Skip to content

Bemanningsföretag  – Stockholm 

Välkommen till Wise Professionals, din partner och bemanningsföretag i Stockholm. Vi finns här för att hjälpa er med att hitta rätt kompetens för er organisation. Oavsett om ni behöver temporär personal för att täcka vakanser eller hantera arbetstoppar, så kan ni lita på oss. Vi har lång erfarenhet av att matcha företag med specialister inom olika branscher och områden. Låt oss ta hand om er bemanning så att ni kan fokusera på er kärnverksamhet.

Vi hjälper er med bemanning i Stockholm

I Stockholms energiska och rörliga näringsliv kan oväntade personalbehov uppstå när som helst. Det är då Wise Professionals bemanningsföretaget för dig. Med vår flexibla bemanning kan vi snabbt fylla vakanser och säkerställa en smidig verksamhet även under hektiska perioder. Vi är specialiserade på att rekrytera professionella inom områden som Lön, ekonomi, administration, marknad och chefer/specialister. Dessutom är vi stolta över att vara ledande inom rekrytering, konsulter och bemanning inom HR. Så oavsett vilken bransch ni befinner er i, kommer vi att ha lösningen för er. Kontakta oss redan idag så hjälper vi er att hitta rätt kompetens för era behov.

Därför ska du ta hjälp av Wise professionals med bemanning i Stockholm

Wise Professionals är mer än bara ett bemanningsföretag. Vi är era strategiska partners inom kompetensförsörjning. Med vår gedigna erfarenhet och djupa branschkunskap förstår vi era specifika behov och utmaningar. Vi tar oss tid att verkligen lära känna er verksamhet och dess kultur för att säkerställa att varje tillsättning är en perfekt matchning. Läs mer om våra kunder och deras syn på vårt engagemang och vår förmåga att leverera högkvalitativa lösningar.

Att ta hjälp av ett externt bemanningsföretag som Wise Professionals har flera fördelar. Ni sparar tid och resurser genom att låta oss sköta rekryteringsprocessen, samtidigt som ni får tillgång till ett större utbud kandidater. Vår expertis i urvalsprocessen säkerställer att ni bara träffar kandidater som verkligen passar för er organisation. Med oss vid er sida kan ni vara trygga i vetskapen om att ni får kompetenta och motiverade medarbetare som kan bidra till ert företags framgång.

Vi erbjuder dig

Konsultuthyrning

Rätt konsult ska både vara kompetent för rollen, bidra med nya perspektiv och kunna sätta igång snabbt. Vi hittar konsulten som matchar just ditt uppdrag – för att skapa rätt fokus och stort engagemang. Det tjänar alla på.

Rekrytering

Rekrytering handlar om mer än att göra en lyckad matchning. Att utmana gamla sanningar är det bästa vi vet. En bra rekrytering tar hänsyn till människan, processen och företagets varumärke – med kompetens och potential i fokus.

Strategi & rådgivning

Låt oss hjälpa dig med de stora frågorna kring kompetensförsörjning. Vi erbjuder utbildningar, kompetensstrategier som bryts ner till taktiskt arbete, hyr ut rekryterare, hjälper dig att bygga din egen rekryteringsfunktion och stärka ditt employer brand.

Snacka om att ha roligt på jobbet!

Visste du att vi har över 1 600 nöjda kunder? Här är bara ett urval av dem.

Det viktiga var att han skulle förstå vårt behov och vad vi söker. Han hade ett otroligt engagemang och intresse för att det här skulle bli bra och att vi skulle få rätt person på plats. Jag kände hela tiden att vi delade det målet!

Frida Dunger Emmaus

Sabina var superproffsig och världens bästa kontaktperson. Hon gav mig allt underlag och såg till att jag fick rätt information så att jag kunde förbereda mig på bästa sätt. Jag kände mig väl omhändertagen.

Paulia Robinson Veidekke

Jag upplevde samarbetet som väldigt bra, både Anette och Alexandra var duktiga. Anette och Rise träffades vid ett tillfälle och skötte sedan kontakten via telefon på ett bra och effektivt sätt. Alexandra har varit på fler möten i och med kravprofil och tidigare genomförda rekryteringar, men hon vidarebefordrade information till Anette på ett bra sätt.

