Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

Utbildningsadministratör till Lidl

Har du erfarenhet av administration och intresse av HR? Här får du chansen att stötta Lidl i personalfrågor och utbildningsinsatser i ett sammansvetsat team - välkommen med din ansökan!

Till Lidl söker vi nu en Utbildningsadministratör till deras Learning & Development team. Detta är ett konsultuppdrag via The Pace/Wise Professionals på heltid fram till slutet av mars 2020, med start så snart som möjligt.

Ditt uppdrag
I rollen som Utbildningsadministratör får du jobba i ett litet sammansvetsat team på fem personer. Huvudkontoret ligger i Huvudsta i Solna, ca 8 min från city. Du kommer få chansen att vara med att, tillsammans med teamet, stötta verksamheten i personalfrågor men även hjälpa organisationen att nå verksamhetsmålen genom t ex rätt utbildningsinsatser. Exempel på arbetsuppgifter som ingår i rollen:

·      Utbildningsadministration

·      Bjuda in och administrera i LSO (internt utbildningssystem)

·      Administrera digitala utvärderingar av utbildningar

·      Administrera ett kompetenskonto för tillgängliga utbildningar som medarbetare kan nyttja

·      Skicka ut påminnelser löpande angående utvärderingar

·      Lägga ut info på intranätet i relevanta teman

·      Beställa lunch till utbildningar och andra dagar, organisera kring utbildningar

·      Beroende på behov och din kompetens och vilja kan andra uppgifter bli en del av din tjänst. Det finns flera större projekt pågående som du kan få möjlighet att vara en del av och bidra till utifrån din kompetens

Din bakgrund
För att lyckas i rollen ser vi att du har tidigare erfarenhet av administration, gärna inom området HR. Du har goda kunskaper i både engelska och svenska i tal och skrift, liksom mycket god datavana med goda kunskaper i Officepaketet. Det är även meriterande om du har akademisk utbildning eller motsvarande. Som person söker vi dig som är noggrann, prestigelös och flexibel. För att trivas i rollen tror vi dessutom att du har ett intresse för HR och HR-relaterade frågor.

Om kunden
Sedan 2003 har Lidl pressat priserna i Sverige. Varje dag utmanar de synen på att kvalitet måste kosta och vågar hitta deras egna vägar. De brinner för livsmedelshandel, men tänker hellre smart och nytt än fortsätter i samma gamla hjulspår. De har idag närmare 200 svenska butiker med drygt 4 000 kollegor i Sverige. Läs mer om Lidl och deras kultur och värderingar här

När du blir en av oss
Tiden på Wise Professionals ska vara den roligaste i din karriär, ambitiöst va? Det gäller även för dig som konsult såklart och vi är måna om att du känner dig som en del av gänget. Vi har därför konsultevents och en nära dialog med dig under hela ditt uppdrag. Vill du läsa mer om hur det är att jobba som konsult via oss, läs mer här. Hur roligt vore det inte att gigga på ditt drömföretag? Exempel på organisationer vi samarbetar med hittar du här. Vill du få ännu mer feeling, spana in vårt Instagramkonto @wiseprofessionals.

Nyfiken på att veta mer?
Du får gärna kontakta oss om du har frågor om rollen eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är Talent Acquisition Specialist Caroline de la Motte (caroline.de.la.motte@thepace.se) och konsultchef Emilie Runnegård Shawwaf (emilie.runnegard@thepace.se).

Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering som metod. Det gör vi i vår strävan efter en mer potentialbaserad kompetensförsörjning. Vi ser därför gärna sökanden med olika bakgrunder och erfarenheter, eftersom vi vet att en bredare mångfald i bakgrund, erfarenhet och synsätt berikar var och en av oss och gör oss bättre och smartare som organisation med ledstjärnorna nyfiken – modig – proffsig.

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Rollen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Förmåner: Friskvård, Kollektivavtal