbt kan matcha dig med den kompetens du faktiskt behöver. Vårt nätverk av specialister inom din bransch här i Stockholm är stort. Vi arbetar proaktivt för att skapa relationer med dem allra bästa talangerna på arbetsmarknaden. Visst låter det lockande?   

Söker du nytt jobb i Stockholm?

Vi erbjuder ett inspirerande och utvecklande sammanhang för din nischade yrkesroll i Stockholm. Vi tror på att framgångsrika matchningar som utgår från dina drivkrafter och behov leder till en lustfylld och utvecklande vardag där du tillsammans med din organisation kan växa.

Vill du hitta nytt jobb? Registrera ditt CV så kontaktar vi dig när vi har ett jobb som passar dina mål och drömmar!

Konsultbolag i Stockholm

Våra konsulter inom HR, Talent Acquisition, lön, administration, ekonomi och marknad och kommunikation kan snabbt hjälpa dig med både de dagliga arbetsuppgifterna och förändringsprojekt. För oss är matchningsprocessen avgörande för att vi ska lyckas. På Wise Professionals vet vi att framgångsrika matchningar sätter både människor och verksamheter i rörelse. Något vi och våra konsulter älskar att göra!

Rekrytering med målet om att skapa ett roligare arbetsliv.

Visste du att vi är experter på rekrytering av personal inom flera yrkesområden här i Stockholm? Vi har under flera år arbetat för att lyfta yrkesgrupper och var bland de första att specialisera oss inom HR och Talent Acquisition och efter det har vi expanderat inom fler yrkesområden. Det gör att vi inte bara kan kompetensförsörjning och rekrytering som metod, utan kan med en konsultativ approach lotsa dig rätt. Tillsammans med dig, våra kandidater och konsulter så skapar vi framtidens arbetsplats. Vårt mål är att vi ska ha den roligaste tiden i vår karriär – vill inte du också ha det?

Smarta lösningar för dig som söker en konsult i Stockholm

Att attrahera och rekrytera specialister och chefer inom HR, Talent Acqusition, lön, administration, ekonomi och marknad och kommunikation är något vi har lång erfarenhet av. Genom att utveckla relationer med nischade yrkesgrupper kan vi snabbt och enkelt matcha individer och organisationer med varandra. Med siktet på att leverera den bästa kund- och kandidatupplevelsen skapar vi förutsättningar för att människor och organisationer tillsammans kan bygga framtidens arbetsplatser.