Margaret Simonson McNamnee Rise

Områden där vi kan hjälpa till med bemanning

Vi är experter inom bemanning och rekrytering för ett brett spektrum av områden och yrken. Några av de områden där vi kan hjälpa er inkluderar:

  • Ekonomi och finans
  • Administration
  • HR och Talent Aquisition
  • Marknadsföring
  • Chefer och specialister.
  • lön

Denna lista är inte uttömmande – kontakta oss även om ni har specifika behov inom andra områden. Vårt team av erfarna rekryterare ser fram emot att hjälpa er hitta de bästa talangerna för era utmaningar. Wise Professionals är helt enkelt bemanningsföretaget för dig!

Sätt människor
i rörelse tillsammans med oss

Använd nedan formulär så återkommer vi inom kort.

Bli inspirerad!

Ta del av mer inspiration
Event

Administration Day 2024

Blogg

4-dagars arbetsvecka: Utopi eller framtidsvision?

Vi har gått från att ställa om snabbt, fokusera kortsiktigt och hålla ut – till att vara i ett nytt normalläge där modellerna för hybridarbete är här för att stanna. När vi nu står här, i början av nästa fas i arbetslivet, vilka är de största utmaningarna? Vi ställde frågan på LinkedIn och fick 194 svar.
Blogg

6 nyckelfaktorer för att bygga tryggt ledarskap

I en tid av osäkerhet i omvärlden, påverkad marknad och stora förändringar i arbetsmiljön, är behovet av tryggt ledarskap avgörande. En undersökning visar att nästan 70 procent av medarbetare anser att deras chef har större påverkan på deras psykiska hälsa än deras terapeut och lika mycket som deras partner. Dessa siffror understryker vikten av ledarskapet som avgörande faktor för både företagets utveckling och individens välbefinnande. I den här bloggen delar vi 6 nyckelfaktorer för att bygga tryggt ledarskap.
Almondy-kundcase
Success Story

Framgångsrik rekrytering av kvalitetschef

Almondy, det svenska bageriet, vände sig till Wise för att snabbt och effektivt rekrytera en erfaren kvalitet- och hållbarhetschef. Trots stram tidsram levererade Wise en perfekt matchande kandidat, Maria, vilket inte bara överträffade den förväntade tidsplanen utan också resulterade i snabb integration och positiv feedback. En framgångssaga på bara sex veckor!
Blogg

IT-attackers påverkan på löneavdelningens arbete

I dagens digitala arbetsklimat är löneavdelningar över hela världen beroende av IT-system för att effektivt hantera löner och personalinformation. Tyvärr ökar hotet för cyberattacker, vilket kan leda till allvarliga konsekvenser för företag och deras löneavdelningar. I det här blogginlägget kommer vi att diskutera hur en IT-attack kan påverka löneavdelningens arbete och vilka åtgärder som kan behöva vidtas för att skydda mot sådana hot.
Blogg

Bridging the gap: Kommunikationsutmaningen mellan chefer och TA-funktionen 

I företagsvärlden är  samarbete och  kommunikation nyckeln till  framgång. Detta gäller inte  minst när  det  handlar om Talent Acquisition (TA).  Men  vad  händer när  det  uppstår gap  i kommunikation och  förståelse mellan chefer och  TA-funktionen? I den  här  bloggen dyker vi  djupare in  i dessa utmaningar och  utforskar lösningar. 
Success Story

SGBC saknar nyckelroll i organisationen

Efter att organisationens tidigare utbildningschef bytte till en annan intern roll, stod SGBC inför utmaningen att hitta en lämplig ersättare. Att hitta en person som inte bara har rätt kompetens utan som också kan ta sig an rollen att driva utbildningsavdelningen framåt var av yttersta vikt.
Success Story

Kronans Apotek & Apoteksgruppen går ihop

Två bolag blir ett. Wise Professionals anlitas som en oberoende part i en komplex omstrukturering. Syftet är att säkerställa och bevara medarbetarnas integritet och att skapa en rättvis process.
Guide

People Analytics – En guide

Medarbetarna i centrum för verksamhetsutvecklingen
Success Story

Koordinatorn har en otroligt viktig roll i vårt företag

De hade en medarbetare i denna roll i flera år, när personen sedan valde att sluta så skapades ett hål som behövde fyllas snabbt. I ett litet bolag sitter mycket av kunskapen i varje medarbetare, trots att man har satt upp processer och riktlinjer.
Blogg

Reaktiv servicepartner eller proaktiv affärsutvecklare: vilken roll har TA-funktionen?

