HR Specialist till Handelsbanken

Tillsatt

Stockholm Rekrytering

För oss i Handelsbanken har det alltid varit självklart att arbeta hållbart och långsiktigt. Förmågan att sätta kunden i centrum är en förutsättning för att lyckas hos oss i Handelsbanken. Vi har en stark tro på våra medarbetare och deras förmåga, och vi söker långsiktiga relationer som är gynnsamma både för våra kunder och för oss. Nu söker vi dig som är en modig och kreativ HR specialist med stort engagemang för HR området.

Rollen Regionbank Stockholm består av ca 100 bankkontor från Åkersberga i Norr till Nyköping i Söder samt Gotland. Tillsammans är vi ca 1150 anställda och vi verkar i en händelserik och spännande marknad. Rollen HR Specialist ingår i ett team om ca 15 kompetenta medarbetare och tillsammans har vi funktionsansvaret för det HR relaterade arbetet inom Regionbank Stockholm.

I rollen som HR Specialist kommer du att driva implementering av de HR relaterade policys, riktlinjer och processer som gäller för organisationen. Det kommer att innebära coachning av chefer i frågor kring arbetsrätt, arbetsmiljö, rehabilitering, rekrytering, kompetensutveckling och chefsförsörjning. Du kommer att ges möjlighet att arbeta mer med något fokusområde men vi hjälps åt och du kommer att arbeta såväl strategiskt som operativt med HR frågor.

Din bakgrundDu har en relevant utbildning inom HR området samt minst tre till fyra års erfarenhet från en roll som HR Specialist, HR Business Partner eller motsvarande. För att nå framgång i rollen krävs goda kunskaper och erfarenhet av kvalitativt HR arbete inom exempelvis arbetsrätt, arbetsmiljö, ledarskapsutveckling och chefsstöd. Genom din erfarenhet i HR rollen har du utvecklat en förståelse för kopplingen mellan HR frågor och affär.

Och personligheten?Du är en modig, kreativ och klok person. Du gillar att planera, organisera och att leverera resultat. Du har integritet och ett gott tålamod, är positiv, trygg och balanserad. Kommunikation är av största vikt liksom att kunna samarbeta med, och motivera andra medarbetare och chefer i organisationen. Det är viktigt att du trivs i en föränderlig miljö.

ErbjudandeHos oss i Handelsbanken är alla viktiga. Vi kommer från olika platser med olika uppväxt, erfarenhet och utbildning. Vi agerar olika, reagerar olika och ser olika ut. Allt detta försöker vi dra nytta av i vår decentraliserade verksamhet. Handelsbanken ska vara en trygg och attraktiv arbetsgivare där alla medarbetare i banken utvecklas, trivs och mår bra.

Att arbeta i Handelsbanken handlar främst om relationer med andra människor. Utan rätt medarbetare hjälper det inte hur bra produkterna eller tjänsterna är. Vi har en stark tro på individen och dess förmåga och är stolta över våra värderingar och decentraliserade företagskultur med lokal närvaro.

För oss kommer du att vara en efterlängtad kollega.

Om HandelsbankenHandelsbanken är en fullsortimentsbank som täcker hela bankområdet med traditionella företagsaffärer, investment banking och trading, samt privata affärer inklusive livförsäkringar. Handelsbanken har rikstäckande kontorsnät på sex hemmamarknader och internationell verksamhet i fler än 20 länder. Banken har över 800 kontor. Handelsbanken är stark på den svenska marknaden med över 400 kontor och har under de senaste 16 åren byggt ut verksamheten i de övriga nordiska länderna och på senare år även i Storbritannien och Nederländerna.

www.handelsbanken.se

AnsökanI den här rekryteringen samarbetar vi med Wise Professionals. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Maria Esborn på maria.esborn@wise.se eller 073-521 65 98. Annonsen kommer att ligga ute till och med den 2017-10-25 och vi ser fram emot att få din ansökan via www.wise.se senast det datumet. Vi tar inte emot ansökningar via mail. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Tjänsten är placerad centralt i Stockholm. 

Vår rekryteringsprocess

Detta är vår standardprocess. I det fall vi förväntar oss ett stort urval, eller mindre antal sökande kommer vi att anpassa processen och tidplanen kommer att disponeras något olika. Detta kommer du att märka och få information om löpande i kontakten med ansvarig rekryteringskonsult.

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter såväl som testresultat för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi följer upp med både kandidat och kund efter 1 månad samt efter 5 månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Fler tillsatta jobb

Tillsatt

Relationsskapande kommunikativ VD, Borätt Seniorgården

Vi söker nu vår nye VD till Borätt, Seniorgården. Vi är en del av JM-koncernen, en av Nordens ledande projektutvecklare av bostäder och bostadsområden.
Ditt övergripande uppdrag är att fortsätta den expansiva väg som vi är på med att förvärva mark i attraktiva lägen. Du leder verksamheten genom att själv och tillsammans med projektcheferna aktivt arbeta operativt såväl externt som internt.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer