Talent Acquisition Manager till Grant Thornton

Tillsatt

Stockholm Rekrytering

Har du växtkraft? Frigör den hos Sveriges bästa arbetsgivare!
Vårt ”People & Culture Team” söker nu en Talent Acquisition Manager som tillsammans med Talent Acquisition-teamet ska fortsätta sökandet efter framtidens talanger. Lockas du av ett företag som kännetecknas av engagemang, förändring och framåtanda hoppas vi du fortsätter läsa!

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Friskvård
  • Karriärmöjligheter
  • Sommartid

Grant Thornton erbjuder dig möjligheten att arbeta i ett dynamiskt företag som befinner sig på en spännande utvecklings- och tillväxtresa. Vill du ta stort ansvar och dagligen ställas inför en mängd spännande utmaningar kommer du att trivas hos oss. Vi är stolta över att vara ett av Sveriges snabbast växande revisions- och konsultföretag och att vi 2017 blivit utsedda till Sveriges bästa arbetsgivare. Detta enligt Universums undersökning, där medarbetare själva rankar sin arbetsgivare. 

Vad ska du göra?

Ditt huvudsakliga uppdrag är att ta ett helhetsansvar för talangförsörjningen på Grant Thornton, både operativt och strategiskt, tillsammans med Talent Acquisition-teamet bestående av fyra personer. Du jobbar nära ditt team, övriga delar inom People & Culture samt organisationens chefer. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

  •          Utveckla och effektivisera processer för ett långsiktigt rekryteringsarbete
  •          Ansvarar för Talent Management och Workforce processer för att säkerställa framtida talangförsörjning
  •          Personalansvar för fyra personer
  •          Driva egna rekryteringar.

Vem är du?

Vi tror att du som blir framgångsrik i den här rollen har en personalvetenskaplig utbildning eller motsvarande. Du har ett par års erfarenhet av rekrytering av kvalificerade tjänster. Du har erfarenhet av Talent Management eller Workforce Planning och har du även erfarenhet av att driva och leda projekt tillsammans med andra är meriterande. Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska samt har lätt för att ta till dig nya system.   

Du har förmågan att hantera både strategiska och operativa frågor och du driver ditt arbete framåt tillsammans med andra. Du är bra på att nätverka och bygga relationer och bemöter dina kollegor med energi och en positiv inställning Din ledarstil är involverande där du också pushar dina medarbetare att ta ett stort eget ansvar. 

Vilka är vi?

Grant Thornton har drygt 1200 medarbetare på 24 kontor i Sverige och är ett medlemsföretag inom Grant Thornton International Ltd. Företaget stödjer entreprenörer i de ekonomiska frågorna inom affärsområden revision, ekonomiservice, skatt och rådgivning. För mer information om företaget se:www.grantthornton.se

Vill du veta mer?
I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise Professionals. För att säkerställa en objektiv och icke-diskriminerade rekrytering kommer du att få genomföra arbetspsykologiska tester om du går vidare i denna process.

Har du frågor om tjänsten kan du kontakta ansvarig rekryteringskonsult Martin Jerrskog på martin.jerrskog@wise.se. Du är varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt då dessa hanteras löpande.

 

 

Vår rekryteringsprocess

Detta är vår standardprocess. I det fall vi förväntar oss ett stort urval, eller mindre antal sökande kommer vi att anpassa processen och tidplanen kommer att disponeras något olika. Detta kommer du att märka och få information om löpande i kontakten med ansvarig rekryteringskonsult.

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter såväl som testresultat för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi följer upp med både kandidat och kund efter 1 månad samt efter 5 månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Här ligger Grant Thornton Sweden AB

Sveavägen 20, Stockholm

Fler tillsatta jobb

Tillsatt

Verksamhetsutvecklare – Kundservice till Ellevio

Vill du ta vår kundservice till nästa nivå? Vi söker dig som trivs i en roll som är både operativ och strategisk i en bransch som ligger rätt i tiden. Har du erfarenhet från en ledande roll på en kundservice eller är du van att utveckla kundprocesser, kanske båda? Då är det här rollen för dig!

Stockholm

Läs mer