I dagens snabbrörliga affärsvärld är det viktigt att inte bara följa med i utvecklingen utan också att leda den. En av de viktigaste delarna av detta arbete är att omvärdera och omdefiniera vår Talent Acquisition (TA)-funktion. Är den en reaktiv service-funktion eller en katalysator för proaktiv affärsutveckling? Låt oss utforska detta tillsammans.
Blogg

Så gör du lönesystembytet till ett drömprojekt!

Nu undrar du kanske… Kan det ens vara det? Det pratar vi om i ett avsitt av Lönepodden!
Blogg

Så förbereder du dig på en cyberattack – Lärdomar från Kalix kommun

I detta avsnitt av Lönepodden pratade vi om en cyberattack som drabbade Kalix kommun i december 2021. Denna händelse medförde en hel del värdefulla lärdomar som vi alla kan dra nytta av för att stärka vår egen cybersäkerhet.
Blogg

Metaverse och HR: Navigera i en digital värld

Den teknologiska utvecklingen går snabbare än någonsin. Experter inom AI och teknologi uppmanar nu företag som är nischade inom områdena att pausa utvecklingen då de anser att det går för fort. Ett av de mest spännande framstegen som har kommit under de senaste åren är skapandet av metaversen – en digital virtuell värld som utvidgar den fysiska verkligheten, där människor interagerar i realtid. Användare använder avatars för sociala interaktioner, arbete, utbildning och underhållning. Det möjliggör gemensam upplevelse och påverkar områden som arbete, utbildning och handel. Teknik- och underhållningsföretag experimenterar med metaverse-plattformar, även om begreppet fortfarande utvecklas och har tekniska och sociala frågor att lösa. Den här teknologin kommer att ha en enorm påverkan på många områden av våra liv, inklusive arbetsplatsen och HR-arbetet. Låt oss utforska hur HR kommer att förändras i metaverse-eran.
Blogg

Att synliggöra värdet av löneavdelningen för organisationen

I dagens näringsliv har lönerna en avgörande roll för att attrahera, behålla och motivera kompetenta medarbetare. Som företag är det viktigt att förstå värdet av löner och hur de kan påverka organisationens framgång. En nyckelperson som spelar en central roll i detta sammanhang är lönechefen. I det här blogginlägget kommer vi att utforska lönechefens retorik och deras plats i styrelsen samt hur vi kan visa vad löneavdelningen kan bidra med till organisationen.
Blogg

Lönechefen i förändring: Hur du utvecklar ditt team!

Att vara lönechef är ett krävande uppdrag, speciellt när organisationen genomgår förändringar. Förändringar kan vara både utmanande och spännande, och det är i dessa stunder som en lönechef har möjlighet att visa sitt ledarskap. I det här blogginlägget kommer vi att utforska hur en lönechef kan leda och utveckla sitt team under tider av förändring, och hur detta kan bidra till att skapa ett starkt och framgångsrikt löneteam.
Event

Wiseful Learning #33 – om vikten av att mäta och följa upp sitt mångfalds- och inkluderingsarbete OCH att inte stanna där!

Success Story

Samarbetet med Axfood kring unik rekryteringsutbildning

Att det inom denna koncern sker ett antal rekryteringar varje år är inte förvånande. Axfood har också en egen akademi där de satsar starkt på kompetenshöjande insatser inom organisationen. 
Blogg

Från rutin till revolution: Hur OpenAI enligt Chat GPT kan förvandlar våra löneavdelningar

OpenAI kan revolutionera hur vi hanterar löneprocessen. I det här blogginlägget kommer vi att utforska några av de sätt där OpenAI enligt Chat GPT kan stötta våra löneavdelningar och underlätta deras arbete.
Success Story

Wise Professionals rekryterar nyckelroller till energisektorn

Wise Professionals fick våren 2023 uppdraget att rekrytera fem nya specialistroller till Gasum. Gasum fick en ny VD för ca ett år sedan, och har sedan dess jobbat enligt en ny strategi. Det gjordes en omorganisation då man tillsammans med ledningsgruppen diskuterade fram vilka roller som behövdes som en del av deras strategiarbete.
Ta del av mer inspiration