Rekrytering inom HR

Ända sedan starten för tio år sedan har rekrytering inom HR varit vårt främsta kompetensområde, och det har förblivit kärnan för oss. Idag är vi ett rekryteringsföretag som rekryterar inom samtliga nischkompetenser i mellansegmentet med huvudfokus på specialister av olika slag. Nästan alltid när det rör kompetensförsörjning är våra beställare, direkt eller indirekt HR. Erfarenheten vi fått genom kundkontakten har utvecklat oss i att förstå vad som är viktigt vid HR-rekrytering.

 

Kontakta oss

Vårt löfte

När du anlitar oss för rekrytering, personbedömning eller andra rekryteringslösningar för profiler inom HR-området så innebär det att vi har väl beprövade processer på plats, att din kontaktperson hos oss är en välutbildad och kunniga konsult som kan driva projekt i mål. När vi annonserar når vi Sveriges största nätverk av yrkesverksamma inom HR. Det är alla goda förutsättningar för att du kommer att bli nöjd och känna dig trygg med din HR-rekrytering.

Vi brukar också få återkoppling att det är kul att jobba med oss – vi är minst lika nyfikna och intresserade av det senaste inom talent management, kandidatupplevelse, EVP, tillväxtfrågor, employer branding som du.  Och vi vill alltid gärna lära oss mer – så sannolikheten att vi ställer många frågor är stor. Det blir lätt så när man är passionerat affärsdriven och nördigt intresserad av hantverket.

Vi vet att det är vi som ska leverera ett resultat men vill gärna se på processen som ett samarbete – det brukar bädda för den bästa kvaliteten och upplevelsen.

Vår grundvärdering är inte for inte I’m OK – you’re OK. Dessutom brukar gott samarbete och ömsesidig respekt bidra till snabbare processer och det gillar vi.

Exempel på roller vi rekryterar inom HR:

SOS Barnbyar arbetar i 135 länder med de allra mest utsatta barnen; de som saknar, eller som riskerar att förlora, förälders omvårdnad. En av de viktigaste komponenterna i vårt arbete är kombinationen av engagemang och professionalitet. Det gäller alla medarbetare, från medarbetare i fält till personal i Sverige och därför är det viktigt för oss att det engagemanget och professionaliteten också avspeglas i HR funktionen, säger Catharina Gehrke, generalsekreterare SOS Barnbyar.

Catharina Gehrke, Generalsekreterare SOS Barnbyar

Kontakta oss gärna