Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

WEB & PIM specialist till AxFlow

Stockholm
Till AxFlow Holding AB i Stockholm söker vi nu en WEB & PIM Specialist. Det här är ett konsultuppdrag, på heltid, genom KIMM & Wise Professionals. Uppdraget startar omgående/vid överenskommelse och beräknas att pågå i sex månader, med goda möjligheter till förlängning eller anställning. Varmt välkommen med din ansökan!

Ditt Uppdrag

Vi söker dig som operativt vill planera, producera och utveckla AxFlows webb. Du kommer utgå från vårt huvudkontor här i Stockholm men AxFlow verkar i en internationell miljö och du har daglig kontakt med våra webbredaktörer i andra länder inom AxFlowgruppen. Du kommer också vara med och marknadsföra våra varumärken och lösningar samt bidra till ökad trafik och konvertering på hemsidan. Du kommer jobba nära ditt marknadsteam om fem personer och rapporterar till Director of Marketing and Communication. AxFlow erbjuder flexibelt arbete, detta innebär att du arbetar någon dag på kontoret och sedan har möjlighet till att arbeta hemma.

Arbetsuppgifter

 • Skapa nya enheter i PIM, hantera och uppdatera produktstrukturen och sätta bästa praxis för lokala redaktörer för att se till att all produktinformation är relevant och uppdaterad
 • Vara internt PIM-ansvarig och arbeta tillsammans med en extern byrå för att utveckla funktionaliteten baserat på affärskrav
 • Implementera och driva projekt relaterat till webbsidan, exempelvis vid lansering av webbsidor i nya länder.
 • Tillsammans med chef för webb & SEO, delta i webbutvecklingsprojekt och arbeta med extern partnerbyrå för att utveckla/förbättra funktionalitet utifrån på interna krav
 • Testa och verifiera ny funktionalitet för webb & PIM, som en del av pågående utvecklingsprojekt (ex. ny e-handelsfunktionalitet)

Om dig

För att lyckas och trivas i rollen tror vi att du har ett nyfiket och proaktivt arbetssätt. Du har projektledande egenskaper vilket gör att du är initiativtagande och handlingsinriktad och vet vilka insatser som krävs för att uppnå önskat resultat. Du bidrar med nya idéer och trivs som allra bäst när du får arbeta hands on samt är välbevandrad i PIM och webbpubliceringsverktyg.

Du har ett intresse för datadrivet arbete och god förståelse för PIM och Google Analytics. Tidigare har du kanske jobbat inom B2B och lockas av en internationell miljö. Vidare har du en förmåga att lyfta blicken och ser kopplingen mellan sälj- och marknadsföring som tydlig och självklar.

Vi ser gärna att du har

 • Erfarenhet av att arbeta i Episerver CMS (meriterande med Episerver Commerce)
 • Erfarenhet av att arbeta i PIM system (meriterande med InRiver)
 • Erfarenhet av att ha arbetat med Google Analytics, vi ser gärna att du har arbetat med att skapa och sätta upp egendomar och analysera trafik. Du ska även kunna sätta benchmark och KPI:er.
 • Starka projektledaregenskaper, vi ser gärna att du har erfarenhet av att ha samarbetat med byrå och partners i webb och SEO-relaterade projekt.
 • Goda kunskaper i engelska i både tal och skrift.
 • Meriterande är att ha erfarenhet från Google Ads samt erfarenhet från e-handel

Arbeta som konsult – bli en del av oss!

I det här uppdraget söker vi dig som vill bli projektanställd konsult på KIMM & Wise Professionals. I och med att vår kund har ambitionen att på sikt anställa konsulten ifråga så är det viktigt att du har samma inställning till det.

Är du nyfiken på att arbeta som konsult genom oss, läs mer här. Vi vill att våra medarbetare på KIMM & Wise Professionals ska ha den roligaste tiden i karriären. Det gäller såklart även för dig som uthyrd konsult. Vi är måna om att du känner dig som en del av gänget och det berättar vi gärna mer om.

Om KIMM & Wise Professionals

Vi på KIMM är specialister på rekrytering och attraktion inom kommunikation och marknadsföring. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Öresund och är ett affärsområde inom Wise Professionals – rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar. Exempel på organisationer som vi samarbetar med hittar du här.

Vad händer nu?

I detta uppdrag samarbetar AxFlow med KIMM & Wise Professionals. Vi tar inte emot ansökningar via mail, du behöver skicka in din ansökan genom annonsen och får i samband med det svara på några korta frågor. Önskar du mer information eller har frågor om uppdraget, kontakta Sofie Garpered på sg@kimm.se eller Sandra Sculac på ss@kimm.se. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi har däremot semester fram till v. 32, så återkoppling kan dröja något.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Förmåner: Friskvård, Karriärmöjligheter, Kollektivavtal