Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

Talent Acquisition Manager till Grant Thornton

Har du växtkraft? Frigör den hos Sveriges bästa arbetsgivare! Vårt ”People & Culture Team” söker nu en Talent Acquisition Manager som tillsammans med Talent Acquisition-teamet ska fortsätta sökandet efter framtidens talanger. Lockas du av ett företag som kännetecknas av engagemang, förändring och framåtanda hoppas vi du fortsätter läsa!

Grant Thornton erbjuder dig möjligheten att arbeta i ett dynamiskt företag som befinner sig på en spännande utvecklings- och tillväxtresa. Vill du ta stort ansvar och dagligen ställas inför en mängd spännande utmaningar kommer du att trivas hos oss. Vi är stolta över att vara ett av Sveriges snabbast växande revisions- och konsultföretag och att vi 2017 blivit utsedda till Sveriges bästa arbetsgivare. Detta enligt Universums undersökning, där medarbetare själva rankar sin arbetsgivare. 

Vad ska du göra?

Ditt huvudsakliga uppdrag är att ta ett helhetsansvar för talangförsörjningen på Grant Thornton, både operativt och strategiskt, tillsammans med Talent Acquisition-teamet bestående av fyra personer. Du jobbar nära ditt team, övriga delar inom People & Culture samt organisationens chefer. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

  •          Utveckla och effektivisera processer för ett långsiktigt rekryteringsarbete
  •          Ansvarar för Talent Management och Workforce processer för att säkerställa framtida talangförsörjning
  •          Personalansvar för fyra personer
  •          Driva egna rekryteringar.

Vem är du?

Vi tror att du som blir framgångsrik i den här rollen har en personalvetenskaplig utbildning eller motsvarande. Du har ett par års erfarenhet av rekrytering av kvalificerade tjänster. Du har erfarenhet av Talent Management eller Workforce Planning och har du även erfarenhet av att driva och leda projekt tillsammans med andra är meriterande. Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska samt har lätt för att ta till dig nya system.   

Du har förmågan att hantera både strategiska och operativa frågor och du driver ditt arbete framåt tillsammans med andra. Du är bra på att nätverka och bygga relationer och bemöter dina kollegor med energi och en positiv inställning Din ledarstil är involverande där du också pushar dina medarbetare att ta ett stort eget ansvar. 

Vilka är vi?

Grant Thornton har drygt 1200 medarbetare på 24 kontor i Sverige och är ett medlemsföretag inom Grant Thornton International Ltd. Företaget stödjer entreprenörer i de ekonomiska frågorna inom affärsområden revision, ekonomiservice, skatt och rådgivning. För mer information om företaget se:www.grantthornton.se

Vill du veta mer?
I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise Professionals. För att säkerställa en objektiv och icke-diskriminerade rekrytering kommer du att få genomföra arbetspsykologiska tester om du går vidare i denna process.

Har du frågor om tjänsten kan du kontakta ansvarig rekryteringskonsult Martin Jerrskog på martin.jerrskog@wise.se. Du är varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt då dessa hanteras löpande.

 

 

Förmåner: Friskvård, Karriärmöjligheter, Sommartid