HR

HR-rekrytering

glad-kvinna-och-man

Mångårig erfarenhet

Vårt främsta kompetensområde

Ända sedan starten har HR-rekrytering varit vårt främsta kompetensområde, och det har förblivit kärnan för oss. Idag är vi ett rekryteringsföretag och bemanningsföretag som rekryterar inom samtliga nischkompetenser med huvudfokus på chefsrekrytering och specialister av olika slag. Nästan alltid när det rör kompetensförsörjning är våra beställare, direkt eller indirekt HR. Genom det nära samarbetet med våra kunder har vi utvecklats i att förstå vad som är viktigt vid en HR-rekrytering.

Vårt löfte

Sveriges största nätverk av yrkesverksamma inom HR

När du anlitar oss för rekrytering, personbedömning eller andra rekryteringslösningar för profiler inom HR-området så innebär det att vi har väl beprövade processer på plats, att din kontaktperson hos oss är en välutbildad och kunniga konsult som kan driva projekt i mål. När vi annonserar når vi Sveriges största nätverk av yrkesverksamma inom HR. Det är alla goda förutsättningar för att du kommer att bli nöjd och känna dig trygg med din HR-rekrytering.

Vi brukar också få återkoppling att det är kul att jobba med oss – vi är minst lika nyfikna och intresserade av det senaste inom talent management, kandidatupplevelse, EVP, tillväxtfrågor, employer branding som du.  Och vi vill alltid gärna lära oss mer – så sannolikheten att vi ställer många frågor är stor. Det blir lätt så när man är passionerat affärsdriven och nördigt intresserad av hantverket.

Vi vet att det är vi som ska leverera ett resultat men vill gärna se på processen som ett samarbete – det brukar bädda för den bästa kvaliteten och upplevelsen. Dessutom brukar gott samarbete och ömsesidig respekt bidra till snabbare processer och det gillar vi.

Exempel på roller vi rekryterar inom HR:

jobb ipad

Marknadens bästa HR-kompetens

Vem letar du efter?

Beskriv den HR-roll du söker så kontaktar vi dig med ett lösningsförslag inom kort.

Rekrytera en HR-person